Şimdi Ara

Gerçek panel hızı 100 hz olan f/p tv tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
2
Favori
25.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçek panel hızı 100 hz olan tv görüntüleri çok farkediyor, bu özellikteki f/p tavsiyeleriniz nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gerçek 100 Hz Panel Hızına Sahip Fiyat/Performans Televizyonları

Paranızın karşılığını en iyi şekilde almak istiyorsanız, gerçek 100 Hz panel hızına sahip bir televizyon satın almak önemlidir. Bu, ekranda saniyede 100 kez görüntü yenileme anlamına gelir ve bu da daha akıcı ve gerçekçi bir görüntüleme deneyimi ile sonuçlanır.

İşte piyasada bulabileceğiniz bazı uygun fiyatlı ve yüksek performanslı 100 Hz televizyonlar:

• LG UP7700: Gerçek 100 Hz panel, canlı renkler ve geniş görüntüleme açıları sunar.
    • Samsung TU7000: 100 Hz panel, HDR desteği ve oyun modu ile birlikte gelir.
    • TCL 4 Serisi: 100 Hz panel, Roku TV işletim sistemi ve uygun fiyatıyla öne çıkar.
    • Hisense H8G: Gerçek 100 Hz panel, kuantum noktaları teknolojisi ve Dolby Vision desteği sunar.

Bu televizyonlar, 100 Hz panel hızının tüm avantajlarından yararlanır:

• Daha Akıcı Hareket: Aksiyon filmleri, spor etkinlikleri ve video oyunları daha gerçekçi ve sürükleyici görünecektir.
    • Azaltılmış Hareket Bulanıklığı: Hızlı hareket eden nesneler, ekranda bulanıklık veya gölgelenme olmadan net bir şekilde görünecektir.
    • Daha İyi Oyun Deneyimi: 100 Hz panel, oyunlarda daha az gecikme ve daha duyarlı bir oyun deneyimi sağlar.

100 Hz televizyon satın almadan önce aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalısınız:

• İçerik Kaynağınız: Gerçek 100 Hz faydalarından yararlanmak için 100 Hz veya daha yüksek kare hızında içeriklere sahip olmalısınız.
    • Bütçe: 100 Hz televizyonlar, 60 Hz muadillerinden biraz daha pahalıdır.
    • Boyut: Daha büyük ekran boyutları, daha yüksek panel hızlarından daha fazla yararlanma eğilimindedir.

Gerçek 100 Hz panel hızına sahip bir televizyonla, en sevdiğiniz filmlerin, TV şovlarının ve oyunların keyfini daha sürükleyici ve gerçekçi bir şekilde çıkarabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • arkadaşlar vatanda yine indirim var philips düşünüyordum çok ama sorunlar sıkıntılardan dolayı biraz soğudum kullanmdığım hali hazırdaki tvm de philps.lg b9 baktım yanıyor diye uzaklaştım sonra x9005 bakmaya başladım iyi kampanya gelmedi vatandan mağaza teslim samsung istememe rağmen görüntü kalitesi vs. sinden dolayı q70 tv yi aldım.şu an indirim var inşallah pişmam olmam.
  • pokeharun kullanıcısına yanıt
    Aynı mesajı bu 3. yere yazışın...

Ben bir panel önermişsem (Q70) tereddüt etme...

• Konu açmışsın ancak
    Ortada ne ebat nede fiyat kriteri var, varsa yoksa 100 hz.
    Böyle bir mesaja nasıl yardımcı olunulabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 19 Ocak 2020; 23:3:13 >
  • dallass kullanıcısına yanıt
    evet takip ettiğim başlıklara da yazayım dedim arkadaşların çok kafasını şişirdik hem teşekkür babında olur diye.Aslında philips çok istedim ama çok kaliteli gelmedi nedense,q70 baya iyi diye övüyorlar sende çok tavsiyelerinde bulunuyordun inşallah pişman olmam :)

Dallah benim samsungda hoşuma gitmeyen şey wifi yi hiç bi şekilde kapatamıyoruz sanırım sürekli taramaya devam ediyor kablo ile tv yi nete bağlasak yine wifi sinyali aramaya devam eder mi ? wifi kapalı kalsın istiyorum.
    Bir de bunlar yerli üretim diyor acaba nerede hangi fabrikada birleştiriliyor?
    50 inç ve üzeri. 4k şart değil.

• yksln kullanıcısına yanıt
    Şimdide zahmet olmazsa max bütçe...?

Panel tavsiyesi istemek basittir
    Ebat-Bütçe ve varsa kullanım kriteri bu kadar
    Bunlardan özellikle ebat/fiyat belirtilmeyince konu böyle uzayıp gidiyor....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Mümkün olan en iyi rakam olmalı f/p arıza vs. Sorunu olmayan.
    Yıllar önce 40 inç Philips cihaz almıştık galiba 6510 serisi olmalı, 100 Hz gercek panelli, görüntü gayet güzel.
    Aklımdan sony geçiyor, sıkıntı sorun ihtimali düşük olur diye düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 19 Ocak 2020; 23:35:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokeharun

arkadaşlar vatanda yine indirim var philips düşünüyordum çok ama sorunlar sıkıntılardan dolayı biraz soğudum kullanmdığım hali hazırdaki tvm de philps.lg b9 baktım yanıyor diye uzaklaştım sonra x9005 bakmaya başladım iyi kampanya gelmedi vatandan mağaza teslim samsung istememe rağmen görüntü kalitesi vs. sinden dolayı q70 tv yi aldım.şu an indirim var inşallah pişmam olmam.
    Üretim gerçek panel hızı 100 Hz mi?

• 100 hz olan 5.000 tl altı bir tv önerisi olsa süper olurdu. aklı olmasada olur tv'nin. görüntü açıları önemli. 50 dereceye kadar renkleri çok soldurmasa kafi, cinsten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamilan

100 hz olan 5.000 tl altı bir tv önerisi olsa süper olurdu. aklı olmasada olur tv'nin. görüntü açıları önemli. 50 dereceye kadar renkleri çok soldurmasa kafi, cinsten?
    50 hz paneller işe yaramaz değildir bu yüzde 100 hz'e takılıp kalmayın
    Vestel gibi bir tv üreticisinin ebat faketmeksizin 100 hz paneli yok
    Gerçi üst segmentler hariç çoğu markadada 100 hz yok
    Bu yüzden Katır parasına yarış Atı alma hayalinden vazgeçin

Ha illede 100 hz olsun derseniz 5bin küsür liraya Sony 49 inç modeli var
    peki bu ebata bu parayı vermeye değermi onu bunu bilmem ben vermem
    Üzerine bir 500 daha koyup 5700'e gidip Qled/VA/100hz
    Samsung 55Q60R alırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 21 Ocak 2020; 13:52:55 >
    Peki katır parası verip alabileceğimiz f/p oranı tv öneriniz ne olurdu? fiyat yine 5.000 tl :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamilan

Peki katır parası verip alabileceğimiz f/p oranı tv öneriniz ne olurdu? fiyat yine 5.000 tl :)
    Philips 58pus7304

Merhaba hocam bilginize sığınarak samsung 55 ru 7440 model nasıl sizce 6 yıldır samsung es 7000 kullanıcısıyım kalitesi on numara aynı görüntüyü alabilirmiyim teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dallass

Philips 58pus7304

https://www.vatanbilgisayar.com/philips-58pus7304-58-146-cm-4k-uhd-android-tv-3-tarafli-ambilight-dahili-uydu-a.html

Alıntıları Göster
    Sn hocam bunun paneli gerçek 100 Hz mi

Hocam 100 Hz de çok farklı yaw..
    O zamanlar Philips 6510 u çok uygun fiyata almıştım (1700 TL) ve onlarca TV içinde ben burdayım diye bağırıyordu resmen.
    Full HD ve 3d bir cihaz ama gerçekten maşşallah çok net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 21 Ocak 2020; 18:51:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemalSanane

Merhaba hocam bilginize sığınarak samsung 55 ru 7440 model nasıl sizce 6 yıldır samsung es 7000 kullanıcısıyım kalitesi on numara aynı görüntüyü alabilirmiyim teşekkürler
    Arkadaşım
    5bin lira verip 50hz normal düz VA panel 55RU7440 alacağıma
    Denizi geçip derede boğulmam 5670 lira verip gider
    100 hz QLED VA panel 55Q60R Alır keyfime bakarım...

(İndirimde)

• quote:

Orijinalden alıntı: yksln

Sn hocam bunun paneli gerçek 100 Hz mi

Alıntıları Göster
    Philips 58pus7304 Malesef 50 hz
    100 hz olsun diyorsan
    Genel olarak daha iyi performansa sahip üst mesajımdaki
    Samsung Qled 55Q60R modeli al.

• quote:

Orijinalden alıntı: dallass

Philips 58pus7304 Malesef 50 hz
    100 hz olsun diyorsan
    Genel olarak daha iyi performansa sahip üst mesajımdaki
    Samsung Qled 55Q60R modeli al.

Alıntıları Göster
    Bence de mantıklı. Teşekkürler. İyice bir arastirip değerlendirme yapayım.

• 43 inç 100 hz tv önerisi olan varmı ps5 için bakıyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.