Şimdi Ara

Gerçek sinavda denemelerde yaptığınızdan yüksek yaptınızmı mesela 60 ayt gerçek sinavda 70 gibi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
6.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-E46D5588D

Yeni konu öğrenmeyi ihmal etmeyin. Denemeler de önemli
    nasıl yani hocam yeni konu derken son 5 konu kaldı tyt matta konu eksiğim pek yok gibime geliyor ama ozaman neden bu netler düşük dimi ah işte kendimle çelişiyorum arkadaş.
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiğiniz ayt olsaydı evet biraz sıkıntı olabilirdi ama tyt için öyle değil. Tytde pratik önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E46D5588D

Hocam bahsettiğiniz ayt olsaydı evet biraz sıkıntı olabilirdi ama tyt için öyle değil. Tytde pratik önemli.
    halledilir dimi hocam ya.

aytde çalışılarak yapılabir diye biliyorum tytde yaşadığım sorunu yaşamam umarım ondan korkuyorum...
  • 2018de; o zamanlar 345in ayt genel denemesi vardi bir de bilgi sarmalin ayt genel denemesi vardı,simdiki deparı demiyorum.Bunlarda 50-55 arasıydım(cogunlukla 50).Gercek sinavda 60 yaptım.

Yine 2018de 345in tyt genel denemelerinde ilk denemelerde 90-95 arasiydim.Son denemelerinde 85-90 arasıydım gercek sinavda 95 tyt yaptım.

Yani demem o ki günümüze uyarlarsak krallar karmasi tyt ve ayt,hg ayt,3d tyt,depar ayt gibi denemelerde yaptiginiz netlerden daha iyisini gerçek sinavda yapmaniz mümkün.

Ama bu biraz sizle de ilgili,kimisi de sinav aninda daha kotu yapiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 16 Ocak 2020; 0:6:8 >
  • Tabii ki hocam. 2018’de kitap yüzü açmadığım için denemelerde maksimum 65 falan olurdu, ortalama 60 gelirdi. Sınavda 70 net yapmıştım, işlem hatalarım olmasa 75 civarı olacaktı. Çok şaşırmıştım çünkü normalde girdiğim tyt denemeleri hep bilgi ağırlıklıyken sınavda anlık yorumlardan soruları çıkarmıştım. Galiba bunda ilk YKS sınavı olmasının etkisi var çünkü girdiğim çoğu tyt denemesi ygs tarzındaydı. Yeni nesil sorular meşhur değildi o zamanlar
  • :D
  • Ayt matematikte son denemem 345 9. denemesi 17-7 iken sınavda 28-2 geldi. Son TYT sosyal çözümün denemesinde 6-8 net gelirken sınavda 15 geldi. Türkçe, TYT Mat ve edebiyat benzer geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltioPasha -- 16 Ocak 2020; 0:17:49 >
  • Kurum denemelerinden düşük veya aynı evde çözdüğüm zor denemelerden yüksek gelmisti ayt
    Tyt en düşük tytlerimden biriydi

2018 de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candarr77 -- 16 Ocak 2020; 0:19:12 >
  • Ayt de max 50 görüyordum , sınavda 59,5 yaptım. Tyt'de de ortalama 80 falan yapıyordum 87,25 geldi.
  • Tytde 10 net aşağısı, aytde hemen hemen aynı gelmişti
  • Adanedhel2D A kullanıcısına yanıt
    Son 2 ay ne yaptıysa artık
  • Ben ayt denemelerinde(türkiye genellerini baz alıyorum) 65 70 civarı yapıyordum sınavda 73 yaptım
    Tyt denemelerinde 95 civarıydım sınavda 103 yaptım ama son 1 2 türkiye genelinde 105 üstü çıktığım olmuştu
  • xvmrx kullanıcısına yanıt
    Siralama kac hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinhayko cepkinci

haklsın hocam mat netlerim çok düşük bu aralar hep 15-19 arasında.

full problem ve geo kasıp eski konularıda tekrar edersem sizce başarı gelir mi ? :D

Başarıdan kastım 25 30 net ya çok deil

Alıntıları Göster
    Netlerini 2 katına çıkarmayı hedefleyip sanki çok küçük bi hedefmiş gibi anlatmışsın. Şuan 15 yapan birinin sınavda 30 yapması tarihi bi başarı olur

• Hocam bu sinavda kendimizi nasil cok iyi verebiliriz ben son aylarda 80 85 tyt yaptigimi da bilirim ama gel gor ki sinavda 58.75 yapabildim.Ayt de de 45 falandim 30 gelmisti yani bu sene toparlamaya calistim tyt özellikle ayt yi ama ne yapmaliyiz da sinavda tam konsantre olabiliriz
  • Apexs kullanıcısına yanıt
    Sinava yakin seviyede veya sinavdan daha zor denemeler çözmek.Forumda populer olan denemeler genelde bu şekilde olanlar zaten.Bu denemelerden kullanin derim.Sarmal,345,acil,3d gibi.
  • ÖSYM cidden sınav işini iyi beceriyor bir şekilde. Ne kadar emek verdiysen o kadar alıyorsun karşılığını. En azından benim için bu böyle oldu kendi çevremden de aynı geri dönüşleri almıştım. Doğru ve düzenli çalışmayıp da başarılı (görece tabii) olan bulamazsın. Hem dereceler gerçekten iyi ve disiplinli çalışan adamlar oluyor. O yüzden gerçek sınavda girdiğiniz denemeletin ortalamasını bekleyin derim ne daha az ne daha çok.

Not: Çalınan sınavlar/sorular yukarıdaki değerlendirmemin dışındadır.
  • benim tyt çok daha dusul geldi. Zaman kontrol sorunu oldu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.