Şimdi Ara

Gerçek sinavda denemelerde yaptığınızdan yüksek yaptınızmı mesela 60 ayt gerçek sinavda 70 gibi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
6.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de bugün sonuç yayınlarının tyt denemesini çözdüm kendimce, 75 net yaptım. biraz düşük normalde daha çok yapardım ama baya bozdu moralimi.. düşük sıralamalı bir hukuk fakültesi hedefim nasıl olacak bakalım..
  • mikailiov kullanıcısına yanıt
    13k

• 12.sınıfta sene boyunca 80 90 net (YGS)
    Sınavda 50 k kaç net olduğunu bilmiyorum ama çok üstünde bir rakam
  • TYT hemen hemen aynıydı.
    AYT 50+ denemem çok azdı. Sınavda 67 geldi.
  • 23k ıncı oldum. Tyt 79 ayt 65.5 net yaptım.

Ayt 46 netle başladım. Ekim ayıydı. Ocak sonu gibi lti bitirdim. Fendeki konuların ağırlıklı kısmını da mart ortası bitirmiştim yanılmıyorsam. Daha sonra ben aralık ocak şubatta hep 52-55 ayt yaptım. Sonra mart nisan givi bi 59-60 lara çıktım. Mayısta yine 55ler 60lar oluyordu. 60üstü nadirdir. Mat 33 fen 25 gibiydi hep netlerm.

Sınava son hafta kala nitelik denemesinden 48 net yaptım. Yargı lemma ayt den 42 net yaptım(tyt güzeldi ama aytsi leştir almayın) moralim bozuldu evet ama haftasonu sınav vardı mecbur yaşamaya devam ettim. Sınavda da 65.5 geldi.

İşin özeti şu. Konuları mantığıyla bitirmeye odaklanıp sürekli pratik yaptıktan sonra aynı hatayı da tekrarlamadıktan sonra sıkıntı yoktur. Piyasadaki çoğu kaynak hâla çok uzak ösymden. 345ayt mat denemelerinde 19-27 net arası yapardım mesela.

Sizin de düşük yapacağınız anlamına gelmiyor kötü netler. Hele bu aylar insan çok takılıyor netlere. Bence takılmayın.

• Valla bende tam tersi oldu 75 ayt yapiyodum 66 ayt yapdim gercek sinavda en kotu ayt netim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son 3 ay kala yurtta hazırlanmıştım şimdi artık normal tam takır hazırlanıyorum geçen sene sınava 1 ay kala 60 net civarlarında ayt vardı sınavda 69 geldi o da saolsun mat sayesinde. Onu da bu kadar beklemiyordum 39-1 geldi.tytde ise hiç yoktansa 30 civarı türkçe yapıyodum sınavda 23.75 geldi o da ayrı bir olay ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebaba184 -- 22 Ocak 2020; 0:23:36 >
  • rahatsızlığın mı var hocam yoksa öylesine mi koydunuz nickinizi

• jürklopp kullanıcısına yanıt
    Maalesef var. Yıllardır çekiyorum.

• Sinavdan once tyt 76 80 arasi yapiyodum sinavda 71 geldi turkcede kitlenmem yuzunden

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.