Şimdi Ara

gercek ve yalan karısımı bı ınsanla ılgılıdr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HolyDusk adlı kısı gercekten ıyı bır ınsan olmakla bırlıkte sadece kendı cıkarını dusnunen takasın ortasında ıstemıyorm demenız halınde gınede zorla yaptıran bır ınsandır arkadaslar bence guvenmeyn kendısıne benden tavsıyedır bu gun yaptıgmz takas ıslemınde kendısne takasın ortasında hayır dememe ragmen zorla takas yapmıstır resmen kendsne guvendıgım halde bana karsı cok sacma bı hareket yaptı ve su an kendısı bana takas gerceklestı k.bakma kardesm elımden bısy gelmez dıyor. ben carmı gerı ıstıyoken onun boyle bısy demesı gercekten uzdu benı bana kalırsa guvenılmemesı gereken bır ınsandır saygılarımla.

• Kardesim ben takas için zorlamadım ama sen takas istedin ve yaptık kötü bir niyetim olsa sana charı vermezdim ... Char takas yaptıktan sonra char geri istiyorsun . Benim kötü bir niyetim olsa sana char vermezdim ki ilk ben aldım gs yi deiştirdim şifereyi kötü niyetli olsaydım senin girdigin 101 lv blade charın şifresini değiştirip çala bilirdim . K.bakma ama Char takas yaptıktan Sonra Geri istiyorsun üzgünüm
  • HolyDusk öle birisi değildir ! Önceden takaslarım olmustur . Ayrıca Silkroad Char takasından sonra char geri istenmez istense bile 2 taraf evet diyorsa yapılır gene veya saba söyle bişi diyeyim silkroad sitesinde şifre alırken yazar silkroad charları hiç bir şekilde satılamaz veya takas edilemez diye bir kural vardır . HolyDusk Arkadaşla takaslarım oldu hiç bir yamuk olmamıstır son derece güvenilirdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forsaken35 -- 28 Mart 2011; 20:46:03 >
  • Eyw Sağolasın Kardeşim ...
  • ben zaten kotu bırı demedım takasta sorun cıktı da demedım ben sadece takasın ortasında vazgectıgımı soylememe ragmen o bana ole bı cumle kurdu kı dıyecek bısey bulamadım yani ben ınsan gıbı soyledm ona ama kendı bılır tabıkıde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.