< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GERÇEKÇİ MÜHENDİS MAAŞLARI 2019 (24. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Benim arkadaş grubumun geneli savunma sanayide çalışıyor. Onun dışında Arçelik, Ford, Man bilindik firmalarda çalışanlar da çok var. Okul olarak kötü değil bence ama bir ODTÜ mezunu kadar da rahat iş bulunamaz tabi. -
Bilgisayar mühendisliği için görüşümü belirtiyorum. Henüz 1. Sınıftayım.
İşi bilen adamın üniversitesi, kaçıncı sınıf olduğu fark etmiyor. İş onu buluyor zaten.
Maaşı da tecrübeye göre artıyor zaten.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
up,tercih dönemi başlayacka
Kimya mühendisi varsa up.
quote:
Orijinalden alıntı: menectras
Bilgisayar mühendisliği için görüşümü belirtiyorum. Henüz 1. Sınıftayım.
İşi bilen adamın üniversitesi, kaçıncı sınıf olduğu fark etmiyor. İş onu buluyor zaten.
Maaşı da tecrübeye göre artıyor zaten.1 yıllık bilgisayar mühendisiyim. 7.5k benim maaşım istanbulda çalışıyorum. istanbul ortalaması 5-5.5k şu an. Benle birlikte aynı yerde işe başlayıp şu an 5 haneli rakamlara çıkan arkadaşlarım da var, yelpaze baya geniş. Kendinizi geliştirip biraz da şansınız varsa güzel para kazanırsınız.
-
Hocam daha 2. Sınıfa yeni geçtim. ML DL, alanında ve Python Js gibi dillerde ufak tefek projeler yapmaya başladım. Ayrıca üniversitemde kulüp de kurdum. İnşallah hepimiz gelecekte güzel yerlere geleceğiz. Kulüp vs yeni mezuniyette faydalı oluyor mu?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hangi uni mezunusunuz, 5-5.5k ortalamanın nasıl üzerine çıktınız
Kesinlikle faydasını görürsün. Sosyal açıdan çevren genişler. Kulüp de olsa bi topluluğu yönetiyorsun sonuçta insanlarla ilişkiyi, yönetmeyi az çok deneyimliyorsun. Ben de üniversite zamanı bi toplulukta normal üye olarak başlayıp başkan yardımcılığına kadar yükselmiştim oraya dayanarak söylüyorum bunları. Kesinlikle çok şey katar sana hele bir de kendin kurmuşsun kulübü :) İleride çok çok iyi yerlere gelirsin diye düşünüyorum ben de.. ML, Python benim kullandığım teknolojiler değil, üniversitede derslerini almıştım ama Web, mobil ve backend tarafta ilerledim ben, onlar daha çok ilgimi çekmişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ouoo -- 17 Temmuz 2020; 16:33:30 > -
Ege ünv bilgisayar mühendisliği mezunuyum. Yaptığım işi sevdiğim için üniversite zamanında da kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. Geçen yıl başlangıç maaşım 5k'ydı. Aynı şekilde 1 yıl çalıştığım yerde de çok şey öğrendim hem iş anlamında hem teknik anlamda. Klasik bir şey ama iş kendini geliştirmekte bitiyor kısaca.
-
Bilgisayar mühendisleri genelde daha az vasat kazanıyorlar. İnşaat ve Makine gibi berbat koşullarda berbat maaşlar almıyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu bilgisayarcilar ne manyak para kazanıyor ya. Çalışma ortamları da super.quote:
Orijinalden alıntı: ouooEge ünv bilgisayar mühendisliği mezunuyum. Yaptığım işi sevdiğim için üniversite zamanında da kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. Geçen yıl başlangıç maaşım 5k'ydı. Aynı şekilde 1 yıl çalıştığım yerde de çok şey öğrendim hem iş anlamında hem teknik anlamda. Klasik bir şey ama iş kendini geliştirmekte bitiyor kısaca.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Asgari ücret yol yemek yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: ouooEge ünv bilgisayar mühendisliği mezunuyum. Yaptığım işi sevdiğim için üniversite zamanında da kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. Geçen yıl başlangıç maaşım 5k'ydı. Aynı şekilde 1 yıl çalıştığım yerde de çok şey öğrendim hem iş anlamında hem teknik anlamda. Klasik bir şey ama iş kendini geliştirmekte bitiyor kısaca.
ya ben naptım ya ege bilgisayar tutuyordu benim allah benim belamı versin kocaeli hukuk nedir @trkgncr
-
Evet bu konuda hak veririm. İzmir'de öğrencilik de güzeldir zaten. Ama olmuşla ölmüşe çare yok. Sen de gerçekçi avukat maaşlarında yazarsın artık
-
quote:
Orijinalden alıntı: trkgncrEvet bu konuda hak veririm. İzmir'de öğrencilik de güzeldir zaten. Ama olmuşla ölmüşe çare yok. Sen de gerçekçi avukat maaşlarında yazarsın artık
Geçin dalganızı tabi benim gibi gerizekalıyla dalga geçilmeyecek de kimle geçilecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X