Şimdi Ara

GERÇEKÇİ MÜHENDİS MAAŞLARI 2019 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
487
Cevap
28
Favori
138.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babam inşaat mühendisi ordan biliyorum yeni mühendisler genellikle 2500-3000 arası alıyor.İlk yıllarda parayı arka plan da bırakmanız gerekecek,tecrübeniz artınca alacağınız maaş’ta artıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar size.bir.sorum var gelir vergisi dilimlerinden sizde etkileniyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

şimdiden bime soka kapagı atmaya bak staj falan ne bılıym :D

Alıntıları Göster

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: detone74

Ben özel sektörde işçiyim. 2400maaşım var.

Bir mühendisin başlangıç ücreti en az 10000 olmalıdır. yapılan yorumlardan Anladığım kadarıyla 2500 3000 e eyvallah diyor mühendislerimiz.
    Çok üzücü 😔
    Bu şartlarda iyiki okumamışım veya okuyupta ne olacak diyen insanlar karşısında sessiz kalmak gerekiyor.
    Merhaba, doğru diyorsunuz ama şöyle bir durum var ki; talebin çok üstünde arz var. Türkiyede özelinden devletine mühendislik fakültesi olmayan okul yok. Böyle olunca 10bin alabilmek için şirket içinde sağlam torpil lazım yoksa adam der ki aynı işi 3 bine yapacak adam çok. Maalesef durum böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

Şimdi gelir herkes yeni başladım, yok 1 sene oldu, aldığım para 5000 - 6000 felan yazar da bunlar gerçekçi değil.
    Gelmiş bile yukarıda bir tane

gerçi çalıştığım şirketin şu an başlangıç maaşı 3500 TL yeni mezun için. Makine mühendisi arayışımız var Manisa'da olan var ise PM atsın. Satınalma biriminde çalışmak üzere.

Benim şirketteki 6.yılım bitiyor maaşımı söylemiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Hangi firma bu? Ben de tk dayim 😊

Alıntıları Göster
    Corendon

• quote:

Orijinalden alıntı: MaterialScience

Sadece 560 bin euro tek bir makineye para verildi hocam nakit. 3 yıldır yüzde 100 un üstünde buyuyen bir sirket. Öyle bir niyetleri yok kurumsallaşmaya çalışılıyor

Alıntıları Göster
    inan hiç bellı olmaz bu işler yasım 40 o yuzden rahat konusuyorum. Büyüdüyse çalışmaya gerek yok vergıyı kacırsa 3-4 mılyonu cebıne atsa borsaya doalra yatırır omur boyu luks hayat yasar turkıyede
  • Liseden sınıf arkadaşım EEE mezunu olduktan sonra 3700 civarına başlamıştı 3-4 yıl önce. Sonra zam aldı tabi yer İzmir şirketi yazmayayım
  • ÖzgünK kullanıcısına yanıt
    Her ay degil her zaman gelistirmek ve proaktif calismak zorunda. Devamli yeni teknolojiler, yeni uygulamalar cikiyor. Bir gun yaptigin isi ertesi gun yapmiyorsun. 10-15 sene takilayim ayni isi yapayim diye bir sey yok.

Bir de yazilim tarafinda ciddi bir ezber lazim. Stackoverflow dan copy paste yapip kendini bir sey sanan cok kisi var. Mulakatlarda oturup kod yazdiran cok firma biliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

20 seneden fazla şantiyerlerde çalışmış şantiye şefi 9 bin lira alıyordu, emekli olmuş şantiye şefi 7 bin civarı alıyordu. Ya çalıştığınız şirket çok iyi kurumsal ya da siz gerçekten çok çok iyi mühendissiniz.

Alıntıları Göster
    Roketsandan bahsediyorum
    Savunma Sanayii sektorunde maaslar yuksek gecen sene 7.5 diyorlardi simdi 13.5 diyorlar dogrusu yanlisini calisan bilir

• quote:

Orijinalden alıntı: -EDD-

Gelmiş bile yukarıda bir tane

gerçi çalıştığım şirketin şu an başlangıç maaşı 3500 TL yeni mezun için. Makine mühendisi arayışımız var Manisa'da olan var ise PM atsın. Satınalma biriminde çalışmak üzere.

Benim şirketteki 6.yılım bitiyor maaşımı söylemiyim

Alıntıları Göster
    vestel mi ?
    git fabrika mudurune maasini sor vestelde g.mudur yardimcisi 24.000 aliyordu 2 sene once

• .Tolga . kullanıcısına yanıt
    Kanıt istiyor musun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sektör: Finans/Bankacılık
    Bölüm: Bilgisayar Mühendisliği
    Tecrübe: 2018 mezun (3 yıllık part time yazılım geliştiricisi deneyimi)
    Maaş: 7k bürüt + yol + yemek + özel sağlık sigortası
    Üni: Selçuk
  • ben mühendis değilim ama tanıdıklarımı söyleyeyim. maaşları tam net hatırlamıyorum ortalama yazıyorum.

maden mühendisi yeni mezun ilk işi(tr'deki en okullardan biri) > 3600-4000 arası (2018 maaşı)
    bilgisayar mühendisi yeni mezun(ortalama bir okul) 2 yıl tecrübeli ve 2. işi > 4500 tl (2019 maaşı)
    kamuda teknisyen ama mühendis diploması olan mühendis maaşı yaklaşık 10 yıllık personel > 5000-5200 arası (2019 maaşı)
    elektrik-elektronik mühendisi yeni mezun ilk işi(tr'deki iyi okullardan birinden mezun) > 3500-4000 tl arası (2019 maaşı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybaham

Sektör: Finans/Bankacılık
    Bölüm: Bilgisayar Mühendisliği
    Tecrübe: 2018 mezun (3 yıllık part time yazılım geliştiricisi deneyimi)
    Maaş: 7k bürüt + yol + yemek + özel sağlık sigortası
    Üni: Selçuk
    maaş bordrosu koymadan inanmam 1 yıllık mezuna özelde o parayı kim veriyor devlet desen onda belli maaşlar,napıyorsun bankanın tüm işini sana mı kitlediler
  • La bune konuya girdim metin2 pvp serverı gibi.Ben isg uzmanıyım,kendimi bildim bile 3k alıyorum.Yerde yang toplayan çöpcü 1 level çar gibi hissediyorum konuda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 10 yıllık değerleme uzmanı inşaat müh.

Aylık 5k ortalama. Zamanında 15k civarı kazanıyordum. Okuduğum bölümden nefret ediyorum. Küçüklüğümden beri ekonomi hayatımın içinde. Ekonomi konusunda master yapacağım. İçimde ukde kaldı çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: netstat

ben mühendis değilim ama tanıdıklarımı söyleyeyim. maaşları tam net hatırlamıyorum ortalama yazıyorum.

maden mühendisi yeni mezun ilk işi(tr'deki en okullardan biri) > 3600-4000 arası (2018 maaşı)
    bilgisayar mühendisi yeni mezun(ortalama bir okul) 2 yıl tecrübeli ve 2. işi > 4500 tl (2019 maaşı)
    kamuda teknisyen ama mühendis diploması olan mühendis maaşı yaklaşık 10 yıllık personel > 5000-5200 arası (2019 maaşı)
    elektrik-elektronik mühendisi yeni mezun ilk işi(tr'deki iyi okullardan birinden mezun) > 3500-4000 tl arası (2019 maaşı)
    İlk mezun maaşları bu ise kesin 5 kişilik iş yaptırıyorlar. Zamanında 4k euro maaşla katara gitmedim. Çünkü gidenlerin sadece 2 haftada 1 tatili vardı.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.