Gerçekler BGYtwitter “Boşa yaşıyoruz valla 🫥” https://twitter.com/bgyether/status/1581609158193057793?t=c3fe7U6LGWOYJR63QI-ILg&s=19< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyinStajyeri -- 16 Ekim 2022; 15:7:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
'Okan Uni burssuz tıp öğrencisi'
-
-
tusta tokatlarım girerse tabi
-
Versace parfüm eşantiyonu çanta, THY Business classta dağıtıyorlar bu da yanına almış taşıyor mk ahahaha
Zengin değil zenginimsi bunlar sonradan görme belli, cüzdanlık diyor djdjdjd zengin olmak suç değil de harbi çok iticiler abi ahhaha
Gerçek zenginleri görmek için bkz: Koç Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi, Sabancı vs...
He bir de okula geliyor dudak nemlendiricisi var ama defter kalem yok o da iyiymiş
Erkek çanta mı taşır böyle el çantası mk hadi taşıdın dudak nemlendiricisidir kremdir ne alaka mk businesstan almış cikartmamis içinden
Neyse...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Littleworld2 -- 16 Ekim 2022; 16:30:55 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bağırtttı
Zengin olan tıp seçmez zaten.
-
Amerika'da tıp okumak için milyonlar döken öğrenciler :
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ciddi zenginler böyle şeylerle uğraşmıyo genelde çocukluktan itibaren normalleştiği için. Genelde dışarıya itici gözükenler sonradan görmeler oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neyin gerçeği :D tr de yaşadığını unutma
-
Devlet yazmamın sebeplerinden birisi.
-
he tokatlarsın,
-
güleceğim yoktu,
sen ne zenginlerin tıpa gittiğini gördün, eğer çevren iyi olsaydı bu söylediğinden ne kadar pişman olduğunu daha yazmadan önce anlardın
-
Alıntı
metni:Erkek çanta mı taşır böyle el çantası mk hadi taşıdın dudak nemlendiricisidir kremdir ne alaka mk dudak nemlendiricisi ve kremin erkekler tarafından kullanılmayacağını bildiren biri, forumda bunu da gördüm, artık forumdan ayrılma vakti geldi de geçiyor desenize
-
Seçkin bi liseden mezun oldum.Sınıfımda zengin ve sınav için uğraşmayan kim varsa ya özele ya da Top tier ünilerin EA bölümlerine geçti.
-
zeka meselesi arkadaşım ben de seçkin liseden mezunum, çok zeki olmasına rağmen amerikadan tam bursa yakın alan öğrenci de tanıdım
-
Babasinin yati (evet bildiğin yat ufak tekne filan diil) olmasina rağmen mezuna kalip (bence burasi da onemli bi detay) ankarada devlet tipta okuyan tanidigim var yani neler neler var bi bilseniz, vizyonunuz cok dar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
üst orta sınıf YKS'de daha başarılı olur zaten
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X