Şimdi Ara

Gerçekleri konuşmak lazım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 70k-100k daki şahıs kalkmış ilk 10k ya çekicem diyor...Sen bunun senin için imkansız olduğunu biliyor musun
    İlk 10k dakiler Fende 90 da ort. 80 yapıyor sen full mü yapacaksın
    Matematik-geo da ört. 60 yapıyor sen 70 mi yapacaksın

Çok zor olduğunu bil gerçekleri duy ve öğren eyyyy... 70k-100k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antepo -- 2 Nisan 2017; 21:42:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üzerime alınmadım çünkü sıralamam daha yüksek, konuyu oraya getirme diye baştan söyleyim.
    Fakat sorunlu olduğunu düşünüyorum; geçen sene arkadaşım 3k'dan 14k'ya geriledi ki genelde ilk 10k'da olanlar geriliyor. Orana vursak %50'den fazlası bile diyebilirim. Sen bu şekilde düşünüyor olabilirsin, fakat bu gözler neler gördü. Bırak bu fikirlerin sana kalsın başkalarının moralini bozmaya hakkın yok.
  • Bu sözlerini printsc tuşuna basarak belgeledim.
    Ulan 83k'dan 6k'ya çekecem senin gibileri susturacam.İnsanların isterse neler yapabileceğini gösterecem.
  • üzerime alınmıyorum çünkü tm 'yim
  • eyyyyyy antepo , sen kimsin ya ?
  • Hayır milletin derdi seni niye bu kadar gerdi ki? Allah Allah ya çalışır olur olmaz. Sen kendi sıralamanı korumaya bak. Bi sınava sen giriyosun zaten onlar bilmiyor neyin ne kadar zor,kolay,imkansız olduğunu.
  • bir defa haddini bil sen benim dengim değilsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 83k'dan çekeceğim ve

bu yazıyı okuyorum, şu anda ders çalışmıyorum.

24 saat ders çalışmıyorum ara vererek çalışıyorum hocam.
  • bunu yazınca anneni mi gıdıkladılar milletin moralini bozma 400k dan 8 k ya çeken adamlar var sen gerizekalı isen millet ne yapsın
  • Hakaret etmeyeceğim, forumda mesaj yazmaktan alikonmak istemediğimden

Senin gibi Kamil arkadaslar cok var ama burda

(Bkz: Kamil Kemal'e eren kişi)

Yaptığının komik oldugunu hatta cok basit bir sey oldugunu sandığından eminim. Ama büyük sorumluluk tastigini bilseydin asla boyle seyler yazmaya cesaret edemezdin. Emin ol su yazıyı okuyup 100lerce morali bozulan insan vardır su forumda. Onlar ciddiye alıyorlar senin gibi kamilleri.

Ama şunu unutma ki senin eline hicbir sey geçmeyecek, istediğin sıralamaya olur da cekemezsen o zaman bu yazını okuyan insanları hatırlarsın.

• Aydınlattın bizi teşekkür ediyoruz. Şimdi köşene çekilebilirsin.

• iyisin iyi ceysin
  • Hocam nickin niyeyse güldürdü :)

• Kardeşim fazla boş yapmissin kimsenin hayali yada hedefleri seni bu kadar germemelidir. Kaldiki yok atlas sitesine girip imkansız dediğin olayı kaç kişinin başardığında bakarak kendi kendine thug life yapabilirsin ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.