Şimdi Ara

Gerçekten bomboş bir hayat yaşadım gelin ibret alın benden (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
17
Favori
28.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meslek edindirme kurslarına git dostum hem sosyalleşrsn hem mesleğin olur elinde. Aptal olsan bu şekilde hayati da sorgulamazsın hem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shirohige44

Hocam hiçbir kadın bana bakmıyor. Sizin şişman kezban diye dalga geçtikleriniz dahi bakmıyor. Arkadaş çevrem yok cunku arkadaşım yok yapayalnız yaşadım yapayalnız ölucem bu gidişle. Çok istiyorum arkadaş sahibi olmak ama dediğim gibi ben kimseyle birşey konuşamıyorum kitleniyorum çoğu zaman aklıma birşey gelmiyor bile haliyle bu kadar sıkıcı olunca kimse benimle arkadaş olmuyor. Bu kadar sıkıcı kişilikle kötü fiziki ozelliklerimde pekişince sonuç müzmin yalnızlık..

Nickinden yola çıkarak One Piece izlediğini varsayıyorum ve belki de daha bir çok anime daha izlemişsindir gidip bu konu üzerinden yola çıkarak çok rahatlıkla arkadaş yapabilirsin, anime toplulukları, toplantıları, grupları, klüpleri, online olur, gerçek hayatta olur animeye ilgisi olan bir arkadaş yapman zor olmamalı.

• Dostum sana söyliceğim en önemli şey spora başla bak gerçekten spora başla. Ağırsağlam.com'a git orada her şeyin nasıl yağılacağını öğrenebilirsin . Tipsizlik filan hikaye emin ol spor yaptıktan sonra kendine güvenin gelicek vücudun iyi olduğu için emin ol zekan da daha iyi olucak .(sağlam kafa sağlam vücutta bulunur.) Kız filan mevzuları boş yaşıtlarına özenme hiç sakın yapma böyle bir hata , sana laf atana 3 mislini söyle emin ol böyle daha iyi olucak önceden planla tipine laf edene ne diyeveğini saniyesinde yapıştır ağzına affetme , veletlerle uğraşma. Masturbasyon sakın ama sakın yapma inan çok kötü etkiliyor hayatı. Sosyallik, özgüven, tip v.s. hrpsi sporla gelicek emin ol , dirayetli ol , pes etme. Keşke bunların hepsini yaprığını ya da yapacağını bilsem, öğrensem inan çok mutlu olurdum...

• burada eskilerin bir lafı vardır Joe, no ss no güven.
  • olasılıksız238 kullanıcısına yanıt
    Ustad cekirgen olabilir miyim

• İnsanlardan neden çekiniyorsun kardeşim bırak insanlar senden çekinsin. Sevebileceğin bir işe yerleş öncelikle. Bana göre çoğu insanın zekası aynıdır önemli olan onu kullanabilmek kendini geliştirebilmek, Okul konusu ise bence psikolojik sen o dersi ezberleyeceğine o okulu bitireceğine kendini inandırdıktan sonra kimsenin senin önünde duracağını hiç zannetmiyorum. Sevebileceğin bir işe yerleştikten sonra belediyelerin spor salonları oluyor kayıt ol onlardan birtanesine haftada 3 gün git birazda boğazını tuttuktan sonra emin ol ideal kiloya düşebilirsin. Spor salonuna yazıldıktan sonra her halükarda ordan kendine arkadaş edinirsin , en kötü spor hocanla sohbet edersin aranı yaptıktan sonra hocan başkaları ile sohbet ederken sende onlara dahil olur yavaş yavaş sosyalleşirsin ,18-20 yaşına kadar annenin seni hiçbir yere göndermemesini kendi açından bir eksiklik olarak görebilirsin ancak bundan sonra seni eve bağlayan yok ya . Çık gez dolaş geçmişe bakma geleceğe bak. Sen yapmak istedikten sonra elbette başaracaksın ve insanlara birşeyleri yapabildiğini göstereceksin. Kaldı ki kendini hiçkimseye kanıtlamak zorunda değilsin. Kendin ol yeter. Ne tipsizler gördüm özgüvenleri tavan yapan . Emin ol onlardan daha tipsiz olamazsın :) İki terbiyesiz insanın sana tipsizsin demesiyle tipsiz olmazsın. Bilgisayarda, telefonda sürekli vakit geçirmeyi bırak . Biraz haber izle, tartışma programlarını izle, beyaz tv gibi programları izle bunlar insana çok şey katar. Hayat herşeyiyle yaşamak için çok güzel ancak bu yazdığın düşünceleri sürekli kafanda kurcalarsan ,sürekli onları düşünürsen hayatı kendi kendine cehennem edersin. Yaşamaktan zevk almaya bak. Benim yüzlerce arkadaşım var da ne oluyor ki , zaman insanların çıkarlarının arkadaşlıkların önüne geçtiği zaman oldu. Ondan dolayı çok fazla arkadaşın olacağına 1-2 tane doğru düzgün arkadaşın olsa kafi. Dene denemekten zarar çıkmaz. Resim çizmeye çalış, basketbol oynamaya çalış,futbol oynamaya çalış, şarkı söylemeye çalış. Elbette ki kendine göre bir hobi bulacaksın deneye deneye. İntihar edersen aileni büyük bir hüzüntüye sevkedersin, İnançlı birisi isen de ahiretini yakacağını hatırlatayım.
    Benimde Ailem pek fazla destek vermemişti bana okurken . Orta okuldan beri çalışmaya başladım taa ki Üniversite bitene kadar.Geçmişte akşam yemeğinde sadece çorba içtiğimi öğleni ise sadece salçalı ekmekle geçirdiğimi bilirim. Herkes benim için boşuna okuyor bir işe girsin çalışsın derken ben okudum kendimi geliştirdim. Üniversite 1 sınıfta bu sınıfta kalacak derlerdi arkamdan sınıfı geçemeyecek derlerdi. Bunu diyenlerin %90 ı okulunu uzattı ben ise iyi bir ortalama ile hem üniversiteyi bitirdim hem de dilimi geliştirdim hem de o benim için okuyup ne yapacak çalışsın diyenlerin 5-6 katı maaş alıyorum.
    Sadece kendine güven , hiçbirşey için geç değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baymakli_Dondurma -- 4 Nisan 2018; 7:58:51 >

• Tek iyi özelliğim yok diyosun ya bence var. Sağlıklısın. Arada sırada bi hastaneye uğra birkaç odaya gir. Sağlığın en önemli şey olduğunu geri kalan her şeyin sağlık varsa anlamının olduğunu görceksin. Dışardan mükemmel hayatları olduğunu sandığın kişilerin aslında nasıl sıkıntıda olabileceğini de unutma. Sana tavsiyem 1-hastane gez, 2-spor yap. Ve mutlu olmaya da çalışma, mutlu olmaya çalışmak mutsuz olmanın ana sebebi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen kendi kendini gömmüşsün dostum.

İşsiz kalırsan kötü şeyler yaparsın, en azından harçlığını çıkaracak bir işin olsun. Yarın bakarsın fırsatlar çıkar daha iyi bir işe geçersin. Kimse istediği işe sahip değil, işinden mutlu kaç kişi var?

Obezite milyarlarca insanın sorunu, şekeri hayatından çıkararak başla.

Hasta değilsin, engelli değilsin, önce sahip olduklarının kıymetini bil.

Tvlerdeki, dizilerdeki 3-5 sanatçı artiste bakıp zenginlik, yakışıklılık hayalleri kurmayın. Özgüven herkesin sorunu, odtü bitirmişte olsa, zenginde olsa o insanında özgüven sorunu vardır, fiziksel sorunu vardır.

Bunlar bir sizde varmış gibi davranmayın, normal birisiniz. Ki yorumlar bakarsanız hepimiz yaşıyoruz bunları.

Anneler genel olarak evlatlarına aşırı merhametli davranarak onları hayata hazırlamakta biraz yanlış davranır ama şuan eve tıkılıp kalmanız, hiçbirşey yapmamanız annenizin hatası değil.

İnsan önce kendi içinde mutlu olmalı, bunun tek yolu seni Yaratana kul olman, kulluk etmen, namaza başla mesela, sorunların çözülecek, rahatlayacaksınız

Vaktin bol, mezarlıklara git, vakti namazları ardından yapılan cenazelere katıl, defin alanına kadar o insanları beraber ol, ölen kişini toprağa verilişini izle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 4 Nisan 2018; 10:59:19 >

• daha öncedende yazdım bidaha yazıyorum concerta kullan ve ismek bilgisayar kurslarına falan yazıl işkurun bilgisayar kursları var para veriyorlar veritabanı programlama kurslarına gidebilirsin kendini bilgisayar alanında geliştirebilirsin udemyden dersler alabilirsin

• quote:

Arkadaşlar ibadete dönemem çünkü dini inancım yok. Ailemin tamamı muhafazakar olsada benim inancım yok. Şimdi gerçekten samimi olarak inanmiyorsam iman etmenin ne anlamı var ki? Kendimi kandırmış olurum sadece.. Bunun bana iyi gelicegini düşünmüyorum. İşe girmek isterim ama hiçbir yer beni işe almazki birşeyden anlamıyorum. Hem anladığım bir iş yok hem insanlarla iletisimim çok zayıf.. Birinden biri olsaydi sıkıntı olmazdı. Napacagimi inanın bilmiyorum yaşım dahada ilerlerlerse hiç şansım kalmayacak öyle düşünüp duruyorum üzülüyorum. Cebimde beş para yok. Bu belki size komik gelecek ama istanbulda doğup büyüdüm ama yaşayıp büyüdüğüm şehri bile tam bilmiyorum.. 15,16 yaşında çocuklar benden daha iyi biliyordur İstanbulu..

Düşünmüyorum diyen nefsin ve şeytan, seni bu karanlıkta tutup sonunda cehennnemin dibine atacaklar. Sonsuz bir azap kolay geliyorsa, eline ateş değince ah vah etmiyorsan böyle yaşamaya devam et.

Dini inancını yok ettiğin gibi var etmende mümkün, din yok vs diyen şaşkınlara bakma, verilen hayatın amacı kulluk etmek. Allah’a kulluk etmek yük değil şereftir, herkes seccadenin başına gelemez.

En büyük sorunun bu, bunu düzelt. Bu esnada samimiyet vs düşüncelere aldırma.

Hayat oyun alanı değil, kıymetli vaktini boş harcama.

• kendine çok fazla haksızlık ediyorsun. Bence bir psikiyatrist ile görüşmelisin. eminim sana olaylara başka açılardan bakman konusunda yardımcı olacaktır. lütfen bir psikiyatr ile görüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.ilker -- 4 Nisan 2018; 11:27:7 >
  • quote:

Arkadaşlar ibadete dönemem çünkü dini inancım yok. Ailemin tamamı muhafazakar olsada benim inancım yok. Şimdi gerçekten samimi olarak inanmiyorsam iman etmenin ne anlamı var ki? Kendimi kandırmış olurum sadece.. Bunun bana iyi gelicegini düşünmüyorum. İşe girmek isterim ama hiçbir yer beni işe almazki birşeyden anlamıyorum. Hem anladığım bir iş yok hem insanlarla iletisimim çok zayıf.. Birinden biri olsaydi sıkıntı olmazdı. Napacagimi inanın bilmiyorum yaşım dahada ilerlerlerse hiç şansım kalmayacak öyle düşünüp duruyorum üzülüyorum. Cebimde beş para yok. Bu belki size komik gelecek ama istanbulda doğup büyüdüm ama yaşayıp büyüdüğüm şehri bile tam bilmiyorum.. 15,16 yaşında çocuklar benden daha iyi biliyordur İstanbulu..

Benim de doğup büyüdüğüm yer İzmir ama 9,10 yaşındaki çocuklar eminim benden daha iyi biliyorlar İzmir'i

Kardeşim sana şunu söylemem gerekir ki Allah'a dön. Kur'an'a sarıl. Onu anlamaya ve hayatına tatbik etmeye başla. Adım adım. Göreceksin ki hayatında çok şeyler değişecek. Ve sabah.namazlarinda camiye git. O huzur paha biçilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diriltkalbini -- 4 Nisan 2018; 11:54:38 >

• Benim de aynı şey dikkatimi çekti , bir üniversite öğrencisinin tez konusu , araştırma konusu olabilir

“Türkiye de fakir çirkin kısa aptal insanlara bakış açısı sosyal medyada nasıl dır “
    konusu olabilir , arkadaşın zeki olmadığına kimse beni inandıramaz , dediğin gibi konu bütünlüğü muazzam derecede , kendini gömen yazıları her seferinde tebessüm ettiriyor, sapla samanı karıştırmıyor, yanlış anlaşılmaları düzeltiyor eeeee hepsi zeka parıltısı bunların...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prometheus-x -- 4 Nisan 2018; 12:1:47 >
  • Bende arkadaşın zeki olduğuna eminim. ama konu gerçek ise ki öyle olduğunu varsayalım depresyonda olduğu kesin. Benzer süreçleri bende yaşıyorum bazen. hatta çoğu kişi yaşamıştır.

-Karakter olarak looser denen bir karakterdesin. bunun değişmesi çok zor. Yani bir alfa karakter sonradan edinilen bişey değil daha çocukken belli olur. Ama biraz çalışarak yada başka yönlrini geliştirerek bu eksikliğini giderebilirsin.
    -Anne ve babaya bakma sorumluluğunun üzerine kalmış olması henüz 20 yaşlarındaki bir insan için büyük sorumluluk. Bana göre yaşın daha çocuk sayılır. Bu yaşta bu sorumluluğu kaldıramamışsın problem bu. Bu yüzden anne-babana (seni geç doğurdukları için) ve diğer kardeşlerine çok kızıyorsun. kendini abilerinden daha değersiz görüyorsun. Çünkü sana göre onlar akıllılar erken yaşta evden ayrılıp, işlerini kurup ana babayı sana bıraktılar. Bu sorunun çözümü çok değişik yolları var.
    a) anne babayı bırakıp kendi işine bak, kendi hayatını kur vs. ama tavsiye etmem, böyle yapmanı söyleyen çok kişi olabilir.
    b) anne-babana bakmaya devam et ama bir yandanda kendi hayatını geliştirecek şeyler yap. Eğer inançlı biri olsaydın sana anne ve babana bakman senin imtihanın Allah seni böyle imtihan ediyor, buna sabretmelisin derdim. Keşke inançlı olsaydın. anne ve babana baktığın için diğer kardeşlerinden çok daha üstün seviyedesin bana göre.
    -Mastürbasyonu kesinlikle azalt, çok zararı var, bu yüzden beyin hücrelerin azalıyor ve aptallaşıyorun giderek. eğer 2 ay (40 gün) yapmazsan zamanla bunu istemiyorsun bile.
    -Önce dahiliye doktoruna git. kan testi yaptır. Önce kan yada horman değerlerini düzelt. sende D-vit eksikliği çıkacaktır. Düşük D vitamini insanı depresyona, umutsuzluğa sokar ve halsizliği getirir.
    -Kendi paranı kazan, eğer para kazanırsan sorunlarının %90 ı bitecektir. Tip, kız arakadaş falan sonraki işler. paran varsa mutlu olursun. Git canın ne isterse marketten onu al, sinemaya git vs.
    -Kendini mutlu edecek şeyler yap. ne seni mutlu ediyorsa onu yap. Depresyondan dolayı mutlu olamıyorsun. doktora gidip anti depresana başlayabilirsin ama 1-2 yıldan fazla kullanmanı tavsiye etmem.

• Artık bir karar verdim. Haftada 3 gün spor yapacağım ( vücut geliştirme ) , 4 günde 1 saat kitap okuyacağım. Yani günde 1 saat ayirarak haftanın 7 gününde de hem vücudumu hem beynimi yavaş yavaş geliştirmeye odaklanacagim.. Birde iş bakacağım ne olursa yapicam artik iş secicek lükse sahip değilim.. Hayat bundan sonra bir kerede bana gülsun , bulutların arasından güneş doğsun.. Birgün o namluyu dayarsam boynuma, en azından samimi olarak denedim ama olmadı, tutmadı, oturmadı diyebilmek için deneyeceğim.. kalın sağlıcakla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shirohige44 -- 5 Nisan 2018; 1:8:4 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes bomboş yaşıyor emin ol guzel kardeşim benim. Gözünde buyutme hiçbirşeyi, ve hiçkimseyi.

• Hiç konuda yazan olduğu bilmiyorum ama gereksiz mastürbasyon beyne zararlı o yüzden 2 3 haftada bire düşür

• quote:

Artık bir karar verdim. Haftada 3 gün spor yapacağım ( vücut geliştirme ) , 4 günde 1 saat kitap okuyacağım. Yani günde 1 saat ayirarak haftanın 7 gününde de hem vücudumu hem beynimi yavaş yavaş geliştirmeye odaklanacagim.. Birde iş bakacağım ne olursa yapicam artik iş secicek lükse sahip değilim.. Hayat bundan sonra bir kerede bana gülsun , bulutların arasından güneş doğsun.. Birgün o namluyu dayarsam boynuma, en azından samimi olarak denedim ama olmadı, tutmadı, oturmadı diyebilmek için deneyeceğim.. kalın sağlıcakla....
    Nasılsın moruq
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.