Şimdi Ara

Gerçekten DİNLENİYORMUYUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar, bu ilginç olayı paylaşmak istedim.Belki başına gelenler var mıdır diye merak eidyorum birde hala olayın farkına varamayanları da fark ettirmek için.
    Facebook ta gezinirken googlladığımız şeyleri reklamlarda görüyoruz bu bilindik ama Dinlendiğimizin kesin kanıtını dün akşam itibariyle anladım.Belki geç ayıkmış olabilirim ama en azından farkındalık olsun diye paylaşıyorum.

Ben reklamların araştırdığım konularla gelmesine öyle alışmışımki, arada googllamadığım ama o gün için de konuştuğum konuların reklamlarlarınıda görüyorum ama bunu o an farkına varamıyorum.(Mizahi boyutta yazıyorum :Kendimi Tayyibin fetoyu ayıkamaması gibi bir benzetme yaptım anlayan arkadaşlar anlar :D :D :D )

Taki, Dün akşam akraba sohbeti sırasında "Seat" marka araba hakkında konuşuyorduk.Konu baya sardı sanırım 10 dakka konuştuk ve o sırada kuzenim nasıl olduysa (ben fark edemezdim ) Bize Facebook unu gösterdi ve Seat reklamı dedi! O an benim beyin durdu tam eror verecekken bütün geçmişte görmüş olduğum o eşleşmeler aklıma geldi ve sanırım 1 dakka kaldım öyle .
    Başına gelen varmı ,google da pek bişey bulamadım yabancı bir gazeteci 2016 yılında farkediyor ve adamlar öyle birşey yok açıklaması yapmış.Yorumlarınız merak ediyorum ..selamlar...

• Napalım knk vizeler yeni bitti xdd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CIA bu hesapları kontrol ediyormuş.

- Cem Yılmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiat ile ilgili konuşsaydınız Seat değil Fiat reklamı dikkatini çekecekti

• Uyan da balığa gidelim hocam

Herkes dinlenilip izleniliyor

Tabii bu kadar insanın verisini kimlerde inceleyecek kadar eleman var bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: dogukans13524

Uyan da balığa gidelim hocam

Herkes dinlenilip izleniliyor

Tabii bu kadar insanın verisini kimlerde inceleyecek kadar eleman var bilemem

O da ayarlanmistir hocam anahtar kelime sozcukleri tarayip ayristiran bir mekanizma vardir ve insanlarin en cok ne hakkinda konuştuğuna gore ilgi ceken reklam ve urun cikartiliyordur

• dogukans13524 D kullanıcısına yanıt
    Belki de bilgisayarlar işliyordur?? ?

• Tam da bunu yazacaktım

Person Of İnterest dizisindeki olayların gerçek olduğuna inanmaya başladım

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç seatle alakalı bir şey araştırdıysan çıkar. Ben buzdolabı alacaktım biraz araştırdım zırt pırt her yerde buzdolapları çıkıyor karşıma.

• Arkadaşlar tabiki bunları hep duyuyorduk ama insan kulak arkası yapıp geçiyor .ben birebir şahit oldum . daha farklı hissediyor insan o an .
  • ulke gundeminde gezince evet reklami cikiyodu

on kamera yuzume dogruyken burnumu deli gibi kasidim ve burun estetik reklami cikti

• Basligi okuyunca yogun is temposu asgari ucret yatip dinlenme tatil evde basbasa vakit felan diyeceksin sandim dinlenme deyince

• Reklamların daha etkili olması için arattığınız türde reklamların önünüze çıkması bir stratejidir. Onun harincinde ki reklamlar olası ilgi alanlarına göre seçilir ve size sunulur. Ve son olarakta daha önce gördüğünüz ama farketmediğiniz şeyleri konuştuktan vede ilgi alanınıza girmesiyle birlikte algıda seçicilik gördüklerinizi farketmenizi sağlıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.