Arkadaşlar ya inanmıyorum ne kadar degişik bi gençlik olduk yada birliktelik denen haz bizde kalmadı baksana ülke elden gidiyor ve biz cagdaş diyoruz kendimize ama nasıl bi anlayış yönetiyor bizi yada sonumuz ne olacak kimlere hizmet ediyoruz yani kısaca eskiden apartmanımız girmişlerdi şimdi ise yatak odasına girdiler oradan bizi yönetiyorlar biz ne zaman kendimize gelip ülkemizi savunucaz arkadaşlar cok ciddi olarak söylüyorum seytan ücgeni oyunları oynanıyor ve en kötüsü TÜRK halkı bu üçgenin içine alınmış vaziyette ne yapalım artık direksiyona yeni insanlar gecmek zorunda vede bunu biz yapmak zorundayız inanki kimle konuşsam yani bitik vaziyette ne oluyor anlamadım hadi hep beraber birlik olalım ülkedeki en büyük dirligi yaratalım.vede ulusumuzu biz müdafa edelim yoksa cok gec olacak bu oyunlar bitsin bu ülkede sanatcısından sporcusuna işadamından esnafına kadar bazı insanlar oyunun içinden bize hükmediyor dur diyelim yoksa dur demiyen ezlip gidecek yakın hemde cok yakın dünyanın her yerinde basarılı olan biz T.B.M.M basarılı insanları getiremiyoruz bakın yakında cok acılar cekeriz ama iş işten ecmeden ben bi provakasyoncu degilim sadece T.C vatandaşı ve ülkesi için bir seyler yapmaya calışan bi insanım gelin buradan genc ve seffaf bi oluşum kuralım.nasıl olsa burada 81 il den arkadaşlar var