Şimdi Ara

Gerçekten Yardıma İhtiyacım Var 5 Senedir Mp3 Boşta Duruyor:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mp3 Playerım var link vereyim bakın...http://www.daisymm.com/l/en/downloads_mc.php?prod_id=14

Arkadaşlar linke tıkladığınızda sol taraftaki resmi olan şu an elimde yaklaşık 3-4 sene önce aldım...

Alet'i kesinnikle bilgisayara gösteremiyorum...aletin kablosu var usb kablosu sanırım usb1.1 alete takınca bilgisayarı görünce mp3 playerın üstünde usb yazması gerekiyor fakat normal şarkı çalmaya başlıyor ve bilgisayarda kesinnikle belirti yok...

o siteden driverda indirdim ama nereye ne yapacağımı bilmiyorum..

ayrıca o sitede f.a.q. yani sıkça sorulan sorularda gösterdiği birşey var..blgisayarım özelliklere girip aygıt yöneticisinden usbye tıklayıp güç yönetiminde üstte bir seçenek var onu kaldırmam gerekiyomuş kaldırdım gene belirti yok arkadaşlar yardım ederseniz şu ramazan ayında valla sevaba giriceksiniz 3 senedir boşta duruyor 3230'da mono müzik dinliyorum bare halime acıyın :)

gerçekten yardıma ihtiyacım var...

yardım edene gerçekten teşekkürler...

• gecmıs olsun dostum ıns. bırı cozumunu bulur.
  • usb kablosu usb kablosunun girişleri mp3 player bilgisayar dahil (genelde lap-top'larda birden çok usb girişi olur fan'ın yanındadır türk işi lap-top'sa kesn yanmıştır casper'dan aldığım laptoplarda usb'çıkışlarını 5-6 kere değiştirmişimdir...) yanmış olabilir değiştir derim 3-4 sene ise arabada olur diye bilirim karıncalanmıştır

umarım işine yarar hayırlı geceler...
  • Kardeş laptopla ne alakası var sorunumun

normal masaüstü pc'den bahsediyorum...

bide site verdimya üstte orda firmwire version falan diyo...ama aletin kabloyu taktımda tanımadığından update'de yapamıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLiTzKriEg -- 9 Ekim 2006; 22:51:26 >
  • arkadaşlar yokmu yardım eden anlayan eden lütfen firmwire update yapcaksam nası olcak pc le bağlantı kesinnikle olmuyor mp3 te alamıyorum şu an elimdekini çalıştırsam süper olucak oykmu bi allahın kulu yardım eden :'(
  • o verdiğin linkte driverları var
    o driverları pcye yuklemeyı denedinmi?
  • pc ye yükledimde .sys li bi dosya sanırım mp3 player ın içine atılıcak ve o nedenle xp yi görücek mail atmıştım cevap geldi ordan usb2.0 olmayan yani bi windows 98li makinada aleti çalştrp upgrade yapıcam...nerden bulcaksak artık 98'i
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.