Şimdi Ara

Gerekli Bir başlık (PEREİRA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genelde bu bölümde konu açmam ama bu adamın konuşulması lazım..Adam ilk resmi maçında sadece bir aylık takımı aşağı yukarı kafa kafaya oynattı...Bu adam sadece fenerbahçe tarihine damga vurmuyacak gibi gözüküyor..RvP'yi falan konuşmaya gerek yok bence konuşulması gereken Pereira...Eğer zaman ona biraz şans tanırsa izliyebileceğimiz en iyi fenerbahçeyi izleriz bu sene..

• Bencede adamın basın toplantılarını falan bile kaçırmıyorum her açıklamasını her videosunu izliyorum çok iyi ismail'in kulübede yüzünü görmek istemiyordum.Adam bu maç saha kenarında hep oyuna müdahalede bulundu bu sene ismailin takımı bu maça gezmeye çıkardı 3 yerdik
  • heyetinde Türk yokmuş sanırım , o yüzden ligde sıkıntı çıkabilir . Türkiye ligini , takımlarını bilmek önemli bence
  • Oyuna müdahaleleri çok yerindeydi td dediğin böyle olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meğer geçen sezon bizim teknik direktörümüz yokmuş beyler..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katiliyorum kadro cok yeni daha oncede soyledim bugun organize ataklar gelistiremedik kanatlardan ortalarla gol bulmaya calistik ama bu boyle devam etmeyecek.Oyuncular birbirinin kapasitesini cozdugunde bu takim organizasyonun kralini yapacak oyunculara sahip.
    Kendimi yabanci bir taraftar olarak düşünüyorum ve Fenerbahce isimli bir takim görüyorum.
    RVP ve Nani transferlerini zaten biliyorum butu dunya gibi ama birde bakiyorumki Diegoda var.Sonra top defansa geliyorum 31 milyon euroya zenitin transfer ettigi bruno alvesde burda.Ikinci yari bir degisiklik o da ne Meireles mi o? Takimin oyununu izliyorum Kjaer Caner Fernandao Sow hepsi kalite oyuncular.Sonuc olarak yuzumde buyuk bir saskinlik ifadesi beliriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

Meğer geçen sezon bizim teknik direktörümüz yokmuş beyler..

Günaydın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevaba123

Genelde bu bölümde konu açmam ama bu adamın konuşulması lazım..Adam ilk resmi maçında sadece bir aylık takımı aşağı yukarı kafa kafaya oynattı...Bu adam sadece fenerbahçe tarihine damga vurmuyacak gibi gözüküyor..RvP'yi falan konuşmaya gerek yok bence konuşulması gereken Pereira...Eğer zaman ona biraz şans tanırsa izliyebileceğimiz en iyi fenerbahçeyi izleriz bu sene..

Hocadan ben de çok umutluyum ama bu akşam hem Volkan hem şansımızla 0-0 bitti. İnşallah dik kafalı değildir 4-4-2 de Israr ederse işimiz çok zor olacak. Biliçin durumunda kalabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben anlamıyorum ki abi bu forumdakileri ne istiyorlar takımdan anlamak zor, Persie Nani geldi bir maçta 3er 4er tane gol mu atsınlar? Transferler yaptık herkesi 5leyelim mi? Karşımızda ligi başlamış hazır ve 10 senedir Şampiyonlar Ligine katılan Shaktar vardı. Kafa kafaya oynadık defans tandemi bu maç tamamen yeni uyumsuzluklar zamanla atlatılacak. Nani'yi beğenmeyenler var, siz futbol nedir bilmiyosunuz ki anasını satıyım Nani çalım atınca iyi futbolcu olmuyor 2-3 adam peşine takıp arkadaşlarına yer açınca iyi futbolcu oluyor çok kez yaptı maçta. Fernandao görevini yaptı tuttu kontrol etti topu taşıdı takımı ilerletti ilerde topu tuttu. Josef çok temiz futbolcu Kjaer gibi. Bugün kötü 2 kişi vardı 1 Caner, isabetli ortası yok bildiğimiz caner 10 ortadan 4ünü "dokunsam gol olur" tarzı yapıyordu bugün 0. Ve Moussa çok silik ve yorgundu atletizmi Srna'yı yer diye düşünüyodum. Pereira ise takımı iyi toparlayabilmiş bu takım 2 ay önce Erciyese karşı doldur boşalt oynayan bir takım bugün takır takır pas yaparak çıktık defanstan. İyiyiz iyi olacağız, 1-1 skorla atlarız inşallah.

• young boysa elenen a.kocamana 3 sene sabredildiyse bu adama 30 sene sabredilmesi lazım
  • Bu skora kötü diyen futboldan anlamıyordur zaten. Karşıdaki takım 2004 yılından beri aynı teknik direktör ile çalışıyor. Adam takımını çok çok iyi biliyor ve çok hazır bir takım haline getirmiş. Bizim takım ise 3-4 hafta önce kurulmuş bir takım. Bireysel olarak bütün oyuncular kendini göstermeye çalışıyor ama henüz oyuncular arası etkileşim zayıf. Bir sezonda anca alışırlar birbirlerine. İki tane yıldız oyuncu alınca karşıdaki takıma 5 atmamızı beklemesin kimse.

• Hay Allahım ya adam daha geleli kısa süre olmasıan rağmen takımı çok iyi oynattı bu futboldan anlamayanlar sadece yorum yapmayı tercih edenler iş başına geldi yazık gerçekten yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Font_Drakula

quote:

Genelde bu bölümde konu açmam ama bu adamın konuşulması lazım..Adam ilk resmi maçında sadece bir aylık takımı aşağı yukarı kafa kafaya oynattı...Bu adam sadece fenerbahçe tarihine damga vurmuyacak gibi gözüküyor..RvP'yi falan konuşmaya gerek yok bence konuşulması gereken Pereira...Eğer zaman ona biraz şans tanırsa izliyebileceğimiz en iyi fenerbahçeyi izleriz bu sene..

Hocadan ben de çok umutluyum ama bu akşam hem Volkan hem şansımızla 0-0 bitti. İnşallah dik kafalı değildir 4-4-2 de Israr ederse işimiz çok zor olacak. Biliçin durumunda kalabilir.

Genelde dünyanın en başarılı teknik adamları dik kafalılar oluyor ya da bana mı öyle geliyor..Aklıma gelen ilk isim mourinho..4-4-2 ısrarı ayağa top oynayan kanatları çalıştıran atak yönlü bir oyun ve bence doğru yapıyor çünki genelde avrupanın süpriz takımları atak yönlü oynuyarak isimlerini duyuruyorlar..İlk aklıma gelen maç dortmund-real...Yani ilerdeki forwete top şişir gol at kornerden gol at falan bunlar işlemez büyük takımlara..Eğer biz şampiyonlar liginde oynayacaksak bence bunu birinin yapması gerekiyordu..Bundan öncekiler korkaklıklarından yapamadı pereira ise gelir gelmez değiştirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: C00Luck

heyetinde Türk yokmuş sanırım , o yüzden ligde sıkıntı çıkabilir . Türkiye ligini , takımlarını bilmek önemli bence

İsmail Kartal'ın Aykut Kocaman'ın heyeti de Türk'tü. Gördük onları. Tam hatırlamıyorum ama Zico vatandaş yardımcılarını getirmişti. Ersun Yanal'da sanırım 2-3 kişi getirmişti kendi ekibinden.
  • Nasıl izledniz bu maçı ve önceki hazırlık öaçlarını? Dün yine Fb'nin sahada bir taktik dizilişi bile yoktu, değişiklikler ezbere yapıldı.
    Bence gözünüzde çok büyütmeyin bu adamın herhangi bir türk td'den farkı yok. Takıma bunca para akıtıp böyle vasat bir td getirilmesi büyük hata takım zaten ligde her türlü yürür ama avrupada max. Avrupa ligi gruplarını veya sonra bir tur daha görür

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Font_Drakula

quote:

Genelde dünyanın en başarılı teknik adamları dik kafalılar oluyor ya da bana mı öyle geliyor..Aklıma gelen ilk isim mourinho..4-4-2 ısrarı ayağa top oynayan kanatları çalıştıran atak yönlü bir oyun ve bence doğru yapıyor çünki genelde avrupanın süpriz takımları atak yönlü oynuyarak isimlerini duyuruyorlar..İlk aklıma gelen maç dortmund-real...Yani ilerdeki forwete top şişir gol at kornerden gol at falan bunlar işlemez büyük takımlara..Eğer biz şampiyonlar liginde oynayacaksak bence bunu birinin yapması gerekiyordu..Bundan öncekiler korkaklıklarından yapamadı pereira ise gelir gelmez değiştirdi

Yazdiklarin doğru ama bir de eldeki adamlara bakmak lazım. Orta saha ortası hala 1 adam lazım. Hala sol kanat veya sağ kanat 1 adam istiyor. Bunlara guarin veya robben veya benzeri oyuncular diye bilirsin. En azından ozan tufan ve volkan şen alınmalıydı. Bilmiyorum hoca bu adamları beğenmemiş dediler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.