Şimdi Ara

Gereksiz bir konu ama yardımınıza ihtiyacım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bunun yeri burası deil ama bu forumda en iyi sizler yardım edersiniz diye düşündüm

counter - strike oynarken karşı takımdakileri görünce oyun acayip kasmaya baslıyor ve oynayamıyorum sizce benim cd demi sorun var yoksa bi ayar mı gerekir

cevaplarınızı bekliyorum

• baq ilk one goruntu ayarlarini yap conifigoturyonum ne war gir oraya viedyo war gir sonra modes yap sonra gl war onu tikla 800%600 yap sonra geri don optins gir butun hepsini fulle sonra oyuna gir fps_max 100 yap bide fps_modem mi 100 yap bide net_g tap bas birsey cikcak adini hatirlamiyorum 1 yap baq fps kac 50 den yuksekse sorun yokdur
  • bilgisayarının özellikleri ne ben

1024 ram

amd 64 3000 le rahat oynuyom bide internet hızlı olsa (512 sınırsız)
  • quote:

Orjinalden alıntı: nU_MeTaL

bilgisayarının özellikleri ne ben

1024 ram

amd 64 3000 le rahat oynuyom bide internet hızlı olsa (512 sınırsız)

bnm 256ama bi ara bende oyunuodum o oyunu evde
  • pc min ozellikleri sunlar -- 2 GB DDR RAM -- I -- PENTIUM 4 CPU 3.00 GHZ -- I -- ATİ 256 MB EKRAN KARTI -- I -- 200 GB HDD --
  • quote:

Orjinalden alıntı: MUBARAN

baq ilk one goruntu ayarlarini yap conifigoturyonum ne war gir oraya viedyo war gir sonra modes yap sonra gl war onu tikla 800%600 yap sonra geri don optins gir butun hepsini fulle sonra oyuna gir fps_max 100 yap bide fps_modem mi 100 yap bide net_g tap bas birsey cikcak adini hatirlamiyorum 1 yap baq fps kac 50 den yuksekse sorun yokdur

baran saol bu cozunurluk dusurme isi ise yaradı ping neredeyse hic yok tekrar tesekkurler

2004 CLaN : A~town Nick : awp I Bursa 2. Silver Plaket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A~town -- 3 Haziran 2006; 10:12:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: A~town

pc min ozellikleri sunlar -- 2 GB DDR RAM -- I -- PENTIUM 4 CPU 3.00 GHZ -- I -- ATİ 256 MB EKRAN KARTI -- I -- 200 GB HDD --

kıskandım valla
  • birsey deil
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MUBARAN

baq ilk one goruntu ayarlarini yap conifigoturyonum ne war gir oraya viedyo war gir sonra modes yap sonra gl war onu tikla 800%600 yap sonra geri don optins gir butun hepsini fulle sonra oyuna gir fps_max 100 yap bide fps_modem mi 100 yap bide net_g tap bas birsey cikcak adini hatirlamiyorum 1 yap baq fps kac 50 den yuksekse sorun yokdur

baran saol bu cozunurluk dusurme isi ise yaradı ping neredeyse hic yok tekrar tesekkurler

2004 CLaN : A~town Nick : awp I Bursa 2. Silver Plaket

• quote:

Orjinalden alıntı: nU_MeTaL

quote:

pc min ozellikleri sunlar -- 2 GB DDR RAM -- I -- PENTIUM 4 CPU 3.00 GHZ -- I -- ATİ 256 MB EKRAN KARTI -- I -- 200 GB HDD --

kıskandım valla

sende ogrencisin sanırım ben pc yi aldıgımda ozellikleri dusuktu kendi param ile bu ozellikleri yaptım bence sende istersen yapabilirsin
  • zaten yazın yenilemeyi düşünüyorum
  • yaw nu_metal funny mu baslık acmısya main istiyor bende normal 97d maini ile giremiyorum senin elinde varmı acaba bu serverin maini bulursan bi 32k adam veririz funnymudan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A~town -- 3 Haziran 2006; 11:24:27 >
  • yok ya tüh gitti 32 k adam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.