Bildirim
Gereksiz bir konu ama yardımınıza ihtiyacım var
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
baq ilk one goruntu ayarlarini yap conifigoturyonum ne war gir oraya viedyo war gir sonra modes yap sonra gl war onu tikla 800%600 yap sonra geri don optins gir butun hepsini fulle sonra oyuna gir fps_max 100 yap bide fps_modem mi 100 yap bide net_g tap bas birsey cikcak adini hatirlamiyorum 1 yap baq fps kac 50 den yuksekse sorun yokdur -
bilgisayarının özellikleri ne ben
1024 ram
amd 64 3000 le rahat oynuyom bide internet hızlı olsa (512 sınırsız) -
quote:
Orjinalden alıntı: nU_MeTaL
bilgisayarının özellikleri ne ben
1024 ram
amd 64 3000 le rahat oynuyom bide internet hızlı olsa (512 sınırsız)
bnm 256ama bi ara bende oyunuodum o oyunu evde -
pc min ozellikleri sunlar -- 2 GB DDR RAM -- I -- PENTIUM 4 CPU 3.00 GHZ -- I -- ATİ 256 MB EKRAN KARTI -- I -- 200 GB HDD -- -
quote:
Orjinalden alıntı: MUBARAN
baq ilk one goruntu ayarlarini yap conifigoturyonum ne war gir oraya viedyo war gir sonra modes yap sonra gl war onu tikla 800%600 yap sonra geri don optins gir butun hepsini fulle sonra oyuna gir fps_max 100 yap bide fps_modem mi 100 yap bide net_g tap bas birsey cikcak adini hatirlamiyorum 1 yap baq fps kac 50 den yuksekse sorun yokdur
baran saol bu cozunurluk dusurme isi ise yaradı ping neredeyse hic yok tekrar tesekkurler
2004 CLaN : A~town Nick : awp I Bursa 2. Silver Plaket
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A~town -- 3 Haziran 2006; 10:12:37 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: A~town
pc min ozellikleri sunlar -- 2 GB DDR RAM -- I -- PENTIUM 4 CPU 3.00 GHZ -- I -- ATİ 256 MB EKRAN KARTI -- I -- 200 GB HDD --
kıskandım valla -
birsey deil
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: MUBARAN
baq ilk one goruntu ayarlarini yap conifigoturyonum ne war gir oraya viedyo war gir sonra modes yap sonra gl war onu tikla 800%600 yap sonra geri don optins gir butun hepsini fulle sonra oyuna gir fps_max 100 yap bide fps_modem mi 100 yap bide net_g tap bas birsey cikcak adini hatirlamiyorum 1 yap baq fps kac 50 den yuksekse sorun yokdur
baran saol bu cozunurluk dusurme isi ise yaradı ping neredeyse hic yok tekrar tesekkurler
2004 CLaN : A~town Nick : awp I Bursa 2. Silver Plaket
-
quote:
Orjinalden alıntı: nU_MeTaL
quote:
pc min ozellikleri sunlar -- 2 GB DDR RAM -- I -- PENTIUM 4 CPU 3.00 GHZ -- I -- ATİ 256 MB EKRAN KARTI -- I -- 200 GB HDD --
kıskandım valla
sende ogrencisin sanırım ben pc yi aldıgımda ozellikleri dusuktu kendi param ile bu ozellikleri yaptım bence sende istersen yapabilirsin -
zaten yazın yenilemeyi düşünüyorum -
yaw nu_metal funny mu baslık acmısya main istiyor bende normal 97d maini ile giremiyorum senin elinde varmı acaba bu serverin maini bulursan bi 32k adam veririz funnymudan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A~town -- 3 Haziran 2006; 11:24:27 > -
yok ya tüh gitti 32 k adam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X