Belki donanımhaber sitesine biraz aykırı ama...Sizlerle paylaşmak istedim. Şiddetle karşı çıktığım ve güldüğüm bi şe başıma geldi.. Yaklaşı 4-5 aydan beri bir Malezyalı bi kızla chat- e-mail falan konuşuyoruz..Yauw o kız bana çok değer veriyo...Onu kırmak istemiyorum..Aslında benim de hoşuma gitmiyor değil bu durumlar...ama ora niree bura niree..! benim durumuma düşenler war mı??
ee aşkın yeri yok kız dünyanın öbür ucunda ama internetle yanıbaşında allah hayırlısını versin aşkın milliyeti yoktur inşallah chat ın sonu güzel biter thalese
saol kardeş...aşktan dilim/kalbim yandı..
vallaha dostum ne dıyelım hayırlı olsun ama bız burda 3 senedır cıktıgımız kızla ayrılık yasıyoruz (uzaklarda yanı) bız yurutebılırsek sende yurutursun merak etme ılk zamanlar boyle olur hele bıde onunla gezıp eglenırsen yandın arkadas ruyalarından bıle cıkmaz artık haberın ola...
Test Test TEST Bu Mesaj İçinde 15 ayrı Mesajı içermektedir.
Madem gereksiz bir topice ait gereksiz bir konu ozman ; 2A2 + B3 = C2 + 3D ise kd=[C2].[D]^2 / [A2]^2.[B]3 ise Kp=kd.d(R.T)^delta en ahuahuahaua
tere bu "kd" ne diye soruyom bi cevap ver yaw :)))
Ben de bi ara filipinlerden biriyle chatleşiyordum. Seninkine yakın sayılır.Buraya gelecekti.Uçak bileti gönder falan dedi.Nerde bizde uçak bileti.Gönderemedik kaldı öyle.Boşver o kadar uzaktakinden hayır gelmez.Ülkemizde bi ton hatun var.Kaldır kafanı monitorden bir bak çevrene kesin vardır sana göre bi sürü.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme