Şimdi Ara

Geri Bildirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
46
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Beta Test Etiketleri #Hata Bildirimi
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hatalar:
    - Bazı mesajlar ard arda tekrarlanıyor. Sanki aynı mesaj 6-7 defa yazılmış gibi üst üstüne tekrarlanmış.
    - Video linklerinin ve dış bağlantıların kendi tarayıcısında başlatması gayet yerinde olmuş. Fakat geri tuşuna basıldığında videonun sesi gelmeye devam ediyor ve sayfadan ayrılmanıza rağmen oynatmaya devam ediyor.

Eksikler:
    - Konuya yeni mesaj gelip gelmediğini anlamanın tek yolu konuya çıkıp tekrar girmek. Bunun yerine yenileme butonu ya da kaydırma özelliği getirilmeli.
    - İsimlere ayrılan yer fazla büyük olmuş. İsim alanının yüksekliği biraz azaltılabilir. Bununla beraber ana sayfada DonanımHaber Forum kısmının da belki biraz küçültülmesi daha iyi durabilir.

• Bildirimleriniz için teşekkürler.

Hangi mesaj tekrar edilmiş gibi gözüküyor link verebilirseniz kontrol edebiliriz.

Video sorununu not aldık.

Konu içersinde en aşağıda yukarı doğru çekerseniz güncelleniyor ancak İOS'de var. İsterseniz tepeyede ekleyelim ?

İsim yeri kısılabilir evet. Denemek gerek.

Tepedeki yere bir sürü şey ekleyeceğiz bakalım kısılması Nasıl olacak sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrarlanan mesajı bulamadım, sanırım geçici bir hata olabilir. Yenileme özelliği Android için de gelmeli.
  • Yeni Geri Bildirim:

- Yazidaki koyulastirmalar gibi yazi duzenlemeleri gorunmuyor.

- Sadece benim telefonuma mi ozel bilmiyorum ama geri tusuna basmakta zorlaniyorum. Tiklanabilir alan kucuk olmus sanirim.

- Sayfayi yenilemek icin yapilan yukari dogru swipe hareketini yapmak icin bayagi yukari cekmem gerekiyo parmagimi. Yani en alttan neredeyse en yukariya kadar kaydırma yapmak zorunda kaliyorum. Gesture kucultulebilir.

Ayrica Tavsiye:
    - Konu içerisinde gezinirken herhangi bir anda konu icerisinde arama yapilamiyor. Bu ozellik eklenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imparatorhan -- 12 Mart 2016; 0:26:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mesaj bildirimi gelmiyor!
    4 yıl önce açıldı
    Bildirim sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.