< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 3 Mart 2025; 20:9:20 > |
telefonuma gelen bildirim..

-
-
Hocam yanlışlıkla Kilit Modunu(Lockdown Mode) aktif etmiş olabilirsiniz, ayarlardan bir kontrol edin derim
-
hocam bilerek aktif ettim. benim merak ettiğim bu numaradaki şahıs benim resmimi ve adımı paylaşmaya çalıştı ne demek? ne yapmak istediler de bu uyarı çıkıyor?
-
Hocam Apple hangi iOS sürümünde tam geldiğini hatırlayamadığım bir özelliği var. Telefon ve/veya Mesaj ayarlarının altında olması gerekiyor. Her bir iOS sürümünde daha kullanışlı hale getirdik diyip, kolay menüleri karmakarışık yaptıklarından şuanda nerede tam hatırlayamadım da,
Baktım Telefon,Mesaj ve Facetime ayarlarının altında varmış. Oradan aradığın kişi de görüntülenecek, Fotoğraf ve İsmi seçebiliyorsunuz. Muhtemelen onu aktif etmiştir. Sizde de uyarı çıkmıştır Lockdown Mode kullandığınız için. Eskiden hem merak çok fazla, hem de işim gereği çok ince ayrıntılarına kadar biliyordum da, artık çok aşırı takip etmeyerek ve işimde bununla ilgili olmayınca oldukça uzaklaştım.
Hatta bende de aktifti kapanmış yeni farkediyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X