Şimdi Ara

Geri döndüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beni tanıyan tanır 3-4 yıl öncelerinden . 3 Ay önce tekrar başladım popmundoya. foruma girdim bomboştu(pesimistin olaya kadar) konu açmamıştım bu yüzden şimdi açayım dedim bakalım eskilerden kim var kim yok.

beni tanımayan varsada tanıtırız :

ilk karakterim 2007 yılında açmıştım yeni yeni öğreniyodum oyunu 300 küsür gün sonra zehir içmiştim

ikinci karakterime 2008 aralık ayında başlamıştım (ilk karakterimle oynarken tanıştığım çok samimi olduğumuz forumdan sagopayla yeni başlangıç yapmıştık). ilk 10 günde 340 puan toplamıştım (artiz.gif) başarıdan başarıya koşuyordum bu karakterlede yaklaşık bi 8 ay oynayıp yıldırım yemiştim (paypalda geciken ödemelerden dolayı vip aldığım kişilerin vipleri silinmişti onlarda şikayet edince malum)

ve son karakterim . 3 ay önce tekrar başladım ve tekrar zirveye oynuyorum bakalım. saolsun eskilerden bi arkadaşım bayağı yardım etti ve kısa sürede ayağa kalktım şuan grubum rock sıralamasında ilk 600 ün içinde ve hızla yükselmeye devam ediyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lasts0ul -- 14 Eylül 2011; 2:00:19 >

• Bende karakteri açtığımda hiç bilmiyordum oyunu. 1000 günü geçmişti. Bıraktım kendi haline ölmüş. Yeni karakter açtım şuanda. Onunla iyi gidiyorum

http://www121.popmundo.com/Common/CharacterDetails.asp?action=view&CharacterID=2652001
  • Ben biliyorum hocam seni, tekrar hoşgeldin :) Ben de forumumuz inaktif diye üzülüyordum, şu son olaydan sonra canlanmasına çok sevindim :)
  • Pesimist olayı nedir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Pesimist olayı nedir acaba ?

Konu Dışında konusu da var

• quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Bende karakteri açtığımda hiç bilmiyordum oyunu. 1000 günü geçmişti. Bıraktım kendi haline ölmüş. Yeni karakter açtım şuanda. Onunla iyi gidiyorum

http://www121.popmundo.com/Common/CharacterDetails.asp?action=view&CharacterID=2652001

Ilk karakter genelde öyle oluyor zaten pesimist nick li arkadaşımızın 3 yıl önce açtığı bir konu vardı meslekler ve maaşları diye ilk mesajı oyun olduğunu bilmeden kaan sezyum ntv ye taşımış forumdan, yanlış anlaşılmaya neden oldu bayağı youtube a ntv donanımhaber yazınca çıkıyor.

@0nur! hocam hoşbuldum . forum çok cansız bende fark ettim 1 günde belki 1 konu açılıyor eskiden çok iyi değildi belki ama bu kadarda cansız değildi

• Teşekkürler hatırlıyorum o olayıda pesimist deyince
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hoşgeldin bende seni hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

Hoşgeldin bende seni hatırlıyorum

eywallah hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.