Arkadaşlar oyuna belli bi süre ara verdikten sonra tekrar geri dönmeye karar verdim. Adreamde saglam bi karakter dizmek istiyorum sizlerinde bilgilerinize dayanarak. Mage mi yoksa okcu mu ?
MAGE İTEMLER +8 Elysium +8 Crimson set +8 DD kafalık +3 Dual imir ring +2 Ep +3 Dual cleric earing Glass belt
OKCU İTEMLER +9 Enion bow veya +8 EE +9 Fp set +7 DD kafalık +2 Dual rol +3 Pp veya +3 wp Küpe karasızım Skeleton belt
En iyi oynayabildigim 2 karakter bunlar sizce hangisi ile kolay adam keserim ve np kasarım ? Archer comboyu gayet iyi biliyorum. Server C-East lvl 59
1 haftaya kadar olympiada base oynuyordum base ve ardreamda pk denen bişey yoktu koxperlar işgal etmiş durumda legal party yok yani.İlla dizecem dersen okçu güzel olur bence.
Okçu diz koxper yap serverde kesemeyeceğin adam yok
Kesinlikle haklısın koxp illeti yüzünden cz belki biraz daha iyidir adream ve baseye oranla ama exp kasmaya vaktim pek yok akşamlar 3-4 saat pk atıcam
Önerin için tşkler ama her zaman legal oynamaktan yanayım
hocam oyunda herkeste koxp var artık. bu itemler olsa bile iş yapamazsın.
yine de tercih senin
başlayacaksan c-weste başla banlanma falan diyolarda kendini belli etmezsen banlanma falan görmedim ne koxp var ne illegal başka bişey paran varsa piyasa da ucuz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme