Şimdi Ara

Geri dönen eski sevgili eski sadakatiyle dönmemişse ne yapmalı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu kendi içimde çözemedim... Başlık her şeyi anlatıyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çırpınanbalık -- 14 Ekim 2022; 14:37:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende şunu anlamıyorum!!

insanların birbiri ile evlenme ahdinden başka bir şekilde beraber olmaları zaten aldanma ve aldatmadır.

senden ayrıldım, bak bak bak. başkası ile beraber oldum şimdi sana dönüyorum. oooo, ne güzel dünya.

kendinizi ve nesilleri kirletmeyin, bunun acısı çok fena çıkacak.

sevgili ayağına yenilen her türlü halt dönüp dolaşıp karşınıza kale olacaktır.

bankaya 10 tl yatırmak için hesap açılır imza atılır. insanlar 10 tl kadar değerli değil.

ben seninle olacağım, buyur sadık olalım biribirimize.

aynı şunu demek gibi, banka müdürü bey, ben size güveniyorum. siz bu parayı benim yerime saklarsınız değil mi?

tabii ki!! en sevdiğim hesap türü.

neyin sadaketinden bahsediyoruz?

• Haklısınız bu konuya tek ve ömürlük bakmak gerekiyor. Ama bu hayatta her şeyi öncesinden tecrübe ederek veya dört dörtlük bir ahlakta gelemiyorsunuz. Buna isterseniz kendinizi yetiştirememişsiniz deyin isterseniz bu bir düşüklük deyin ama ben insanların kendim de dahil hatalarından tamamlanıp da o kişi olduklarına veya olmaması gereken kişiyi tespit ettiklerini düşünüyorum. Sadece güven çok önemli bir değer be düşündüğüm şey erkeklerin yapısal olarak mi böyle bir şeye düştükleri yoksa ben bu şekilde mi avutuluyorum veya kendimi avutuyorum. Benim inanmam için elinden geleni yapıyor ama kendimi bir türlü tamamıyla bu inanca teslim edemiyorum. Ya sonra? diye içimde uçsuz bir kırıklık var..

• Mantık hatası yapma o zaman. Defalarca yanılmışsın ve karşındaki insan senin yanılma payını da, seni de, senden iyi tanıyıp bunu kullanabilen biri. Farklı hayatlarla ilgili öneri vermeseyi pek sevmesem de bu şahısla sağlıklı bir ilişkin olmaz gibi duruyor. Geçmiş birlikteliklerini sana söylemek yerine, sana acı çektirmeyecek bir dürüstlük oyunu oynaması ve senin kıymetini bilip sana dönmesi daha makbul bir hareket olurdu.

• Dürüstlük oyunundan kastınız nedir? Mesela nasıl bir dürüstlük oyunu oynayabilirdi ki?

• Çırpınanbalık Ç kullanıcısına yanıt

Farklı tenler, farklı kadınlar denedim hiçbiri sen değildi demek yerine;sensiz yapamadım, anladım ki sen olmadan olmuyor gibi sözlerle dönmesini kastediyorum.

• Okumadım ama sürekli ayrılıp tekrar birleşiyomuşsunuz ya ilk ayrılıktan sonra o ilişki bitmiş olmalıydı şimdi sizinki folloş olmuş evlenip hayatını karartma BENCE

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birlikte olmadığınız dönemde ilişkiler yaşamış. Bu sizi ilgilendirmez. Dürüst davranmış söylemiş. Dürüstlük böyle durumlarda keskin bıçak gibidir. Dürüst davranırsın ama karşı taraf rahatsız olur... Bu durumdan siz de rahatsız olmuşsunuz. Bu da sürekli aklınıza gelecektir. İlişkiniz ise oldukça yara almış ve sürekli gel gitlerden dolayı tamir edilemez duruma gelmiş. Tavsiyem ayrıl ve yoluna bak. Başka birini bulursun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.