Şimdi Ara

Geri Dönmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 1 ay kadar önce hesabımı düzgün bir fiyata sattım.Oyunu bırakmamın nedeni, derslerin biraz daha üstüne düşmek ve arkadaşlarımla daha çok vakit geçirmekti.Fakat bu 1 ay içinde ne arkadaşlarımla bolca vakit geçirebildim, ne de öyle oturup ders çalışabildim.Bu seferde COD,Mafia tarzı oyunlar oynadım.
    Şimdi de bir hesap satıp ilanına denk geldim.75 liraya TN'de 1 85 warrior, 1 85 Priest ve 1 tane de 84 shaman.Tahmin edileceği üzere pek bi itemları yok.Ama o fiyata hem hesap hem de o levelda karakterler kaçırmak istemiyorum. (hesapla ilgili bütün bilgiler mevcut)

Sizce hazır bırakmışken bir daha geri dönmesem mi?
    Yoksa bu hesabı alıp, oynayıp, en kötü ihtimal sıkıldığım zaman satsam mı?

İsa olsa ne yapardı

• ne okuyorsun? sosyal bilimlerden biriyse ders çalışmak falan hikaye.öss kpss falansa kesinlikle dönme. ben şubat ayında satıp bıraktım kpss için.şimdi son adım 13 aralıkta mülakatım kaldı.onu da geçersem maliyeye giriyorum.ardından da yaklaşık 9 aydır uzak oldugum WOW a geri döneceğim.kısaca bölümün çok zor değilse ve başlamak istiyorsan başla.zaten hem hesap çok ucuzmuş hem de oynadığın zamanla oynamadığın zaman arasında bir fark yokmuş
  • Makine müh

ya dediğim gibi çalışmadan olacak bi bölüm değil ama, vizelerden 1 hafta önce anca çalışmaya başlıyorum yoğun olarak.Onun haricinde ne ben ne de ev arkadaşlarım, ders çalıştığımız yok
  • direk bırak WOW u
    yıldız teknikte bir makine mühendisi arkadaşım var daha 2. sınıf ama adamın dakika boş zamanı yok.sürekli araba modelleri motor tasarımları,çizim modelleme programlarıyla falan uğraşıyor bütün akşam.facebooktaki tüm paylaşımları bile tasarımlarla ilgili.nasihat vermek bana düşmez zaten bölümünden de pek anlamam ama arkadaşıma bakarak yorum yapıyorum.mezun olduğunda iyi bir iş sahibi olmak istiyorsan boş zamanlarının çoğunu oyunlar yerine yukarıda saydığım şeylere ayırman lazım.
  • Anladığım kadarı ile senin sıkıntın WoW değil, WoW oynamayınca da başka oyunları oynuyorsun. Durum belirttiğim gibiyse ya bilgisayarı komple bırakıcaksın ki mümkün değil yada aynı bu şekilde devam edeceksin bu durumda WoW oynamanın sana ekstra bir zararı olmaz.
  • dönme.
  • bana o hesabı alıp biraz oynadıktan sonra pişman olacaksın gibi geliyor.
  • Aldım
  • 6 senede makine mühendisliğini bitiren biri olarak söylüyorum, bu oyunu aktif olarak oynayıp 4 senede mezun olan arkadaşlarım da var.

tamamen sana bağlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

ne okuyorsun? sosyal bilimlerden biriyse ders çalışmak falan hikaye.öss kpss falansa kesinlikle dönme. ben şubat ayında satıp bıraktım kpss için.şimdi son adım 13 aralıkta mülakatım kaldı.onu da geçersem maliyeye giriyorum.ardından da yaklaşık 9 aydır uzak oldugum WOW a geri döneceğim.kısaca bölümün çok zor değilse ve başlamak istiyorsan başla.zaten hem hesap çok ucuzmuş hem de oynadığın zamanla oynamadığın zaman arasında bir fark yokmuş

Hocam mülakatlarda torpil yapacak adam varmı sana? Yoksa işin çok zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferilan

quote:

Orijinalden alıntı: celades

ne okuyorsun? sosyal bilimlerden biriyse ders çalışmak falan hikaye.öss kpss falansa kesinlikle dönme. ben şubat ayında satıp bıraktım kpss için.şimdi son adım 13 aralıkta mülakatım kaldı.onu da geçersem maliyeye giriyorum.ardından da yaklaşık 9 aydır uzak oldugum WOW a geri döneceğim.kısaca bölümün çok zor değilse ve başlamak istiyorsan başla.zaten hem hesap çok ucuzmuş hem de oynadığın zamanla oynamadığın zaman arasında bir fark yokmuş

Hocam mülakatlarda torpil yapacak adam varmı sana? Yoksa işin çok zor

hala arıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.