Şimdi Ara

Geri Dönüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun aradan sonra geri donuyorum account mu actırıyorum birazdan.

Danışmak istedigim bir husus var ,Elimde 85 dk frost 85 retri pala var birde warior var aklımda .(butun mele claslarla oynarım senin zevkin benim şuyum gibi cevaplara simdiden teşekkurler)

Şimdi dk buyuk nerf yemiş okuduklarıma göre 3 4 forumda okuduklarımda 10 kişiden 7 si oynanmaz derecede diyor frost lara unholyde oynamak istemiyorum.
    Retri palada nerf yemiş şuan kotu imiş.
    Wariror bilmiyorum onda yarı yarıya bazıları nerf bazıları iyi dior daha aklıma yattı gibi.

Şimdi sorum su bende biliyorum zaman zaman her classa nerf geldigini nerf gelince char birakılmaz vs bunlari gecelim sadece soruma cevap veririseniz cok sevinirim.Şimdi dk bayadir imba dolanıyordu ona bidaha kolay kolay buf yapmaz retri palada aynı şekilde yılalrca sövüldü ufukta wariror a nerf gozukuyor mu az cok fikriniz vardır?

Birde bunlardan hangisi ile devam edeyim pvp 1.planda pve 2. 3classida cok iyi olmayan bir oyuncu dusunurek yorumlarsanız sevinirim. (priest ve rog classlarına karsı +sı olan varsa daha iyi olur pvpde)

• Neye nerf geleceği bilinmez 3 class da da çok iyi olmaığını söylüyorsun nerfi falan bi kenara bırak geliştir kendini .
  • Cevap icn saol.

Arkadaşlar böyle yorumlar gerek yok kendimi geliştirmem gerektigini vs biliyorum. Bana sadece sorumu cevaplarsanız sevinirim şuan imkanınız olsa karakteri sevme tipi güzel skili haraketi güzel degil pvp de sana 3 tane şansın var bu 3unden birini seç deseler pvp de iyi olmak icin hangisi 1.tercihiniz olur hepsini aynı seviyede oynuyorsunuz farz edin.
  • Gayet güzel oynanabiliyor Frost DK.Pvp yaparken kendimizi 20-25k arası healleyemiyoruz artık, eh oda olsun artık bi zahmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: DgnByz

Gayet güzel oynanabiliyor Frost DK.Pvp yaparken kendimizi 20-25k arası healleyemiyoruz artık, eh oda olsun artık bi zahmet

Nerf e ılımlı yaklaşan biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: DgnByz

Gayet güzel oynanabiliyor Frost DK.Pvp yaparken kendimizi 20-25k arası healleyemiyoruz artık, eh oda olsun artık bi zahmet

Bende 1 ay önce dk actım hocam ama önceden nerf den önce kesebildkleri artık bende kesemiyorum yani 1vs1 de 2gün oldu sanırım acıtrali daha kesebildgm kimse yok belki benim nooblugumdur ama serverda dk 100tane ise simdi 10tane

Misal dsp price ları wariroları rog ları mage leri rahat kesebiliyormusun hocam sen ? rahat derken simdi herkes yok oyle olurmu da herkes kesebilirde o anlamda sormuyorum herkesin kafasinda vardir 1 2 class onun pesine takılır daha rahat alabilecegi. bu claslardan kesebildgin varmı aynı durumda oldugunz? acıkcası benim yokyazdıgım gibi bu benden kaynaklıda olabilir.

• 4.2 ile geldiğinden beri pvp yapmadım. Doğru dürüst oyunu bile oynayamadım pek

Öncesi için konuşursam, plate giyen sınıfları aldığım çok nadirdir. (DKlar istisna bu durumda, onlarda sorun yoktu)
    Rogue kestiğimide hatırlamıyorum, 100tane skili var.Vuruyo kaçıyo healliyor kendini vs. İşi bilmeyen yada az bilen gelirse kesiyordum anca.
    Mage'ide rahat kesen yoktur herhalde?.

Ama şöyle birşeyde var, misal arenada baktım kesemiyorum adamı oyalıyordum.Yükleniyorlarsa 3+3(empowerle) DS vuruyordum al sana +150k heal :).

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.