Şimdi Ara

Geri Geri giden defansa karşı ne yapılmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya açtım.Şimdi olay şu; Topu sürüyürorum teke tekim adam geri geri gidiyor bende üstüne gidiyorum kısır döngü binevi ama adam hamle yaptığında geçmiş oluyorum,bazende topu kaybediyorum hiç beklemedeğim bir anda hamle geliyor.Çalımlarım iyidir artistim birazadamı geçtikten sonra bana yetişememesini sağlayacak kadar hızlı koşabiliyorum.Ayrıca kendimden biraz üstün kişilerle oynuyorum kendimi geliştirme amaçlı.Çalım yemiyorlarçalım taktikleriniz varsa burda paylaşın sizlerden birşeyler kapalım.

• Topu önce sağa Çek vuracak gibi yapıp fake verip sola Çek ya vur yada hızlıysanyanından geç ters ayakta kalır yetişemez zaten bu da işe yaramazsa gözlerinin içine bak ve onu sevdiğini söyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vücut çalımı.

Neyse kastım bu değil tabiki Geri geri gittiğinde ya sağa ya sola dönük koşmak zorunda defans. Tamamen düz koşarsa dengesini kaybeder. Eğer sağa dönük koşuyorsa soluna bir feyk attığında adamın sağı yalan olur oradan geçersin. Diğeri için de aynısı geçerli. Ama yapabiliyorsan Sergen üstadın da bir sözü var bu konuda

• Ya vücut çalımı atacaksın,yani sağa gidiyomuş gibi yapıp son anda sola gideceksin(Tam tersi de olabilir karşındaki oyuncunun hangi ayağını kullandığına bağlı) ya da durup adamın gelmesini bekleyip pas vereceksin.O da olmadı;

bu hareketi tam yapabilirsen isterse önünde Puyol,Ferdinand olsun kimse tutamaz seni

• İleri ileri git adama yaklaştığında topu ona ver.
    Sonra onun sana yapacağının aynısını sen ona yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: equando

İleri ileri git adama yaklaştığında topu ona ver.

sabah sabah iyi guldum sagolasin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Orta Yaşın Geri Dönüşü
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Burak Yılmaz'ın Cluj'a attığı 3. Golü izle.

• quote:

• quote:

• Biri Hamit'in Iniesta'ya attığı çalımı koysun

• Çok basit topu parmak uçlarınla sür, once topu ufak bir sola dogru sur daha sonra sağa doğru ayak disla hamle yapip önüne doğru uzun at ve kos.rakip sola dönük olduğu için sağa doğru keskin manevra yaptığında dönemez hemen.

Bu arada sağ sol sürden kastım çapraz bir şekilde topu sureceksin.

• Ben genelde defans tarzı oynayan biri olarak söyleyim teke tek gidiyorsan ve karşındaki heyecanlı biri değilse senin fakelerini kolay kolay yemez böyle durumlarda teke tek maç yapmadığını hatırlayıp pas vereceksin başka çare olmuyor.
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Resmen nakavt olmuş
  • Eğer bacak arasını açmışsa hızlı bir şekilde bacak arası at,o top bacak arasından geçtikten sonra dünyanın en hızlısıda olsa o topu alamaz.Eğer açık değilse R10 tarzı sola çekip havadayken topu sağa çevir yetenekliysen tabi Ama sağlam bir savunmacıysa pas at artistliğin lüzümu yok

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzozan -- 20 Aralık 2020; 19:54:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fadafaka

Millet konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya açtım.Şimdi olay şu; Topu sürüyürorum teke tekim adam geri geri gidiyor bende üstüne gidiyorum kısır döngü binevi ama adam hamle yaptığında geçmiş oluyorum,bazende topu kaybediyorum hiç beklemedeğim bir anda hamle geliyor.Çalımlarım iyidir artistim birazadamı geçtikten sonra bana yetişememesini sağlayacak kadar hızlı koşabiliyorum.Ayrıca kendimden biraz üstün kişilerle oynuyorum kendimi geliştirme amaçlı.Çalım yemiyorlarçalım taktikleriniz varsa burda paylaşın sizlerden birşeyler kapalım.

Ziegler'i izle, gerisi kolay... Ziegler'i sırf bu geri geri gitme huyundan dolayı pek sevemedim... bu yüzden çok pozisyon verip, gol yedik...

• ara sıra da pas vermeyi düşün
  • bu konuda yaoılıcak çok şey var ama ben sana 2 tanesini söyliycem:

1)ronaldonun bir hareketi var belki biliyorsundur.adamın üstüne giderken parmak uçlarıyla sürer ve bir anda hafif sola yapıp sonra aniden sağ yapar benim böyle durumlarda yaptığım budur. adam ya yere serilir ya da geride kalır

2)eğer o kadar süratliysen ve geniş alandaysa adamın ters ayağının o taraftan topu salla sonra koş peşinden.etkili bir çalımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moskowa48 -- 30 Haziran 2017; 13:03:50 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.