Şimdi Ara

Geri Sayım bitmeden önce Fiat 500L Fiyatları !!!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
2
Favori
16.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PolarMohr

Fiyatlar aşırı pahalı ufacık arabanın 1400 Kg ağırlık nedir yahu? şimdi tüm üreticiler mühendisliklerini konuşturup arabayı hafifletip ekonomik olmasını sağlıyor fiat ise tam tersi alana akıl fikir

Ufacık araba olduğunu nereden çıkardınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PolarMohr

Fiyatlar aşırı pahalı ufacık arabanın 1400 Kg ağırlık nedir yahu? şimdi tüm üreticiler mühendisliklerini konuşturup arabayı hafifletip ekonomik olmasını sağlıyor fiat ise tam tersi alana akıl fikir

Araç normal 500 gibi ufak değil reno scenic boyutlarında gidip inceleyin içi de 4 kişilik aile için fazlasıyla yeterli
  • Ben araacı aldım çokta beğenerek aldım gerçekten başarılı bir araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyln05

Ben araacı aldım çokta beğenerek aldım gerçekten başarılı bir araç

Hayırlı olsun. Hangi donanımı aldınız ve yakıt tüketimi nasıl ? Liste fiyatı üzerinden ne kadar indirim aldınız? İlk yorumlarınızı bekliyoruz.

• Popstar opening edition 1.3 multijet II 85 hp 49.400 tl. yanında tanışma paketi hediye ediyorlar
  • Çok beğendim aracı, fiyatı diğer arkadaşların dediği gibi biraz fazla. Hem 1.3 hemde dualogic.
  • quote:

Popstar opening edition 1.3 multijet II 85 hp 49.400 tl. yanında tanışma paketi hediye ediyorlar

tanışma paketi nedir?
  • Araç güzel duruyor. Bu sefer Fiat fiyatları da makul oranda tutmuş.
  • Aracı fuarda görmüştüm. Bugün bayide bir kez daha inceleme fırsatım oldu. Şunu söylemeliyim ki,fotolarda göründüğünden daha çekici ve heybetli. Popstar donanımına açılır cam tavan eklenemiyor maalesef. Açılmayan panaromik cam tavan opsiyonu var. Açılır cam tavan(skydome) isteyenler rockstar diye tabir edilen full paketini almak zorunda. Üstelik işin kötü tarafı bunun için de extra 3000 lira bayılmak zorundasınız. Yani rockstar 1.3 multijet dulagic vites+açılır cam tavan 59.250 lira yapıyor. Çok para.. Hem full paket satıyorsun, hem de cam tavana, bicolor renk seçeneğine ve metalik boyaya fark alıyorsun.. Full dedikleri full değil demek ki. Üstelik bu fiyat üzerinden indirim yapmaya da yanaşmıyorlar. Bunlar lansman fiyatlarıymış güya. Henüz ön sipariş alıyorlarmış, 14 Haziran'dan itibaren test araçları gelecekmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

quote:

Popstar opening edition 1.3 multijet II 85 hp 49.400 tl. yanında tanışma paketi hediye ediyorlar

tanışma paketi nedir?

Tanışma paketi: 17" alaşım jant, bi color renk seçeneği, ön ve arka kolçak, park sensörü, bel ayarlı sürücü ve yolcu koltuğu.

• quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

Aracı fuarda görmüştüm. Bugün bayide bir kez daha inceleme fırsatım oldu. Şunu söylemeliyim ki,fotolarda göründüğünden daha çekici ve heybetli. Popstar donanımına açılır cam tavan eklenemiyor maalesef. Açılmayan panaromik cam tavan opsiyonu var. Açılır cam tavan(skydome) isteyenler rockstar diye tabir edilen full paketini almak zorunda. Üstelik işin kötü tarafı bunun için de extra 3000 lira bayılmak zorundasınız. Yani rockstar 1.3 multijet dulagic vites+açılır cam tavan 59.250 lira yapıyor. Çok para.. Hem full paket satıyorsun, hem de cam tavana, bicolor renk seçeneğine ve metalik boyaya fark alıyorsun.. Full dedikleri full değil demek ki. Üstelik bu fiyat üzerinden indirim yapmaya da yanaşmıyorlar. Bunlar lansman fiyatlarıymış güya. Henüz ön sipariş alıyorlarmış, 14 Haziran'dan itibaren test araçları gelecekmiş.

sene sonunda 53'e alırsın rockstar skydome halini.

bu lansman fiyatları işinin iyice suyu çıktı. i30 lansman fiyatı ile geldi sene sonunda 5000 tl daha ucuza sattılar.

honda keza kesin düşürecek fiyatları bir tek ford kuga düzgün bir lansman fiyatı ile girdi gerisini salla. benzinli otomatiğini rockstar donanımı açılır cam tavanla hele acayip indirimle falan alırsın gelirse tabi.

benzinlide otomatik yok o da enteresan.

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Aracı fuarda görmüştüm. Bugün bayide bir kez daha inceleme fırsatım oldu. Şunu söylemeliyim ki,fotolarda göründüğünden daha çekici ve heybetli. Popstar donanımına açılır cam tavan eklenemiyor maalesef. Açılmayan panaromik cam tavan opsiyonu var. Açılır cam tavan(skydome) isteyenler rockstar diye tabir edilen full paketini almak zorunda. Üstelik işin kötü tarafı bunun için de extra 3000 lira bayılmak zorundasınız. Yani rockstar 1.3 multijet dulagic vites+açılır cam tavan 59.250 lira yapıyor. Çok para.. Hem full paket satıyorsun, hem de cam tavana, bicolor renk seçeneğine ve metalik boyaya fark alıyorsun.. Full dedikleri full değil demek ki. Üstelik bu fiyat üzerinden indirim yapmaya da yanaşmıyorlar. Bunlar lansman fiyatlarıymış güya. Henüz ön sipariş alıyorlarmış, 14 Haziran'dan itibaren test araçları gelecekmiş.

sene sonunda 53'e alırsın rockstar skydome halini.

bu lansman fiyatları işinin iyice suyu çıktı. i30 lansman fiyatı ile geldi sene sonunda 5000 tl daha ucuza sattılar.

honda keza kesin düşürecek fiyatları bir tek ford kuga düzgün bir lansman fiyatı ile girdi gerisini salla. benzinli otomatiğini rockstar donanımı açılır cam tavanla hele acayip indirimle falan alırsın gelirse tabi.

benzinlide otomatik yok o da enteresan.

Sadece skydome için 3000 TL fark alsalar iyi.. Farklı tavan rengi(bi-color) seçeneğine 2500 lira, metalik renge de 500 lira fark istiyorlar. Yani rockstar paketini almak bile fotoğraflarda gördüğümüz iki renkten müteşekkil olan aracı almaya yetmiyor. Komple 62 bin lirayı buluyor.

Lansman fiyatları diyerek ön sipariş almanın peşindeler. Daha fazla yukarı çekemezler fiyatları. Bu yaz pejo 2008, chevrolet trax ve Reno captur da lansman yapıyor. Hepsi aynı segmentin araçları. Sene sonunu bekleyeceğim, acelem yok hocam. Dediğiniz gibi 53 binleri bulursa kaçırmam Bu süreçte 2008 ve captur'u da test etme fırsatı bulurum hem.

i30 konusunu da biliyorum. Lansman fiyatı bu, sonra fiyatlar artacak diye parsayı topladılar. Öğretmenlere özel indirim falan diye sene sonunda fiyatları 5-6 bin lira düşürdüler.

• arkadaşlar merhaba. bugün aracı görmeye gittim gerçekten büyük bir araç. internetten fotolarına bakıp küçük zannetmiştim amaç test sürüşü yapmak istedim ama nafile araç şu an için sadece bakılmalıkmış:) gerçi gittiğim bayi bir hafta içinde 3 tane sattım dedi bakılmalık dahil. ben beğendim aracı şu an elimde bir 2012 model bir aracım var değiştirirsem kesinlikle fiat 500L olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinilker

arkadaşlar merhaba. bugün aracı görmeye gittim gerçekten büyük bir araç. internetten fotolarına bakıp küçük zannetmiştim amaç test sürüşü yapmak istedim ama nafile araç şu an için sadece bakılmalıkmış:) gerçi gittiğim bayi bir hafta içinde 3 tane sattım dedi bakılmalık dahil. ben beğendim aracı şu an elimde bir 2012 model bir aracım var değiştirirsem kesinlikle fiat 500L olur.

Bayinin yalanlarına kanmayın derim:) Bir haftada 3 adet satmışmış.. Biz de yedik:) Araca ilgi varmış gibi gösterip sizi de ağa düşürmeye çalıştıklarını sanıyorum Tipik satıcı klişeleri efenim.

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

bu aracın rakibi mini cooper s, c3 picasso falan gibi retro tasarımlı kubik araçlar.

b sınıfı demek yanlış olur b+ bir mpv bu. genç aileler için ideal. araç oldukça kaliteli fiat'a göre fiyatlar iyi bile sayılır. malum pazarlık payı da var.

Katılıyorum , bu araçlar b sınıfı harici değerlendirmek gerekiyor.
  • Peki arkadaşlar aracın boyutları tam olarak nasıl? Alan, gören bildiğimiz araçlara göre kıyaslayabilir mi? Örneğin fiorino'dan büyük mü, dobloya göre nasıl? Arkada üç kişi rahat oturabiliyor mu?

• Ben aracı aldım, 1.3. multijet, daha önce 2009 model fiorinom vardı. 85000 yapmıştım, onu verdim. Araç oldukça mükemmel, arkada 3 kiş irahat oturabiliyor. Rahatlıkla ford c Max ile kıyaslanabilir.

Beğenmediğim yönleri:
    orijinal paspasları yok.
    ön konsoldaki cam dibi sert plastikten yapılmış.
    Araçta dokunmatik çok amaçlı ekran olmasına rağmen navigasyon paketini bulamadım. Sonradan eklenebilir mi bilemem. YA da aksesuarlar arasında satışa sunulmuş olabilir.

bunun yanında, araçta hız sabitleyici, 8 hava yastığı, asr vb. her şey var. Gündüz farları otomatik yanıyor. Viraj aydınlatma ışıkları var, iç konsol çok güzel, klimaya bağlı soğutucu olmak üzere iki torpidosu var. bağajı geniş ve 3 kademeli. Çok rahat bir araç, 225, 45, 17 inç lastikleri var. 1.3. 85 hp opening edition paketini aldım ve çok memnun kaldım. Aslında Cmax düşünüyordum ama aynı fonksiyonlarda c max 68000 filan buluyor, açılış paketi hediyeli bunu 49.400 aldım. Oldukça cazip. Alacaklara hayırlı olsun. Ayrıca açılış paketinde üst tavan avrupa ve fiber kaplamalı. Araç tamamen ithal.

uzun yol çok yapan ve kalabalık binenler için 1.6 sını tavsiye edremi. şehir içi binenler için 1.3 elbette vazgeçilmez.
    Ayrıca araç çoruma gelir gelmez aynı gün satıldı, tokat ta da ben satın aldım. Talepler oldukça iyi. Şimdiden alacaklara hayırlı olsun. Şehir içinde yoğun trafikte araç ful dolu 100 km'de 6 litre yakıyor. Uzun yolda 110 km ortalama hız ile 100 km de 4.7 yapıyor. Ancak siz şehir içini 5.0 şehir dışını 4. sıfır yapabilirsiniz. Örneğin şehir dışında 90-100 arası gidin 100 km 'de 4.5 filan yakıyor.

Dahası 75 milyonluk euro dizel aldım yakıt aldım, şehir içinde 300 km yol yaptım. Şehir içi ortalama 250-300 şehir dışı da 180-220 tl yakıt yakıyor eurodizel litre fiyatı 4.25'ten hesapladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mercury77 -- 19 Mayıs 2013; 1:10:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mercury77

Ben aracı aldım, 1.3. multijet, daha önce 2009 model fiorinom vardı. 85000 yapmıştım, onu verdim. Araç oldukça mükemmel, arkada 3 kiş irahat oturabiliyor. Rahatlıkla ford c Max ile kıyaslanabilir.

Beğenmediğim yönleri:
    orijinal paspasları yok.
    ön konsoldaki cam dibi sert plastikten yapılmış.
    Araçta dokunmatik çok amaçlı ekran olmasına rağmen navigasyon paketini bulamadım. Sonradan eklenebilir mi bilemem. YA da aksesuarlar arasında satışa sunulmuş olabilir.

bunun yanında, araçta hız sabitleyici, 8 hava yastığı, asr vb. her şey var. Gündüz farları otomatik yanıyor. Viraj aydınlatma ışıkları var, iç konsol çok güzel, klimaya bağlı soğutucu olmak üzere iki torpidosu var. bağajı geniş ve 3 kademeli. Çok rahat bir araç, 225, 45, 17 inç lastikleri var. 1.3. 85 hp opening edition paketini aldım ve çok memnun kaldım. Aslında Cmax düşünüyordum ama aynı fonksiyonlarda c max 68000 filan buluyor, açılış paketi hediyeli bunu 49.400 aldım. Oldukça cazip. Alacaklara hayırlı olsun. Ayrıca açılış paketinde üst tavan avrupa ve fiber kaplamalı. Araç tamamen ithal.

uzun yol çok yapan ve kalabalık binenler için 1.6 sını tavsiye edremi. şehir içi binenler için 1.3 elbette vazgeçilmez.
    Ayrıca araç çoruma gelir gelmez aynı gün satıldı, tokat ta da ben satın aldım. Talepler oldukça iyi. Şimdiden alacaklara hayırlı olsun. Şehir içinde yoğun trafikte araç ful dolu 100 km'de 6 litre yakıyor. Uzun yolda 110 km ortalama hız ile 100 km de 4.7 yapıyor. Ancak siz şehir içini 5.0 şehir dışını 4. sıfır yapabilirsiniz. Örneğin şehir dışında 90-100 arası gidin 100 km 'de 4.5 filan yakıyor.

Dahası 75 milyonluk euro dizel aldım yakıt aldım, şehir içinde 300 km yol yaptım. Şehir içi ortalama 250-300 şehir dışı da 180-220 tl yakıt yakıyor eurodizel litre fiyatı 4.25'ten hesapladım.

Boyutları gerçekten c-max ile kıyaslanabiliyorsa bu aracı düşünürüm. Peki 1.3 multijet çok mu yetersiz kalıyor bu ağırlıkta araca? Hız tutkum yok ancak Artvinde yaşıyorum her yer rampa. Bayılma, çekmeme durumları olurmu? Bir de kalite olararak, yol tutuşu ve sürüş zevki olarak doblo ve fiorinoya göre nasıl? 50000 tl verip radikal tasarımlı bir doblo almış olmayalım? Allah izin verirse 10-15 yıl bineceğim bir aile aracı arıyorum fiyatı görece uygun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sinilker

arkadaşlar merhaba. bugün aracı görmeye gittim gerçekten büyük bir araç. internetten fotolarına bakıp küçük zannetmiştim amaç test sürüşü yapmak istedim ama nafile araç şu an için sadece bakılmalıkmış:) gerçi gittiğim bayi bir hafta içinde 3 tane sattım dedi bakılmalık dahil. ben beğendim aracı şu an elimde bir 2012 model bir aracım var değiştirirsem kesinlikle fiat 500L olur.

Bayinin yalanlarına kanmayın derim:) Bir haftada 3 adet satmışmış.. Biz de yedik:) Araca ilgi varmış gibi gösterip sizi de ağa düşürmeye çalıştıklarını sanıyorum Tipik satıcı klişeleri efenim.

buyrun forumda bile iki tane bu araçtan alan var. imkanım olsa düşünmeden gider 0.9 litre benzinli versiyonunu alırım.isterse bu aracı kimse almasın. insanın aklında eski kuşlar (doğan, kartal, serçe, şahin) kalmasın. gerçi onlar çıktığında baya iyilerdi bunu da kimse inkar etmesin! doğan için türkiyenin mercedesi deniyorsa !

• Aracı alanlar şöyle bol fotoğraflı bir inceleme yapsa da detaylı görsek :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.