Şimdi Ara

Geri Sayım bitmeden önce Fiat 500L Fiyatları !!!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
154
Cevap
2
Favori
16.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence araç gayet güzel herşeyiyle mantıklı bi araç. Vites kolu Chrysler ile birebir olmuş.Fiyatıda gayet güzel. Kasa sanki biraz ağır gibi geldi Doblo da olduğu gibi.Ama adam gibi şanzuman oranlarına sahip olduğuna emin olduğum için sorun olmayacağını düşünüyorum.

Alıcı kitlesi biraz marjinal olur herhalde 1.6 MJ ticaride olduğu gibi tork yerine biraz daha HP ye yönelik olabilirdi ama Motor üzerinde değişiklik yapmamayı tercih etmişler. Donanım bakımından gayet zengin bi araç tasarım olarak hoşuma gitti. En azından Mini taraftarı olmayanlar için bi seçenek daha doğmuş oldu.

İç olarakta gayet başarılı geldi bana. Malzeme kalitesini gidip görmek lazım ama burdan bakılırsa düzgün sınıfına uygun malzemeler gibi duruyor.

Tek hoşuma gitmeye kısım " HI-FI opsiyonu alındığında lastik tamir kiti gelmektedir." ve Aracın 1250 KG den ağır olması. Bi öneri olarak daha büyük yada daha fazla HP ye sahip bi motor seçeneği olmalıymış.

Edit: Aracın Güvenlik donanımları çok dikkatimi çekti çok başarlı.

FİAT SPA dan adam gibi bir D ve B sınıfı (Symbol sınıfında) birer araç bekliyoruz. Viaggio da çıkarsa çok sağlam işler yapılmış olcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mono Italiano -- 7 Mayıs 2013; 19:54:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ErhanDemir

quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

Orijinalden alıntı: elente

quote:

şu fiat batsın artık. Otomobil piyasasını kirletmekten başka bir halt ettikleri yok.

Alfa, Chrysler, Dodge, Ferrari, Jeep...

En çok hangileri kirletiyorsa ferman çıkarın onlar batsın. Kullandığınız arabayı çok merak ediyorum açıkçası.

fiat otomobillerinden bahsettim.

Fiat batarsa dünya üzerinde araba üreten marka kalmaz. Tahminen aracınız Fluence yada Kusursuz Megane falandır. En kötü japon saçmalıklarından biridir.

yok hocam japon ve fransız araç sahipleri bu kadar fanatik değiller,
    VW ci o

• quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

quote:

Orijinalden alıntı: nik bulamadım idare et
    ....tofaş olan doblo linea ve italyan olan diğerleri

Hocam geçenlerde Freemont'u da Tofaş yaparak kısa süreli bir heyecan yaşatmıştın. Türk olarak bundan gurur duymuştuk ama şimdi atlamışsın.

hocam şimdi fiat alıyorsun 100 bin tl veriyorsun karşındakinin görüşü böyle adamın canını sıkmazmı hoş kaldıki herkes her markaya laf çamur atabiliyor normalde bende sanki bu tür şahıslara beğendirmek içinmi alıyorum hayır tabi ama yinede canını sıkıyor işte benim freemont tüm fiata tofaş dememin sebebi başka uzun hikaye freemont bravo 500 tofaş falan değil tabiki ama şu tofaşın defolup gitmesi lazım

Geri Sayım bitmeden önce Fiat 500L Fiyatları !!!!!

quote:

quote:

quote:

quote:

şu fiat batsın artık. Otomobil piyasasını kirletmekten başka bir halt ettikleri yok.

En çok hangileri kirletiyorsa ferman çıkarın onlar batsın. Kullandığınız arabayı çok merak ediyorum açıkçası.

Fiat batarsa dünya üzerinde araba üreten marka kalmaz. Tahminen aracınız Fluence yada Kusursuz Megane falandır. En kötü japon saçmalıklarından biridir.

bak sen fiat neymiş öyle fiat batarsa dünya üzerinde marka kalmazmış neye dayanarak söylüyorsun bunu

konfor namına bişey olmaması, otomatik vites teknolojisi olmaması, güvenlik namına bişey olmaması, tasarım olmaması, eğer birkaç marka sahibi diye bunu söylüyorsan söyleme vw daha iyilerine sahip

fiat: alfa lancia dodge ferrari maserati, jeep
    lancia zaten chrysler çakması marka kendine has arabaları bile yok bi deltası var

vw: porsche lamborghini bugatti bentley audi skoda seat

• bence fiat marka imajını düzeltirse daha iyi işler çıkacak.bu arada araç güzel olmuş satacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

quote:

quote:

quote:

VW ci o

Fransızın neyine fanatik olacaksın, ortadaki mal belli

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

VW ci o

bi bitmediniz,
    saat başı vw fanatiği çıkıyor.

• hayırdır fiat mı besliyor bütün markaları anlamadım? böyle saçmalık da ilk defa duyuyorum. nasıl araba üreten marka kalmaz?
  • Fiat batarsa diğerleri niye araba üretemiyormuş? Böyle bir kural mı var otomobil piyasasında benim bilmediğim. Fiat yoksa bizde mi yokuz diyorlar Fiat iflas etse dahi sahip olduğu markalar; VW Group, Daimler AG, BMW Group, Tata Motors yada Çin'li üreticilerin vs çatısı altına girer rahatlıkla. Araca gelirsek başka bir konuda da belirttim bildiğin Mini Countryman çakması. Ama uygun fiyatla iş yapabilir. Zira Rakini Mini marka algısından dolayı daha yüksek fiyatlara satılıyor.
  • Anasının babasının arabasına binen, okulunu 10 yılda bitirememiş adamlar gelmiş burada Fiat şöyle Fiat böyle diyerek uzmanlık dersi veriyor, hayret bir şey.
  • Bu araba alınır. 50 binin altına verirlerse, 105'lik üst donanım süper bir tercih olur. Ayrıca ben 300 litreden fazla değildir dediğim bagajı 400 küsür görünce oha dedim. :) C3 Picasso'ya kafadan rakip olmuş. 105'lik motor olayı da şahane. Çipi verdin mi, koltuğa izini çıkartır.

Bu arada elektrostatiği kızdırmayın. Alayınızı siler bu alemden.
  • Böylesi araçlara extra tasarım parası istenir her zaman.
    Fiat 500 , Mini Cooper, Opel Adam, VW Beetle dediklerime örnektir,
    hepimiz biliriz bu araçların aslında muadili araçlardan pahalı olduğunu ama dizaynları sebebiyle bu farkı vermeye ikna oluruz.

Fiyatlara bakınca Fiat 500L'nin dizaynı için para talep etmediğini söyleyebilirim, araç çok şirin ve fiyatları bence uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

Fiat batarsa diğerleri niye araba üretemiyormuş? Böyle bir kural mı var otomobil piyasasında benim bilmediğim. Fiat yoksa bizde mi yokuz diyorlar Fiat iflas etse dahi sahip olduğu markalar; VW Group, Daimler AG, BMW Group, Tata Motors yada Çin'li üreticilerin vs çatısı altına girer rahatlıkla. Araca gelirsek başka bir konuda da belirttim bildiğin Mini Countryman çakması. Ama uygun fiyatla iş yapabilir. Zira Rakini Mini marka algısından dolayı daha yüksek fiyatlara satılıyor.

O anlamda söylemedim. Fiat gibi sağlam bütçeli çok büyük bi firma batarsa diğer markaların hepsi batardı demek istedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

quote:

....tofaş olan doblo linea ve italyan olan diğerleri

Hocam geçenlerde Freemont'u da Tofaş yaparak kısa süreli bir heyecan yaşatmıştın. Türk olarak bundan gurur duymuştuk ama şimdi atlamışsın.

hocam şimdi fiat alıyorsun 100 bin tl veriyorsun karşındakinin görüşü böyle adamın canını sıkmazmı hoş kaldıki herkes her markaya laf çamur atabiliyor normalde bende sanki bu tür şahıslara beğendirmek içinmi alıyorum hayır tabi ama yinede canını sıkıyor işte benim freemont tüm fiata tofaş dememin sebebi başka uzun hikaye freemont bravo 500 tofaş falan değil tabiki ama şu tofaşın defolup gitmesi lazım

Geri Sayım bitmeden önce Fiat 500L Fiyatları !!!!!

quote:

quote:

quote:

quote:

bak sen fiat neymiş öyle fiat batarsa dünya üzerinde marka kalmazmış neye dayanarak söylüyorsun bunu

konfor namına bişey olmaması, otomatik vites teknolojisi olmaması, güvenlik namına bişey olmaması, tasarım olmaması, eğer birkaç marka sahibi diye bunu söylüyorsan söyleme vw daha iyilerine sahip

İnsanlar ile iletişim kurmayı öğrenin.

Fiatın batma olayını Bütçesine göre ve sahip olduğu alt markalara göre yorumladım. Fiat gibi büyük bütçeli ve çok büyük bi firma batarsa diğer firmaların vay haline...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mono Italiano -- 8 Mayıs 2013; 17:24:56 >

• fiat batmaz çok güzel aile otomobilleri var.

üstelik Amerikan Chrysler-jeep i daha yeni satın aldı fiat
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

fiat batmaz çok güzel aile otomobilleri var.

aile otomobili varken panda yada freemont tan bahsediyorsunuz herhalde tofaş yapımı linea doblo değil

çok güzel aile otomobili var dediniz ama neden yollarda sıklıkla bravo, panda, freemont göremiyoruz ? nedense hiç bir fiatçı bunun nedenini açıklamıyor sadece fiat güzel marka ferrari maserati dodge chrysler alfa lancia sahibi büyük firma diyip lafı bitiriyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

fiat batmaz çok güzel aile otomobilleri var.

aile otomobili varken panda yada freemont tan bahsediyorsunuz herhalde tofaş yapımı linea doblo değil

çok güzel aile otomobili var dediniz ama neden yollarda sıklıkla bravo, panda, freemont göremiyoruz ? nedense hiç bir fiatçı bunun nedenini açıklamıyor sadece fiat güzel marka ferrari maserati dodge chrysler alfa lancia sahibi büyük firma diyip lafı bitiriyor

neden sıklıkla linea ve doblo görüyoruz?
    nedeni Fiat değilde TOFAŞ olmasın ya da ithal yerine yerliye yönelen tüketici?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Bitek benmi beğendim şimdi bu aracı

hayır ben de çok beğendim aracı. imkanım olsa düşünmeden 0.9 twinair 105 hp lik versiyonu alırdım, sarı. ama sanırım sarı renk girmemiş ülkemize. 1.2 95 hp aracım var hiç bir sıkıntım yok. 0.9 twinair konusundada sıkıntı olacağını zannetmiyorum ki 2011 yılı en iyi motor ödülünü almıştı. ah bu ödülü vw alacaktı ki göreceksiniz pazarlamayı!
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinilker

quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Bitek benmi beğendim şimdi bu aracı

hayır ben de çok beğendim aracı. imkanım olsa düşünmeden 0.9 twinair 105 hp lik versiyonu alırdım, sarı. ama sanırım sarı renk girmemiş ülkemize. 1.2 95 hp aracım var hiç bir sıkıntım yok. 0.9 twinair konusundada sıkıntı olacağını zannetmiyorum ki 2011 yılı en iyi motor ödülünü almıştı. ah bu ödülü vw alacaktı ki göreceksiniz pazarlamayı!

Kesinlikle haklısın!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

VW ci o

bi bitmediniz,
    saat başı vw fanatiği çıkıyor.

Bir ölür bin diriliriz.

• Fiyatlar aşırı pahalı ufacık arabanın 1400 Kg ağırlık nedir yahu? şimdi tüm üreticiler mühendisliklerini konuşturup arabayı hafifletip ekonomik olmasını sağlıyor fiat ise tam tersi alana akıl fikir
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.