Şimdi Ara

Geri Sayım bitmeden önce Fiat 500L Fiyatları !!!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
2
Favori
16.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sinilker

quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

quote:

Orijinalden alıntı: sinilker

arkadaşlar merhaba. bugün aracı görmeye gittim gerçekten büyük bir araç. internetten fotolarına bakıp küçük zannetmiştim amaç test sürüşü yapmak istedim ama nafile araç şu an için sadece bakılmalıkmış:) gerçi gittiğim bayi bir hafta içinde 3 tane sattım dedi bakılmalık dahil. ben beğendim aracı şu an elimde bir 2012 model bir aracım var değiştirirsem kesinlikle fiat 500L olur.

Bayinin yalanlarına kanmayın derim:) Bir haftada 3 adet satmışmış.. Biz de yedik:) Araca ilgi varmış gibi gösterip sizi de ağa düşürmeye çalıştıklarını sanıyorum Tipik satıcı klişeleri efenim.

buyrun forumda bile iki tane bu araçtan alan var. imkanım olsa düşünmeden gider 0.9 litre benzinli versiyonunu alırım.isterse bu aracı kimse almasın. insanın aklında eski kuşlar (doğan, kartal, serçe, şahin) kalmasın. gerçi onlar çıktığında baya iyilerdi bunu da kimse inkar etmesin! doğan için türkiyenin mercedesi deniyorsa !

Hocam MPV diye tabir edilen bu tarz araçların ülkemizdeki satis rakamları bellidir. Bu segmentte lider c-max'tir ve ayda sattığı rakam 250-300 adettir. Ülkemiz insanı bu tarz sıradisi tasarımlara acik degil. Otomobil konusunda son derece muhafazakar bir milletiz. Forumda 2-3 kısının bu araci alması kriter olamaz. Az bile alınmış hatta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İsteyen varsa detaylı foto koyabilirim ve araçtan son derece memnunum yakıt tüketimide tatmin edici konforuda bence en azından kendi gözünüzle görmeden yorum yapmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyln05

İsteyen varsa detaylı foto koyabilirim ve araçtan son derece memnunum yakıt tüketimide tatmin edici konforuda bence en azından kendi gözünüzle görmeden yorum yapmayın

Resimleri ekleyebilirseniz iyi olur.. bizde bu araçtan akrabama aldık ama malum bayideki haliyle yollardaki hali bir olmuyo :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyln05

İsteyen varsa detaylı foto koyabilirim ve araçtan son derece memnunum yakıt tüketimide tatmin edici konforuda bence en azından kendi gözünüzle görmeden yorum yapmayın

istiyoruz tabiki detaylı fotolarını, aldığınız araç dizel mi benzinlimi? sürüş karakteri nasıl ?
  • arka koltuklar kızaklıymış, peki sırt kısımları arkaya doğru yatabiliyor mu? scenic lerde yatabiliyor az da olsa...
  • Yukardaki mantigi anlamak mumkun degil
    Lutfen arabayi inceleyip oyle yanit yazin ve insanlari yanlis yonlendirmeyin
    Qashai ile fiat 500l I kiyaslamak da alakasiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halbay

arka koltuklar kızaklıymış, peki sırt kısımları arkaya doğru yatabiliyor mu? scenic lerde yatabiliyor az da olsa...

yatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginezer

Yukardaki mantigi anlamak mumkun degil
    Lutfen arabayi inceleyip oyle yanit yazin ve insanlari yanlis yonlendirmeyin
    Qashai ile fiat 500l I kiyaslamak da alakasiz

aile kullanımına yönelik araç alma niyetiyle yola çıkan iki aracı da kıyaslar .

nissan da öyle abartılıcak bir durum yok alt yapısı bildiğin reno megane

bana göre 500l nin işçiliği daha iyi gidip içine oturmadan anlayamazsınız.
  • İçi gayet kaliteli ve geniş bir araba, ayrıca ön konsolun yüksek ve vites konsolunun ince yapısı, arka koltukların kızaklı ve sırt eğimli olması sebebiyle bu hacimden maksimum derecede yararlanabiliniyor. Önlü arkalı 2 190'lık insan dahi sorunsuz seyahat eder.

Ayrıca içi gayet kaliteli ve albenili. İçine oturunca hiç öyle ucuzluk veya diğer b segmenti temelli araçlardaki basitlik hissi oluşmuyor. Dışı da opening editiondaki çift renk ve 17 inç jantlar, 225 tabanlı lastiklerle gayet iyi.

1.3 dizel otomatik için herşey dahil 52 bin civarı fiyatlar veriyorlar fakat haziran sonu teslim ve fiyat garantisi için 3000 TL kapora isteniyor.

Bu aracın en büyük özelliği euroncap'ten aldığı netice. Özellikle pole testinde aracın yapısını ne kadar iyi koruduğuna dikkat edin. En üst sınıf araçlarda bile bu testte yapısını bu kadar koruyabilen bir araca rastlamadım. Ayrıca güvenlik donanımları baz versiyonda bile tam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 3 Haziran 2013; 1:33:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

Bu aracın en büyük özelliği euroncap'ten aldığı netice. Özellikle pole testinde aracın yapısını ne kadar iyi koruduğuna dikkat edin. En üst sınıf araçlarda bile bu testte yapısını bu kadar koruyabilen bir araca rastlamadım.

Kesinlikle katılıyorum..

İlk tasarım resimleri çıktığında A sütununun çift direkli yapısı sebebiyle EuroNCAP performansını merakla beklemeye başlamıştım.

Video'dan da çok net görünüyorki, söz konusu ailenin güvenliğiyse, bu araba gözü kapalı alınabilir.

• Led farlar alınabiliyor mu arkadaşlar??? Ledli hali güzel görünüyor

Geri Sayım bitmeden önce Fiat 500L Fiyatları !!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

Orijinalden alıntı: elente

quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

şu fiat batsın artık. Otomobil piyasasını kirletmekten başka bir halt ettikleri yok.

Alfa, Chrysler, Dodge, Ferrari, Jeep...

En çok hangileri kirletiyorsa ferman çıkarın onlar batsın. Kullandığınız arabayı çok merak ediyorum açıkçası.

fiat otomobillerinden bahsettim.

Dünyada bi italya da bide bizde iş görüyo başkada bişeye yaramıyo harbiden

• Fiyat şuan 68bin tl olmuş dün fiatta gördüm.

• Aracın kalitesine lafım yok ama bu fiyatla işi zor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.