Şimdi Ara

Fatih Erbakan: Gençlerimizi deizm, ateizm ve eşcinsellik gibi felaketlerden koruyacağız. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
2
Favori
8.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yorum sabitlensin, duvara asılsın  

+1

• Konuya ortasından dalarak, anlam bütünlüğünü ve diğer kullanıcı ile aramızda olan tartışmayı anlamadan bana sallayan biri daha  

Türkiye'de yoğun olarak kabul edilen din İslamiyet. EE? Farklı birşey mi söylemişim?

"Düşük zekalılık" konusu birazdan bana verebileceğin cevapların seviyesene göre belirlenecek. Hadi bakalım  

• venomboy_85 kullanıcısına yanıt

O zaman adam hahamı ne yapsın, papazı ne yapsın? Tabikide İslam'ın hacı hoca tayfasından örnek verecek. Her önüne gelene İslamiyet düşmanı yazan bir "türden" zeka kırıntısı beklemek hata biliyorum ama eğlenceli.  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl felaket sen ve senin zihniyetin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hiç kimse çocuklarını sizin dininize ve masallarınıza göre eğitmek zorunda değil.

İsteyen inanır, isteyen inanmaz.

Ben, benim dinime inanmayan, farklı dine inanan, herhangi bir dine mensup olmayan kimseye inançları doğrultusunda hakaret etmiyorum, aşağılamıyorum, itibarsızlaştırma yapmıyorum.

Benim çok yakın deist, ateist, Ermeni dostlarım var. Ne onlar bana ne ben onlara bunu yapmam.

Bundan dolayı yukarıdaki kullanıcı da benim dinime "masal" diyemez. Derse İslamiyet düşmanı olur. Sende onu korur isen sende İslamiyet düşmanı olursun. Net  

Elhamdulillah ben Türkiye'de doğmuş bir Müslüman'ım. İslamiyet'e hakaret eden kim olursa ağzının payını veririm. Buna karşılık verecek cevabın olmadığını bana trol demenden anlıyorum.

Neydi? Heh düşük zekalı mı demiştin bana yukarıdaki yorumunda?  

Başka?  

• Çocuk evlilikleri,çocuk istismarlarına göz yumma, kadınları mal gibi alıp satma, kızları okula göndermeme, tüm kadınların peçeye girmesi, tüm okulların imamhatibe dönüştürülmesi

Beyefendinin hayal ettiği ülke bu, babası da aynı kafadaydı en azından o inandırıcı tutarlıydı. Bunu son anda o koltuğa oturtmuşlar siyasetle alakası yok.

• Belli ki kalpten inanmıyorsun. Kalbinden inanan insan savunma çabalarına girmez. AKP müslümanı olduğun o kadar belli ki.  

• Detaylar o arkadaşın zihniyetini ele veriyor. Bu arada seni diğer kullanıcının avukatı olarak mı kaale almalıyım yoksa seni apayrı bir karakter olarak mı ele almalıyım? Cevabına göre devam edilecek...

Her önüne gelene İslamiyet düşmanı yazan bir "türden" zeka kırıntısı beklemek hata biliyorum ama eğlenceli.

Her bir mesajında benim zekam ile ilgili hakaretleri görmüyor değilim. Severim. Bu senin bana cevap verebilecek seviyede olmadığını gösterir.  

• Ama çok erken pes ettin  Ağır gelirim

• Cerade kullanıcısına yanıt
    yahu saçmalamada yeni rekorlar kırıyorsun. siyasal ateizm ne? ülkemiz laik bir cumhuriyettir. laiklik ilkesine göre, devlet din taşımaz. her dine eşit mesafededir. siz seviyor şeriat, buyrun şeriat ile yönetilen ülkelere iltica ediverin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Sizinkisi laiklik adı altında din düşmanlığı. Senin atan bu ülke için savaştıysa benim atam da savaştı. Biz 1000 senedir bu topraklardayız. Gücü yeten göndersin  

İslami Mecrayoutube
    ERBAKAN Açıklıyor ''Laiklik Nedir Ne Değildir''
    https://www.youtube.com/watch?v=8ekGFYqLbB8&feature=youtu.be

• asdic A kullanıcısına yanıt

E masal diyorsun

Ayrıca AKP ile YRP nin ne alakası var?

Aynı ittifakta olunca herkes diğerinin tüm ideolojilerini kabul etmiş oluyor ise her ittifakın içinde onlarca tutarsız ideoloji var.

Yanlış benzetme  

• Cerade kullanıcısına yanıt

laikliğin ne olduğunu bildiğine emin misin? bence zerre bilgin yok. sen rahatça ibadetini yapabilirsin, bir diğeri rahatça yapmayabilir. kimse kimseyi zorlamaz, seçim vaadi olarak, insanların hayatlarına zorlama yapacağız diyemez. laiklik senin BİLE rahatını sağlar. ülkemizdeki dindarlar ile kimsenin sorunu yok, sorunu çıkaranlar dinciler (din üzerinden çıkar sağlayanlar).

• Napıcakmış insanların beynine çipmi yerleştirecekmiş Ateist Deist müslümanlar gibi biatcımı biri şu cahile şunu söylesin insanlara herşeyi yapabilirsin işkence edebilirsin öldürebilirsin ama düşüncelerini ve inanaçlarını değiştiremessin.Hodri meydan hadi gelsinde beni müslüman yapsın bakim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • asdic A kullanıcısına yanıt

O ayrı. Şahsi görüşündür. Saygı duyarım  

Kim Allah'la konuşmuş?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.