< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gericiler sort giyen kadina saldirdi! (3. sayfa)
-
-
İsteyen istediğini giyer. Eskiden sokakta hayat kadınlarının bir giyim tarzı olurdu bilirdin. Şimdi sokağa inince o hayat kadınlarının giyimi moda oldu. Artık ayırt edemiyorum farkı. Birkaç yıl sonra ipli sadece yapraklı modeller başlar gibime geliyor. Valla ben bir erkek olarak utanıyorum bazı giyim tarzlarından. Seyirlik değil saygı duyulacak insani özelliklere sahip bireyler olmaktan çok uzağız. Herşey giyim kuşam değil. Bir taraf gerici deniyor, diğer taraf fazlaca ilerici. Eller aya bizler yaya...
-
Müslüman ülkelere bak. Şeriatla yönetilen ülkelere bak. Tarikatların dediklerine bak. Diyanetin dediklerine bak. Nereye bakarsan bak. Sonuç budur. Sen hangi dünyada yaşıyorsun? Düsündüklerinde Türkiye için haklısın. Zira Atatürk sayesinde laiklik sayesinde kadının değeri arttı. 4 kadın alamıyorsun. Sen bizdeki Suriye lire bak. İşte o zaman anlarsın gerçeğini.
-
Musluman ulkede degil.
Musluman her halti yemekte ...
Istisna Muslumanlar elbette vardir samimidir de onlar ayri ...
Muslumanlar neden gavur diyarlarina hatta dinsiz diyarlarina gidiyorlar ? Cihad icin mi yoksa ?
Turkiye'yi halletiler baska yerler mi kaldi ? Aksine gelsinler gavur diyarindaki Muslumanlar :) ... Bence SIKAR ! ...
-
Benim cocuklarim kucuk yastan itibaren haram görmedi 🤮 ülkedeki yolsuzluklar haramzedeler girtlagindan gecmedi sanki akpli. çaksaymiş lafi o da. Bacak görmeyle haram sayilsa. Bacak doğada varolan bi nesne gormek istemiyorsan bakmayacaksin oksijen doğada varolan bi nesne soluma bak bakayim noluyo haramsa. Müzik dinlemek de haram kulağınızı çiviletin. Elalemin bacağının sorumlulugu senin çocuklarinda degil yani kas kafali oyle birsey yok haramlik durumu yada senin hanene günah yazilmasi falan. Bu din simsarligindan baska bisey degil. Bu kezbanlardan çok var. Tipik akpli kezo davranislari. Gerceknhayatta haramzedenin önde gideni.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1shot1kill -- 15 Temmuz 2024; 8:35:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu dincilerin haram algıları açık giyinmek ve alkol,
bakmayın böyle artist artist konuştuklarına her türlü hırsızlık, kul hakkı bunlarda su gibi içilir, başkanın hakkına girmek ödediği vergileri ceplemek filan akıllıca davranmak olarak görülür, başkasını kazıklayınca kendiyle gururlanır
Ama asla açık giyinmez ve alkol almaz çünkü haram, bunların %90 kadarı böyle
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
palavra bence.
kimse kimseyi umursamadığı bir zamandayız.
-
giysin aga giymesin demiyorum ,ama hiç kimse gözünü korumak zorunda değil, bakıyorlar valla bal gibi de. erkek bakar valla. tabiyatımızda var,
-
Saldırdı????
Saldırdı değil tartıştı.
Yalan başlık atınca çok mu ilgi çekiyor bu konu açan arkadaşlar neden yalan başlık atıyor? Doğru olun, ancak doğru olunca haklı olursunuz bir.
İki..
Görseydik keşke şort mu giymiş yoksa don mu tanga mı giymiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 15 Temmuz 2024; 15:56:35 >
gidip bi insana bağırmak saldırmaktır. saldırı denilen şey fiziksel olmak zorunda değil.
parkta genç bi çift oturmuşlardı. orda başı açık kadının biri de çocuklarını oynatıyo. bu şekilde 1 saat falan oturduk. sonra bu başı açık kadın bağırmaya başladı, hooooop hooooooooop defolun burdaaaannn diye bağırıyo. herkes döndü baktı. genç çifte bağırıyo. genç çift buna bakıyolar. kadının söylediğine göre öpüşmüşler. ben görmedim öpüştüklerini ve zaten piknik masasında karşılıklı oturuyolar.
bu başı açık kadın susmadı diye genç çift kalktı gitti. kadın da zafen kazanmış gibi bağırmaya devam etti, kimse burda öpüşemez namus diye bişey var falan diye bağırıyo. kendi başı açık.
öpüşmek namussuzluk ise başının açık olması da haramdır. kimse bu kadına başın niye açık hooooop demiyo.
Müslümanın yobazı hiç çekilmiyor.Yobazlar her yerde.
Dostum bu kadın haklı bence.
Her toplumun kendine has bir yapısı var. Bizim toplumda sokak ortasında sevişilmez, öpüşülmez. Bu toplumsal olarak ayıp ve görgüsüzlük olarak kabul edilir.
Gitsinler Paris'te öpüşebilirler. Ama Japonya'da, çin'de öyle sokak ortasında öpüşemezler. Dediğim gibi toplum kurallarını biz koymadık ama korumak önemli bence.
-
kızılaya gitmrn yeterli fazlası için tunalıyı dile getirmiyorum bile.
-
Bağırmak, saldırı fiilinin karşılığı değildir.
TDK sözlüğünde zarar verici davranışta bulunmak hücum etmek anlamına gelir.
Burada bir saldırı yok, tartışma var.. Abartmayı yalanı ne kadar çok seviyorsunuz siz ya
-
Bilime ilime karşı olmak gericiliktir, kıyafetle ilerici olunmaz artık şunu kafanıza sokun ya sene 2025 olacak.
Evrime karşı olmak gericiliktir.
Kadınların özgürce giyinmesine bile karışmak anırmak gericiliktir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X