Şimdi Ara

Gericiler sort giyen kadina saldirdi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kadın, şort giydiği için gelen tepkileri paylaştı:

"Benim çocuklarım, küçük yaştan itibaren haram görmedi. Sizin bacaklarınızı görmek zorunda değil."

x (formerly twitter)
    🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) on X
    https://x.com/ajans_muhbir/status/1810578411603026271

• 100 defa dedik anlatamadık, İslamcıların mağduriyeti, demokrasi ve özgürlük anlayışı iktidara gelene kadardır. Ya da güçsüz oldukları yerde gücü ele geçirene kadardır. Yeterince güçlendiklerini düşündükleri zaman karşılarında duran kim varsa terörize edip kesip biçerler. Fanatik islamistlerin egemen olduğu her ülkede durum böyledir. Türkiye’de de kendileri gibi olmayanları terörize etmek isteyen (ilgili haberde olduğu gibi) yoğun bir kesim var ama ne yazıktır ki bu teröristlere karşı tepki koyan kimse yok.

Saldırıya uğrayan başı açık bir kadın ama arkasında duran kimse yok. Kapalı bir kadınla herhangi bir sebepten dolayı münakaşaya girseniz direkt türbana hakaretten (olayla ilgisi olsun olmasın) tutuklanıyorsunuz.

Bakanlar, ismi lazım olmayan zat vs çıkıp açıklama yapıyor ağlıyorlar. Bizim kadınlarımız ne zaman saldırıya uğrasalar ağzımızı açıp tek kelime etmiyoruz. Biz kadınlarımızı, kızlarımızı, sokakta mı bulduk veya onlar diğerlerinden daha mı az değerliler?

"Benim çocuklarım, küçük yaştan itibaren haram görmedi."

Bir ülkede ahlak anlayışını daraltıp güdükleştirir; ahlakı alkol, kadın giyimi ve kadın-erkek ilişkisi üçgenine hapsederseniz, işte böyle trajikomik cümlelerle karşılaşırsınız.

Memleketin siyaseti, bürokrasisi, ekonomisi, alışveriş dünyası; kısacası her şeyi gırtlağına kadar haramın içinde ama çocukları haram görmemişmiş...

Çocuklarınızın haramı görüp görmediğini boşverin de, asıl sorun sizin bunca haramı gördüğünüz halde, görmüyormuş gibi yapıyor olmanız...

"Nüfusunun çoğunluğu müslüman olan laik devlet" ile, "İslam devleti" kavramlarını ne de güzel karıştırıp karambole getiriyoruz, değil mi?

Aslında bazıları ağızlarındaki baklayı yarım değil de tam çıkarsın diye, sorularla onlara yardımcı olmak gerek:

- Millet giyimine dikkat etmezse ne olacak? İran'daki gibi "ahlak polisi"nin gelmesi yakın mıdır?

- Yoksa, "yetkilendirilmiş sivil güçler" kırbaçla mı müdahale edecek?

- Tüm plajlar kapatılacak mı?

- Usulen de olsa bir kurala bağlanması gerekir. Ortaöğretim kıyafet yönetmeliği gibi bir şey tüm kadınları kapsar bir şekilde ceza yasasına veya anayasaya mı eklenecek?

Sorular çoğaltılabilir ama bu kadarı da yeter sanırım.

Bu arada, ne ilginç değil mi; "müslüman ülkede" yaşadığımızı sadece 3 konu gündeme gelince hatırlıyoruz:

- Alkol

- Kadın giyimi

- Kadın-erkek ilişkileri

Pekiii... Şunlar "müslüman ülkede" normal mi sayılıyormuş? :

- Halkın yarısı aç gezerken, birilerinin halktan toplanan vergilerle lüks, şatafat ve israf içinde yaşıyor olması

- Yine insanlar yoksulluktan kırılırken, birilerinin 3-5 maaş birden alıp sefa sürüyor olması

- Bir bakanın kendi bakanlığına kendi şirketinden, üstelik piyasa fiyatının da üzerinde bir bedelle dezenfektan alması ve hakkında hiçbir işlem yapılmaması

- Rekabetçi ihalelerle 5'e yaptırılabilecek işlerin, davet usulü ile ve tanıdık müteahhitlere 10'a 15'e yaptırılması

- Kendi özel hastaneleri olan bir kişiye sağlık bakanlığı yaptırılması

- Kendi turistik otelleri olan bir kişiye turizm bakanlığı yaptırılması

- Tarım bakanının ihalesiz et ithalatı yaptırıp, kılıfına uydurmak için ihaleyi daha sonra yaptırması ve bunu soran gazeteciyi "sizin yaptığınız maskaralık" diye azarlaması

- Halkın, oy vermezseniz hizmet de yok diye tehdit edilmesi

- Muhalefet lideri için, sahte olduğu besbelli olan video hazırlatılıp, sonra sanki bunda hiçbir sakınca yokmuş gibi "ama montaj ama şu ama bu" diye geçiştirilmesi

- Önce, katliamcı İsrail'e şu şu ürünler satılmıyor diye yalan söylenip, daha sonra o ürünlerin satışının durdurulduğunun açıklanması

Örnekler o kadar çoğaltılabilir ki...

Tekrar sorayım: Bütün bunlar "müslüman ülkede" normal mi sayılıyor?

Yoksa, kadın giyimi biraz da bunların üzerini örtmek için mi köpürtülüyor?

• Olay ankara'da vuku bulmuşsa aklıma biri geliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu şort, mini etek giyen tayfayı Arabistan'a yollasak rahatlayacağız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dünyada bacak, macak göründe
    Öbür tarafa gittiğinğzde bu ne demeyin.

• Kadının özgürlüğünü kısıtlamaktan ceza almalı.

• "Benim çocuklarım, küçük yaştan itibaren haram görmedi."

Bir ülkede ahlak anlayışını daraltıp güdükleştirir; ahlakı alkol, kadın giyimi ve kadın-erkek ilişkisi üçgenine hapsederseniz, işte böyle trajikomik cümlelerle karşılaşırsınız.

Memleketin siyaseti, bürokrasisi, ekonomisi, alışveriş dünyası; kısacası her şeyi gırtlağına kadar haramın içinde ama çocukları haram görmemişmiş...

Çocuklarınızın haramı görüp görmediğini boşverin de, asıl sorun sizin bunca haramı gördüğünüz halde, görmüyormuş gibi yapıyor olmanız...

• görmek istemiyorsan evinden çıkma ozaman bacım,diğeride gelir seni boyle nija gibi görmek istemiyorum der uzar gider.

bacak kadar çocuk bacağa bakıp tahrikmi olucak ayrıca ne aptalca söylem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    başsız kadina kafa uydurdum
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adım adım....

• Şort giyen erkeklere aynı tepkiyi gösterebilir mi merak ediyorum.

Kadının en büyük düşmanı yine kadındır diye boşuna dememişler...

• Colda kullanıcısına yanıt
    Sen gitsene lan

• tiyatro

• içeceksin şarabı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haram görmemişmişşşşşş. Şu düzene çanak tutuyorsan en büyük haramı yemişsin zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 9 Temmuz 2024; 16:8:46 >
  • Bu konularda kapalı kadınlar çok daha acımasız ve katılar.

• Senin çocuğun mini etekli görüp haram diyerekten bakmak zorunda değilse benim çocuğum da her yerde ninja görmek zorunda değil.Ne yapalım birbirimize mi girelim?

• Pasaport ve bilet param yok, karşılarsan giderim

• Zorunda değilse evden dışarı çıkarma ozaman çocuğunu orası kamuya açık bir alan ve bu kıza böyle davranmaya hakkın yok.Biri o kadına bunu söylemeli.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.