Şimdi Ara

Gerilim düşümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
59
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba , şimdi benim 2 adet motorum var 7,5 kW ben yaklaşık 150-200 mt 16lık uzatma kabloyla üçlü çektim 3li prizde 380 voltu alıyorum , 3lü prizden 2 ayrı motora uzatma çektim bu uzatmalarda gerilim düşüyor ben bu hesabı nasıl yapacam 2 ayrı motor yaklaşık olarak 60-70 mt daha ileriye gidiyor gerilim düştüğü için tam performans çalışmıyor Yardımcı olabilecek biri var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ezbere iş yapınca böyle oluyor 150 200 mt kablo alır uzatırım ne olacak derseniz böyle oluyor.Gerilim düşümü hesabı pek çok parametreyle hesaplanır soru cevap şeklinde internetten sorununuzu çözmeniz zor. Bir bileni çağırın.Yine yardımcı olayım regülator kullanamayı deneyebilirsiniz.

• rayli82 kullanıcısına yanıt

150-200 mt uzattığımız kabloda bir sıkıntı yok sorun ondan sonra uzattığımız kabloda oluşuyor ve onu uzatmaktan başka çaremiz yoktu birde 2 motorun ayrı ayrı farklı uzunlukta çalışması sorun

• ibrahimm012 İ kullanıcısına yanıt

Hocam zaten yüke binince voltajınız yine düşecek nereden tutsak elimizde kalır regülator alın geçin veya bir bileni çağırın.

• Birde birşey daha sorayım abilerim , motorları çalıştırıyorum kaçak akım sürekli atıyor ve attıktan sonra tekrar tutmuyor kaldırdığım gibi atıyor bende prizdeki helezonları motorları söktüm kablo boştayken fişi taktığım gibi atıyor , kablo bir çok yerden ekli ve ekli yerleri tek tek kontrol ettiğimde bi 15-20 mtlik kabloda sorun olduğunu tespit ettim o kabloyu söktüm artık atmadı öbür uçları tekrsr bağladığımda 1 saat kadar tekrsr motorları çalıştı ve aynı sorun tekrardan nüksetti ve kaçak akım uzatmayı taktığım gibi atıyor bu neden olabilir ? Kaçak akım 30 mA ben bunu iptal edip 4 kutuplu otomat veya 300 mA kaçak akım takarsam olur mu ? Sonuç olarak 30 mA çok hassas olduğu için en ufak bir temasta atıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elektrik Voltaj Düşmesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.