Bildirim
German vs. Other Languages (2.si eklendi)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
-
-
çok iyi ya -
tek şey
27757=siebenundzwanzigtausendsiebenhundertsiebenundfünfzig -
-
achtung kelimesi bana çok komik gelir niyeyse -
quote:
Orijinalden alıntı: rakunovic
achtung kelimesi bana çok komik gelir niyeyse
aynı duygular içindeyiz -
zorunlu 3 sene almanca dersi almış biri olarak çok net söylüyorum aşırı b.ktan bir dil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tgy05
zorunlu 3 sene almanca dersi almış biri olarak çok net söylüyorum aşırı b.ktan bir dil.
hocam farklı olmaya çalışmışlar rezil olmuş bak bütün diller paşa paşa ambulance falan demiş sen neden hasta arabası diyosun
-
quote:
Orijinalden alıntı: Müşkülpesent Memeli
quote:
hocam farklı olmaya çalışmışlar rezil olmuş bak bütün diller paşa paşa ambulance falan demiş sen neden hasta arabası diyosun
Hepsi Almanların kendilerine uyarlama hastalığından dolayı bôyle biraz yabancı film isimi çevirilerine koparsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
habire karşındakine sövüyomuşçasına bir hava var dilde.ambulans diyene kadar adam öldü zaten.unutmadan o artikelleri s...
-
hocam naptınız nick imza her yer almanca sizin -
bukşıtabirın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen hocam klişe olacak ama harbi aşırı kaba bi dil -
elalem tank der
alamanlar panzerkampfwagen der -
-
quote:
aynen hocam klişe olacak ama harbi aşırı kaba bi dil
klişe ama çok net açıklıyor dili.az biraz biliyorum almanca ama nefret ettırdı ogrenene kadar.telafuz çok ters.grammer olarakta çok kolay sayılmaz. -
quote:
aynen hocam klişe olacak ama harbi aşırı kaba bi dil
Evet kaba biraz ama abartılıyor bence kabalığı mesela videoda herif bağırarak kavga eder gibi söylüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ben bir mucit olsaydım ne icat etmek isterdim
- kısa boylu erkek ünlüler
- azel isminin anlamı
- sigara içtikten sonra mide bulantısı nedenleri
- pencereye kumru konması ne anlama gelir
- google çizim yap
- bim para sayma makinesi markası
- en ilginç rekorlar
- moonwalker ayakkabı
- ets2 türkiye haritası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X