Şimdi Ara

GermaniX Transcoder Dünyanın en iyi Audio convert arayüzü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GermaniX Transcoder Dünyanın en iyi Audio encode decode arayüzü

Çoğumuz GX::: Transcoder i duymuşuzdur. Audio convert konusunda rakipsizdir. Dünyada tanınmış tanınmamış tüm ses codec ve encodec lerini üzerinde barındıran bi programdır. Daha çevirmediği bi format görmedim ben. GX::: biraz karışıktır (Türkçe dil desteği olmasına rağmen ve hernekadar arayüzü office 2007 görünümünde basitleştirilmiş olmasına rağmen.)

Bu programda GX::: in basitleştirilmiş arayüze sahip olan programı ve kullanılmayan bağzı codec ler elenmiş hali.(Tabi add on larını indirerek gene istediğiniz codege sahip olabilirsiniz.)

Bu programın arşivinizde yer alacağına inandığım için yayınlamak istedim. (Bu arada tavsiyem mp3 e çevirmek yerine mpc i denemeniz. Tabi ipod ve benzeri bi playerda, çevirdiğiniz müzikleri dinlemiycekseniz.)

SS :

link : www.germanixtranscoder.de/dl/setup_lx_44.exe

• Unutmuşum editlemeyim şimdi kotu gözükür

Yazılım ücretsizdir
  • Toplu dönüşm yapıyo mu?
  • evet
  • http://files-upload.com/files/600393/turkish.lng

Türkçe dil dosyası. Language klasörünün içine kopyalayın. Ayrıca ufak bir Türk bayrağı ekleyerek (png) dil ayarları bölümünde türkçe olarak gözükmesini sağlayabilirsiniz.
  • iyi bir programa benziyo eline sağlık
  • Dil dosyası için saol iyi oldu benim için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Creed_06

Dil dosyası için saol iyi oldu benim için

bir sey sormak istiyorum ben simdi bir linux dagitimi kullaniyrum yazilarda falan bi gariplik var mi
  • şuana kadarki yazdığın yazılarda herangi bi gariplik görmedim ben sen yazarken öylemi gözüküyor
  • Şuanda windows kullanıyorum ve bi sorun yokmuş.
    Kullanırken türkçe karakterlerde hata veriyordu onun için sormuştum.

Bu arada ogg cidden çok iyi mp3 karşısında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.