Şimdi Ara

Get Even Türkçe Yama Çıktı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
3
Favori
8.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyvallah sagolasın

Buyrun arkadaşlar Get Even PC Türkçe Yaması

https://www.facebook.com/ferex28/

yada burdan

https://www.facebook.com/turkceoyunmerkezi/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe oyun merkezi yamayı çıkarmış isteyen oradan indirebilir, yine de ben de yüklemeyi düşünüyorum. Yamamızda çeviri farklarından ziyade, benimkinde Türkçe karakter desteği var. Onların dosylarını incelediğim zaman upk dosya çevirilerinde Türkçe karakter olmadığını farkettim. Neyse muhtemelen yamayı yarın yayınlarım.
  • Aegir kullanıcısına yanıt
    Bu Yamayi geçen hafta yayinlayacaktim.Aksilik hastalık ve iş girince gecikti.

Vallahi İNT dosyasındaki notları cevirmesen diyelim.Geriye kalan kismi 1 günde çevirip bitirebiliyorsan helal derim.INT dosyasını cevirmemiz 10 günümüzü aldı.

Sen 1 günde tamamlayıp yayınlarım diyorsun.

Yanlış anlama geçende birisi Outlast 2 yayınlamış.Adam bizim V2 yamasini alıp birkaç düzenleme ile 2 günde çevirdim demişti.Hatta hiç uyumadan.Bizim 1.5 ayda cevirdiğimiz yamayi.

Neyse kolay gele diyeyim.

Shift delete haberi için şimdiden tesekkurlerimi sunuyorum

• ferex28 F kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamayın da sizin çevirinize benzer bir çeviri bulursanız şikayet edebilirsiniz buradan. Size çeviri için OmegaT programını tavsiye ederim aynı geçen cümleleri otomatik olarak çeviriyor. Aslında notlar haricinde neredeyse birbirini tekrarlayan 1000 den fazla cümle var, ve bunların zaten 700-800 tanesini upk dosyalarını çevirirken otomatik olarak çevirmiş o yüzden bu kadar eminim çevirebileceğime.

eklemeyi unuttum: zaten oyunun 5000 satırı upk dosyalarındaydı bunu biliyorsunuz değil mi? yani siz de büyük çoğunluğu zaten çevirdiğimin farkındasınızdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aegir -- 30 Ağustos 2017; 8:33:56 >
    Asla böyle bir düşünceyle yazmadım.Yalnız bir günde İNT dosyasının %40 lik bir kısmını çevirmek zor olacağını belirttim.Yani cevirirsende helal olsun derim dedim.

Upk dosyalarında Türkçe yapamadık.Sebebi o kadar çok Tool bilgim yok.Eğer düzenleyebilirim dersen.Kendi cevirin bittikten sonra bizim UPK dosyalarına bir el atarsan sevinirim.Notları çevirip V2 ile beraber komple türkçe olsun.

Geç olsun, güç olmasın. Türkçe karakter desteği bile var. Sizin yamanızı sabırsızlıkla bekliyorum. Tekrardan kolay gelsin.

• Sizin yamanızı beklemedeyiz kolay gelsin
  • Kolay gelsin.

• Beklemeniz sizin hayrınıza çünkü arkadaşlar zaten birçok yeri çevirmeden sırf ben çıkarıyorum diye acele bir yama çıkarmışlar. Aşağıdaki kısımda görüldüğü gibi birçok yer var yamalarında yazık olmuş, acele etmeleri...

Get Even Türkçe Yama Çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aegir -- 30 Ağustos 2017; 22:1:22 >
  • ferex28 F kullanıcısına yanıt
    dostum harikasınız abzuyla beraber bu oyun çok büyük sürpriz oldu ya
    gerçekten böyleyse yazık olmuş. bekleriz ya
    Burda amacın yaman için teşekkür almak mi yoksa senden önce çıkardık diye inceledigin dosyaları göstermek adına gösteri yapmak mi?

Dikkat ettiyseniz İNT klasorunde Notlar klasoru hariç hepsi çevrilmiş.UPK dosyalarına gomulurken biri gözden kaçmıştır.Ama senden önce cikardigimizdan nedense tek tek dosyaları bakma zahmetine girmissin.

Dün de dedim İNT dosyalarını 1 gunde %50 sini çevirip cikaramazsin diye.Bak kendin dedin yarın yayınların diye yayinladigin yok.Burda bizim Yamayi alıp ne eksik ne fazla bakacagina işine baksan çok iyi olur.

Varsa eksik bir durum ozel den belirtirsin.İnsanlık hali 280 kusur tane upk dosyasından bir ikisi gözden kaçması.Rengini belli ettiğine göre gerek yok arkadaşım.Notlardan bir gram cevirmeyen adam bakalım bizim yamamizdan alıp 2 günde çıkarırsa sasirmam

• Abzu da pek birşey yoktu.Küçük oyunları elimden geldiğince de çevirip yayinlamaya çalışıyorum.Dahası da gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: ferex28

Burda amacın yaman için teşekkür almak mi yoksa senden önce çıkardık diye inceledigin dosyaları göstermek adına gösteri yapmak mi?

Dikkat ettiyseniz İNT klasorunde Notlar klasoru hariç hepsi çevrilmiş.UPK dosyalarına gomulurken biri gözden kaçmıştır.Ama senden önce cikardigimizdan nedense tek tek dosyaları bakma zahmetine girmissin.

Dün de dedim İNT dosyalarını 1 gunde %50 sini çevirip cikaramazsin diye.Bak kendin dedin yarın yayınların diye yayinladigin yok.Burda bizim Yamayi alıp ne eksik ne fazla bakacagina işine baksan çok iyi olur.

Varsa eksik bir durum ozel den belirtirsin.İnsanlık hali 280 kusur tane upk dosyasından bir ikisi gözden kaçması.Rengini belli ettiğine göre gerek yok arkadaşım.Notlardan bir gram cevirmeyen adam bakalım bizim yamamizdan alıp 2 günde çıkarırsa sasirmam

bir iki tane olsa çok incelemem gerekirdi, neredeyse yarısı böyle ne yazık ki...
    https://jpst.it/1401R bu linkten isteyen çevirmediğiniz kısımları görebilir, neyse ben reklam yapıyorum evet, sanki benim konuma gelip kendi yamasının reklamını yapan benmişim gibi davranma lütfen.

• Hocam peki sizin yamanızda eksikler var mı? @Aegir
    Onu bunu bilmem.Gelip reklam yapıyor gibi bir zihniyetim yok.Arkadaşın biri benden bahsetti.Bende konuya açıklık getirdim.2.ben Burda konu acmayacagimi daha önce belirttim.Dedim ya inceleyecek kadar Baya bakmissin.Bunun yerine ozel den mesaj diye birşey var.Bununla belirtsen bişey demem.De ku dün yayınladığım Yamayi 400 kusur kişi indirmiş.Geri bildirimde surasi cevrilmemis diyen çıkmadı.

Kafanıza takmayın. Siz kendi çevirinize odaklanın. Niyeti, konuyu çorbaya çevirmek.

• _THANOS_ _ kullanıcısına yanıt
    Notlar kısmı eksik neredeyse yok diyebilirim, ama bu ana oyunun oynanışını etkilemeyecek. Bu arkadaşın yamasında paylaştığım eksiklikler tamamen ana younda geçen diyaloglar hocam. Yarım yamalak bi yamayı sadece ben bu konuyu açtım diye paylaştı, pek hoş değil.
  • quote:

Onu bunu bilmem.Gelip reklam yapıyor gibi bir zihniyetim yok.Arkadaşın biri benden bahsetti.Bende konuya açıklık getirdim.2.ben Burda konu acmayacagimi daha önce belirttim.Dedim ya inceleyecek kadar Baya bakmissin.Bunun yerine ozel den mesaj diye birşey var.Bununla belirtsen bişey demem.De ku dün yayınladığım Yamayi 400 kusur kişi indirmiş.Geri bildirimde surasi cevrilmemis diyen çıkmadı.

Sevgili kardeşim, incelemedim gerek yok, attığım linke bak bütün upk çevirilerin orada duruyor. İncelemeye bile gerek yok rastgele bak her yerde eksik var. Ve bu dosyaların hepsi ana oyun diyalogları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aegir

quote:

Sevgili kardeşim, incelemedim gerek yok, attığım linke bak bütün upk çevirilerin orada duruyor. İncelemeye bile gerek yok rastgele bak her yerde eksik var. Ve bu dosyaların hepsi ana oyun diyalogları.

Bu vatandaşa fazla takılma ne olduğunu tüm forum biliyor...
    Olay aynı no man's sky yamasına döndü
    Bu vatandaşlar no man's sky yamasına başladı sonra iptal ettiler

Başka arkadaşlar no man's sky yamasına başladı gayette hızlı çevirmeye başladılar en son %20 lere geldiler
    Aha bi baktık bu vatandaşlar %50lik no man's sky tr yamasını %100 diye birden piyasaya sürdüler...
    diğer çevirenlerde çeviriyi bıraktılar.. aynı olay burayada taşınmak isteniyor anlamışsınızdır umarım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.