Şimdi Ara

Get Even Türkçe Yama Çıktı (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
3
Favori
8.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de bekliyorum bu yamanın tamamlanmasını.
  • bir yamaya daha denk geldim. cesaretlendirmek adına bu kalkıştığınız işte size teşekkür ederim. belki oyunu oynamayabilirim bile ama her oyunun türkçe olması taraftarıyım. kolay gelsin...
  • Yama güzel sadece %80,90 kağıtlar çevrilmemiş durumda

Diğer yamayı yapan elemanınki felaketti
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    kağıtlar anlaşılmadan final anlaşılmıyor tam maalesef
  • dostum merhabalar acaba notları yüzde yüz olarak çevirecek misin ona göre oynayacağım çevirmeyecek gıbı duruyorsun :)
  • güzel bir güncelleme bekliyoruz senden dostum.
  • dostum umarım iptal olmamıştır notlar nasıl gidiyor bilgi verirsen iyi olur ona göre başlıyacağım da ?
  • umarım yalan olmamıştır diyelim bari ne diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 28 Aralık 2017; 21:24:17 >
  • arkadaşlar bu yama cıkmaz beklemeyin ben oyunu oynadım bitirdim herşeyiyle anladım araştırdım internettende hikayeyi anlamayan veya kafasında soru olan biri varsa sorabilir kanıtlar olmadan onları okuyup anlamadan hikayeden çok bir şey anlayamazsınız isteyene anlatabilirim yamayı boşuna beklemeyin :D
  • Arkadas yama ne oldu?
  • ellerin dert görmesin dostum sayende bir oyun daha oynayabileceğiz
  • yetim gibi bıraktınız oyunu ortada. belki yapacak birileri vardı zaten yapılıyor diye bıraktılar sayenizde.
  • Arkadaşlar ben mi yanlış hatırlıyorum ama "Get Even" için %100 yapılmış çıkmış bir yaması vardı galiba? @Ferex28'in TurkceOyunMerkezi sitesinde konusu olacaktı bir yerde. Ben bile yaması var diye Steam'den almaya çalışıyordum oyunu indirimleri kaçırdık kaldı öyle.

Şimdi hatırladım, (üste @Rapdega ve @666azazel bahsetmişler) sanırım bayağı eksik bir çeviriydi zaten bu yüzden neden %100 değil diye veryansın ediyordu millet, oyunun hikaye/görev altyazılarıyla beraber en az bunlar kadar önemli diğer notlar/kanıtlar çevrilmeden bırakılmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 1 Nisan 2018; 8:21:17 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.