Şimdi Ara

Get Even Türkçe Yama Çıktı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
3
Favori
8.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne yazık ki böyle oldu. Sitelerinde yamanın iptal edildiğini öğrenince, konuyu açmak gibi bir gaflette bulundum. Bilseydim el altından çevirmeye devam edip, tamamlanınca yayınlardım. Demek ki böyle olması gerekiyormuş. İyi günler.
  • normal oyunda da çevrilmemiş kısımlara denk geldim ve notlarında oyunu anlama da baya etkili olduğunu anladım. umarım yüzde 100 olarak devamı gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

normal oyunda da çevrilmemiş kısımlara denk geldim ve notlarında oyunu anlama da baya etkili olduğunu anladım. umarım yüzde 100 olarak devamı gelir.

merhaba çevrilmemiş kısımda geçen cümleyi söyleyebilir misin?
  • Aegir kullanıcısına yanıt
    Birkaç tane ama üst üste geldi hatta devamı hep mi böyle olacak diye tırstıydım. Ss almadım oyuna baştan başlamak gerekir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bugün ekran kartım bozuldu şansa deneyemiyorum da ne yazık ki, ama dosyaları bi kontrol ederim muhtemelen dosyalardan biri gözümden kaçmıştır. Mübarek oyunun dosyalarını 132 parçaya ayırmışlar. Akşam evde bi kontrol ederim gerekirse bi güncelleme koyarım. Teşekkürler geri bildiriminiz için.
  • quote:

Birkaç tane ama üst üste geldi hatta devamı hep mi böyle olacak diye tırstıydım. Ss almadım oyuna baştan başlamak gerekir

Teşekkürler birkaç tane dosya gözümden kaçmış, onları düzeltip yükledim.
  • Aegir kullanıcısına yanıt
    dostum bak mezarlık bölümü de mesela komple ingilizce gidiyor şu an.
  • quote:

dostum bak mezarlık bölümü de mesela komple ingilizce gidiyor şu an.

1-2 tane geçen cümleyi yazarsan çok yardımcı olursun ama oralarda hata göremedim ben, başta dediğin yerde dosya kaçırmışım ama mezarlık kısmında sıkıntı yoktu
  • %100 tamamlandığında deneyeceğim teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranist -- 17 Eylül 2017; 12:0:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranist

%100 tamamlandığında deneyeceğim teşekkürler

çok da uzatmadan çıkarmayı planlıyorum ama notlar gerçekten uzun, 1000 satır civarı ama bazı satırlar 10 cümleden oluşuyor. Gerçek satır sayısı 2000-2500 den fazla, ama umarım bu da bitecek. Sözümü tutmayı planlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aegir

quote:

Orijinalden alıntı: baranist

%100 tamamlandığında deneyeceğim teşekkürler

çok da uzatmadan çıkarmayı planlıyorum ama notlar gerçekten uzun, 1000 satır civarı ama bazı satırlar 10 cümleden oluşuyor. Gerçek satır sayısı 2000-2500 den fazla, ama umarım bu da bitecek. Sözümü tutmayı planlıyorum.

oyunu denemedım notlar önemli mi deilmi bilmiyorum ama genede beklemekte fayda var en azından ufak hatalar varsada onlarda giderilmiş olur sorunsuz şekilde oynama imkanı olur
  • baranist kullanıcısına yanıt
    bence de en güzeli beklemek, bu sürüm biraz sabırsız arkadaşlar için :)
  • quote:

Bir kaç şey sorayım,notlar neden türkçe olmadı,kameradaki yazılar bozuk karakterli görünüyor,ayrıca yama %100'e tamamlanacak mı.Eğer tamamlayacaksanız bir tarih belirlediniz mi? Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPOLİC_FR

quote:

Bir kaç şey sorayım,notlar neden türkçe olmadı,kameradaki yazılar bozuk karakterli görünüyor,ayrıca yama %100'e tamamlanacak mı.Eğer tamamlayacaksanız bir tarih belirlediniz mi? Kolay gelsin.

Konuyu incelerseniz neden notlar olmadan çıkardığımı anlyacaksınız. En kötü gelecek ayın sonuna doğru çıkarmayı planlıyorum, bu sefer kapsamlı bir test yapıp hatasız olduğundan emin olacağım. Teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ALPOLİC_FR

quote:

Konuyu incelerseniz neden notlar olmadan çıkardığımı anlyacaksınız. En kötü gelecek ayın sonuna doğru çıkarmayı planlıyorum, bu sefer kapsamlı bir test yapıp hatasız olduğundan emin olacağım. Teşekkür ederim.

%100 lütfen %100 pls :)

Teşekkürler şimdiden.

• kardeş yama şu an ne durumda acaba
  • inşallah iptal olmamıştır.
  • quote:

inşallah iptal olmamıştır.

iptal olmadı kişisel sorunlarım sebebiyle internete pek giremiyorum şu sıralar
  • Not dosyaları hariç güzel
  • Kolay gelsin dostum.

Yavaş olsun tam olsun yine de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.