Şimdi Ara

( Güncel ) getir yemek ( 27 AĞUSTOS ) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.038
Cevap
101
Favori
145.222
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tam evin dibinde dönerci var 90a veriyor zurna 110. Kod geldi mi onlardan alırdım iyi olurdu baska işlevi yok benim için. Komagede küçüçük dürüm danette kola 119du geçen kuponla 70e aldım gene de pişman oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 8 Haziran 2024; 14:58:16 >
  • dolcia kullanıcısına yanıt

Tam tersine büyüksehirlerde ise yariyor hala getirme alt limiti 10-15 20 tl olan yerler var istanbulda kücük sehirlerde böyle yerler yok

• Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Valla ben istanbuldayım en düşük tutarlı restoranlar 100 tl onlar da çiğ köfteciler. Ha tabii ki 40-50 tl olan yerler de var ama onlar da tavuk dürümü 200 liraya satıyorlar bir anlamı kalmıyor yani.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yok mu bi şeyler

• josrdr kullanıcısına yanıt
    artık unut yavaş yavaş batma safına geçiyor Getir.
    cogu ilde depoları kapatıyorlar

• josrdr kullanıcısına yanıt
    Geçen aylara göre Mayıs'ta bile çok vermedi bu ay ben pek birşey beklemiyorum, belki Euro cup başladığında 1-2 gün birseyler olursa olur. Bizimde ilk maç 18inde heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 9 Haziran 2024; 19:15:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu akşam maç var bakalım birşeyler gelir mi getir yemekten?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

mac günlerinde bos gectiklerini görmedim %90 olacak hocam instada yemek sayfasını takipte kalın kod ordan cıkıyor önce

• KARNE

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ilk mesaja tarihte belirtirsen güzel olur güncellendiğini anlayamıyoruz ,daha iyi olur tesekkürler.

50tl indirimle 150tlye 150gr tavuk döner aldım bakalım gelince bakacagım bu fiyatlar ne böyle ...

• tubytube kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler 🤩

• KARNE çalışmadı…

• Kod tanimlandigi gibi kullanacaksiniz emmisi. Sınırlı Stok var

• KARNE bende çalıştı. 19:36'da verdim siparişi.

• Uzun süredir her çıkan kodda deniyorum yazıyorum uygula dediğimde birşey olmuyor tekrar gieiyorum kodu kod kullanılmış diyor enteresan bir bug var ve çözümlenmiyor hala ya da bilerek yapıyorlar

• ASİST50

( Güncel ) getir yemek ( 27 AĞUSTOS )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendetta29 -- 15 Haziran 2024; 17:31:38 >
  • Artık her şey o kadar pahalı ki 50 tl indirim ha var ha yok. İstanbul için diğer yerleri bilemiyorum

• En iyi indirimi vs veren firma hangisi ben genelde kolayıma geldiği için Trendyol kullanıyordum ama getir veya diğerleri daha mı çok kampanya yapıyor acaba. Çok sık dışarıdan yemek yiyiyorum. Tavsiye olan var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dezenfekte39 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Migros yemek.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.