Şimdi Ara

Getir 50 TL alışverişe 25 TL worldpuan!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
4
Favori
3.733
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Getir kampanyasinin kosullarinda acik acik "baska kampanyalar ile birlestirilemez" diyor . En iyi ihtimalle bkm belki olabilir , ben o riski almam ,yerine getir in baska ucretsiz urun gibi bir seyini kullanirim fakat bankanin diger kampanyalari ile birlesmeyecegi acik
  • quote:

Orijinalden alıntı: seas79

quote:

Orijinalden alıntı: hamemo

Kampanya büyük ihtimalle BKM ile birleşir. Ayrıca Getir'de bazı bölgelere özel 100 TL'ye kadar % 50 indirim var. Bu bölgelerde 100 TL'lik alışveriş 50 TL'ye düşecek, 50/25 world puan ile alışveriş 25 TL'ye gelmiş olacak. Bence gayet sıcak fırsat.

"Yapı Kredi Cüzdan'a özel 1 Aralık Perşembe günü 19.00 - 24.00 saatleri arasında e-ticaret sektöründe tek seferde yapacağınız 150 TL üzeri alışverişe 15 TL Worldpuan!"

Seçili İnternet Siteleri :http://www.worldcard.com.tr/modalcontent.aspx?modalid=7494
    http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/yapi-kredi-cuzdanla-yildizli-gunler/s-6833/c-7495.aspx

Bunlada birleşmez mi? Seçili internet siteleirnde var.

Getir'in kampanya şartlarına tekrar baktım. Başka kampanyalar ile birleşmez diyor. Ondan dolayı kampanyalar birleşmeyebilir. Denemek lazım.

• peki getirin içerisindeki kampanyalar ile de mi birleşmeyecek? mesela 25TL üzeri alışverişe 2 adet 5LT su veriyor bedava.
  • Birleşir arkadaşlar bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nuvo ile yapı kredi cüzdan i kullanabiliyor muyuz acaba?

• hamemo kullanıcısına yanıt
    Hocam getir uygulamasının içindeki promosyonlar birbirleriyle birleşmez diye anladım. Değişik bir örnek vereyim 60 liralık alışveriş sepeti bkm ile ödeyince 10 tl indirim kalan 50 tl de cüzdandan 25 lira puan 60 liralık alışveriş bize 25 liraya gelir. Gerçi çok pahalı bütün ürünler sırf puan için işte.

• takdag90 kullanıcısına yanıt
    Maalesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • takdag90 kullanıcısına yanıt
    Kullanamazsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seas79

quote:

Kampanya büyük ihtimalle BKM ile birleşir. Ayrıca Getir'de bazı bölgelere özel 100 TL'ye kadar % 50 indirim var. Bu bölgelerde 100 TL'lik alışveriş 50 TL'ye düşecek, 50/25 world puan ile alışveriş 25 TL'ye gelmiş olacak. Bence gayet sıcak fırsat.

"Yapı Kredi Cüzdan'a özel 1 Aralık Perşembe günü 19.00 - 24.00 saatleri arasında e-ticaret sektöründe tek seferde yapacağınız 150 TL üzeri alışverişe 15 TL Worldpuan!"

Seçili İnternet Siteleri :http://www.worldcard.com.tr/modalcontent.aspx?modalid=7494
    http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/yapi-kredi-cuzdanla-yildizli-gunler/s-6833/c-7495.aspx

Bunlada birleşmez mi? Seçili internet siteleirnde var.

Getir'in kampanya şartlarına tekrar baktım. Başka kampanyalar ile birleşmez diyor. Ondan dolayı kampanyalar birleşmeyebilir. Denemek lazım.

bence birleşir. bu tip kampanyalarda hep birleşmez yazar ama farzedelim birleşmeyecek, o zaman hangi kampanyaya dair ödül verecek?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar önceden de benzer kampanya yapmıştı getir.com ve sitenin devam eden indirim çekleri ile birleşmiyor, dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirbayke -- 1 Aralık 2016; 21:37:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirbayke

Arkadaşlar önceden de benzer kampanya yapmıştı getir.com ve sitenin devam eden indirim çekleri ile birleşmiyor, dikkat edin.

Daha öncede aynı kampanyayı yapmıştı.bende bana özel %50 yi kullanıp 100 tl üzeri alışverişi %50,indirimle 50 tl odemiştim ve 25 wp gelmişti.yani sonuçta Yapikredi ödenen tutara bakar .yatması mantıklı bnce.ama ne olacağı belli olmaz yk

• Yapı kredi ödenen tutara bakar. Getir 100 tl ye 50 tl indirim veriyorsa kendinden veriyor. Yapıkredi gelip de sen indirimli alışveriş yapmışsın o yüzden 50 tl şartımı yerine getirdiğin halde sana puan yüklemem mi diyecek birisi getirin diğeri yapıkredinin kampanyası. Birleşmeyen şey getirin kendi içindeki kampanyaları.

• bizim bölgeye özel BKM ekspres ile 30 tl de 10 tl indirim var. BKM ekspres üzerinden yine 25 world puan yatar mı sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaithAndRespect -- 2 Aralık 2016; 1:20:10 >
  • Alınacak kayda değer birşey bulan varmı?

• sanal kart tanımlayın , fiziki kart bilgilerinizi girmeyin bu uygulamalara...
  • bu bkm 30/10 ile birleşir mi net bilgisi olan yok herhalde değil mi?
  • BKM'nin sayfasinda banka kampanyalari ile birlesmeyecegi yaziyor.

• İki ayrı hesaptan 101 TL + 103 TL= 204 TL alışveriş yaptım.

Her iki hesapta %50 İndirim kampanyası vardı, 51 TL + 53 TL= 104 TL ödedim.

Getir Kampanyasından 25 + 25= 50 TL Worldpuan gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

İki ayrı hesaptan 101 TL + 103 TL= 204 TL alışveriş yaptım.

her bir ürün piyasasından daha yüksek fiyata satılıyor, aldığın ürün başına bu bakımdan zararını toplayıp indirimden çıkardığında elde avuçta kalan avantaj az oluyor.. ayrıca worldpuan kampanyası bu kampanya ile birleşmiyor; yani zarardasın, ya da nötr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 4 Aralık 2016; 9:5:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

İki ayrı hesaptan 101 TL + 103 TL= 204 TL alışveriş yaptım.

her bir ürün piyasasından daha yüksek fiyata satılıyor, aldığın ürün başına bu bakımdan zararını toplayıp indirimden çıkardığında elde avuçta kalan avantaj az oluyor.. ayrıca worldpuan kampanyası bu kampanya ile birleşmiyor; yani zarardasın, ya da nötr

Bu adam DH De yönetici ve aynı zamanda chippin den telefon bile indiren sayılı kişilerden sanmıyorum ki nötr ile yetinsin yapmıştır hesabını ve getir ile yapı kredi cüzdan kampanyası birleşiyor arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.