Şimdi Ara

Getir 50 TL alışverişe 25 TL worldpuan!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
4
Favori
3.713
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • World’e özel Getir'den tek seferde yapılacak 50 TL ve üzeri alışverişlere 15 TL Worldpuan, Yapı Kredi Cüzdan katılımıyla toplam 25 TL Worldpuan!
    Kampanya Koşulları
    1-31 Aralık 2016 tarihleri arasında Getir’den tek seferde yapılacak 50 TL ve üzeri alışverişlerde 15 TL, Yapı Kredi Cüzdan katılımıyla toplam 25 TL Worldpuan hediye edilecektir. Kampanya kart bazında değil müşteri bazında olacaktır. Her müşteri kampanyadan 1 kez yararlanabilecek olup, Yapı Kredi Cüzdan katılımıyla kazanılacak maksimum puan tutarı 25 TL olacaktır. Kampanya süresince, kampanya koşularının sağlandığı ilk alışveriş ödüllendirilecektir. Kazanılan Worldpuan'lar 12 Ocak 2017 tarihinde kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan ların son kullanma tarihi 23 Ocak 2017'dır. Kullanılmayan Worldpuan'lar 24 Ocak 2017 tarihinde geri alınacaktır. Yapı Kredi Cüzdan katılımıyla kazanılan ek 10 TL Worldpuan 26 Ocak 2017 tarihinde kredi kartlarına yüklenecek olup, 7 Şubat 2017 tarihinde geri alınacaktır. Kampanyaya Yapı Kredi Worldcard’lar ile birlikte, Albaraka, Anadolubank ve TEB Worldcard’lar dahil olup, Yapı Kredi Cüzdan katılımında kazanılacak ek 10 TL puan fırsatından yararlanamazlar. Business kartlar, banka kartları, iptal ve iade işlemleri ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Yapı Kredi ve Getir kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Kampanya başka kampanyalar ile birleştirilemez. Kampanya kapsamında kampanya koşullarının sağlandığı ilk alışveriş ödüllendirilecektir. Kampanyalar sadece World Üye İşyerleri'nde geçerlidir. Yapı Kredi tüm kampanyalarda değişiklik yapma ve durdurma hakkını saklı tutar. Yazım hataları bağlayıcı değildir. World Üye İşyerleri'nin bildirdiği kampanya bilgilerinde meydana gelebilecek hatalardan Yapı Kredi sorumlu tutulamaz.

• merhaba, web sitesinden anlayamadım, getir sadece istanbul içi mi çalışıyor acaba?
  • bu getirde ödemeyi nasıl yapıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ms365

merhaba, web sitesinden anlayamadım, getir sadece istanbul içi mi çalışıyor acaba?

evet şimdilik sadece istanbulda çalışıyor, hatta istanbulunda her yerine teslimat yapmıyorlar
  • 30'a 10 bkm ekspress ile birleşir mi acaba? 60 tl'lik alışveriş yapsak 50 tl'ye düşer bkm ile ve 25 tl de puan gelirse çok iyi olur.
  • YApı Kredi Cüzdan katılımıyla kazanılacak maksimum puan tutarı 25 TL olacaktır. Kampanya süresince, kampanya koşularının sağlandığı ilk alışveriş ödüllendirilecektir. Kazanılan Worldpuan'lar 12 Ocak 2017 tarihinde kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan ların son kullanma tarihi 23 Ocak 2017'dır. Kullanılmayan Worldpuan'lar 24 Ocak 2017 tarihinde geri alınacaktır. Yapı Kredi Cüzdan katılımıyla kazanılan ek 10 TL Worldpuan 26 Ocak 2017 tarihinde kredi kartlarına yüklenecek olup, 7 Şubat 2017 tarihinde geri alınacaktır.

Bu nedir kardeşim? Toptan 25 TL puanı yatırın ona göre kullanalım puanları. 15 TL ayrı 10 TL ayrı. Ben size 50 TL ücretin 40'ını şimdi 10 TL'sini ayın 15'inde ödeyeyim diyor muyum?
  • emre_ulu88 E kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen birleşir. Bende de 100tl ye kadar yüzde 50 indirim var. Bkm den daha avantajlı. Onunla birleştirecektim ama vakıf Word hariç galiba. Mesele ödeme ekranının 50yada daha fazla olması..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

YApı Kredi Cüzdan katılımıyla kazanılacak maksimum puan tutarı 25 TL olacaktır. Kampanya süresince, kampanya koşularının sağlandığı ilk alışveriş ödüllendirilecektir. Kazanılan Worldpuan'lar 12 Ocak 2017 tarihinde kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan ların son kullanma tarihi 23 Ocak 2017'dır. Kullanılmayan Worldpuan'lar 24 Ocak 2017 tarihinde geri alınacaktır. Yapı Kredi Cüzdan katılımıyla kazanılan ek 10 TL Worldpuan 26 Ocak 2017 tarihinde kredi kartlarına yüklenecek olup, 7 Şubat 2017 tarihinde geri alınacaktır.

Bu nedir kardeşim? Toptan 25 TL puanı yatırın ona göre kullanalım puanları. 15 TL ayrı 10 TL ayrı. Ben size 50 TL ücretin 40'ını şimdi 10 TL'sini ayın 15'inde ödeyeyim diyor muyum?

Sen aldigin urunun parasini satan kisinin kosullarina gore kabul/red ederek aliyor ya da almiyorsun

O ise sana , alisverisinin oncesinde bu firsati sunuyor , sen yine kendi iradenle bunu kendine yeterli/yetesiz , uygun/uygunsuz bulup alabilir ya da almayabilirsin

Kampanya "ekstra" bir sey , sana zorunlu mu adam indirim sunmaya , sunuyorsa da kosulum bu diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_ulu88

30'a 10 bkm ekspress ile birleşir mi acaba? 60 tl'lik alışveriş yapsak 50 tl'ye düşer bkm ile ve 25 tl de puan gelirse çok iyi olur.

Sanirim sunu soruyorsun , yapi kredi kartinin tanimli oldugu bkm hesabindan odeme yaparak 60 tan odeme asamasinda 10 TL dusurup , kalan 50 de yapi krediden odendigi icin 25 TL indirim.

Sormak lazim bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

quote:

Orijinalden alıntı: emre_ulu88

30'a 10 bkm ekspress ile birleşir mi acaba? 60 tl'lik alışveriş yapsak 50 tl'ye düşer bkm ile ve 25 tl de puan gelirse çok iyi olur.

Sanirim sunu soruyorsun , yapi kredi kartinin tanimli oldugu bkm hesabindan odeme yaparak 60 tan odeme asamasinda 10 TL dusurup , kalan 50 de yapi krediden odendigi icin 25 TL indirim.

Sormak lazim bunu

bunu ben de merak ediyorum.

tecrübeli ölücülerden yardım bekliyoruz :)
  • vakıf yok ne şaşırdım ne şaşırdım.
  • çok sıkışmadıkça almıyorum ben burdan. bir şeyi 3 katı fiyatına satıyorlar zaten.
  • Yapi krediyi aradim ,geri aradilar , bkm ile alisveris yaparsaniz yuklenmez diye bir sart gorunmuyor dedi ,sonra tekrar aradi , fakat dedi bkm de baska kampanya varsa birlestirilemez kurali sebebiyle yuklenmeyebilir dedi

kesinlik iceren bir cevap veremedi .. tamamen sahsi dusuncem , bence yuklenir , cunku bkm nin kampanyasi getir duzeyinde indirim seklinde yansiyor

yapi kredi icin ise o karttan getirden 50 TL alisveris gormek

ama sahsi fikrimdir , baglayiciligi ya da tavsiye niteligi yoktur
  • 21 lira al 20 lira öde
    geçen yaz bedava dondurma ve su

disinda hiç bisey almadim almam da fiyatlar asiri pahalı
  • Fiyatlar yuksek ama 50 liraya 25 lira iade , hele hele 60 liraya 10 lira indirim , 25 TL iade olcusunde de pahali degil
  • Söyleyin şu getire Ankaraya da getirsin
  • Kampanya büyük ihtimalle BKM ile birleşir. Ayrıca Getir'de bazı bölgelere özel 100 TL'ye kadar % 50 indirim var. Bu bölgelerde 100 TL'lik alışveriş 50 TL'ye düşecek, 50/25 world puan ile alışveriş 25 TL'ye gelmiş olacak. Bence gayet sıcak fırsat.
  • Bende bkm cikmamaya baslamis . Her dakika degisebiliyor , bkm riski yerine nivea ya da erikli su hediyeleri kullanilabilir , bu sayede 60 yerine 50 ye gore islem yaparsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamemo

Kampanya büyük ihtimalle BKM ile birleşir. Ayrıca Getir'de bazı bölgelere özel 100 TL'ye kadar % 50 indirim var. Bu bölgelerde 100 TL'lik alışveriş 50 TL'ye düşecek, 50/25 world puan ile alışveriş 25 TL'ye gelmiş olacak. Bence gayet sıcak fırsat.

"Yapı Kredi Cüzdan'a özel 1 Aralık Perşembe günü 19.00 - 24.00 saatleri arasında e-ticaret sektöründe tek seferde yapacağınız 150 TL üzeri alışverişe 15 TL Worldpuan!"

Seçili İnternet Siteleri :http://www.worldcard.com.tr/modalcontent.aspx?modalid=7494
    http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/yapi-kredi-cuzdanla-yildizli-gunler/s-6833/c-7495.aspx

Bunlada birleşmez mi? Seçili internet siteleirnde var.

• jujuuu kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.