Şimdi Ara

GETİR'DE Dünya Kebap Günü'ne özel, tüm kebaplarda 20 TL indirim! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.093
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

Geçen ki 30 TL fiyaskosundan sonra zorunlu olmadıkça Getir'den yemek siparişi vermiyorum. Son anda seçili restoran şartı getirdiler resmen dolandırdılar insanları.

Aynen bunlardan sipariş vermiyoruz artık. Veriyoruz da çok dikkatli oluyoruz artık.  

• teşekkürler kullandım

• 40'a 20 imiş. Pek işimi görmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • normalde %50 ile 21lira olan beyti indirimle 20lira olmuş süper kampanya  

• Hem getiryemek hem getir çeklerle bile çok pahalıya geliyor bence. Hadi biraz iyimser olalım dersek 60’a 30 çekle belki market fiyatına denk geliyor. Öyle çok kuruş hesabı yapmadığımdan alıp çıkıyorum ama markete gidebilen biri için çok cazip değil gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce buradan görüp bir sipariş vereyim dedim ve bambaşka bir deneyim yaşattılar, siparişim tam bir saat geciktikten sonra canlı desteğe bağlandım çocuklar uyuyacak nerde kaldı diyordum ki meğer hazırlanıyor olarak görülen siparişin aslında hiç hazırlanmadığını, tarafımıza bilgi verilmesi zahmetine bile katlanılmadığını öğrendim. 5-10 lira indirim için çekilecek dert değil kesinlikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsyls -- 14 Temmuz 2021; 22:49:45 >
  • Tavuk şiş porsiyon normal de ne kadar bilmiyorum ama 40 lira idi 20 liraya geldi. Uygunmu değil mi bilmiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.sins

Tavuk şiş porsiyon normal de ne kadar bilmiyorum ama 40 lira idi 20 liraya geldi. Uygunmu değil mi bilmiyorum.

Bir buçuk ızgara köfte menü 45 liraydı.

Yersen...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.