Şimdi Ara

GETİR FİNANS - %47,5 günlük faiz - Aidatsız kk - %5 getirpara (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.006
Cevap
105
Favori
118.657
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MTV ödemelerine faizsiz altı taksit gelmiş ve uygulamaya fatura ödeme özelliği gelmiş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GETİR FİNANS - %47,5 günlük faiz - Aidatsız kk - %5 getirpara
  • victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Mt’nin fon içeriği çok iyi üstelik faiz indirimi gelirse gerisi daha da yükselir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar elimde bi miktar para var faizde değerlendirmek istiyorum fakat 7/24 bozabileceğim bi hesap olmalı var mı tavsiyeniz

• sukruciger S kullanıcısına yanıt
    GETİR FİNANS - %47,5 günlük faiz - Aidatsız kk - %5 getirpara

1 Ocak'tan beri oluşan sıralama.

• Hesaba para yatırmayı deneyen oldu mu aranızda? Akbank atm lerinde para yatır ı seçince atm bekletiyor bekletiyor işlem yapmıyor. Para yatıramıyorsun. Para çekerken sorun yok, qr kod ile çekebiliyorsun. Ama para yatıramadım. 2 farklı atm de denedim, sonuç aynıydı.

• cem_23 C kullanıcısına yanıt

Fibabank pttmatikler ile ücretsiz işlem anlaşmalıydı, acaba getirfinansta dahilmi buna, pttmatikte qr ile işlem yapmayı deneyen varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: curky

Fibabank pttmatikler ile ücretsiz işlem anlaşmalıydı, acaba getirfinansta dahilmi buna, pttmatikte qr ile işlem yapmayı deneyen varmı?

Fibabank ve AKBANK atm'leri anlaşma listesinde yazıyor sadece. Denemek lazım.

• victoribarbo kullanıcısına yanıt
    HSBC de olaydı iyiydi. Zira pazartesi 2.hoşgeldin dönemim bitiyor, bu durumda Anadolubank en yükseği galiba son duruma göre

• ekdellal kullanıcısına yanıt
    Sitelerinde bilgi açıkça yazmıyor diye eklemedim. Bu hafta ppfleri takip edin 52 55 arası devam ederse avantaj olabilir. Ayrıca 31 ocakta stopaj değişirse alınan ppfleri stopajı 10 olarak kalır. Piyasaya göre 5 puanlık bir oluşur, 2 puan düşük verse bile 3 puan kar kalır

• Arkadaslar kredi getir finans ne kadar veriyor kac oran:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekdellal kullanıcısına yanıt

2. dönemden sonra yenilemiyormuş herkes taşıyor mevduatını.

• Getir'de %10'u kredi kartına veriyor mu? Ön ödemeli lazım değil, sadece Getir alışverişi için soruyorum.

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    Ön ödemeli kartı yok ama aynı mantık banka kartı var. Ben banka kartını kullanıyorum aynı şekilde %10 veriyor. Banka kartını da kendi kuryeleri teslim ediyor hızlıca alabilirsiniz.

• olgunus O kullanıcısına yanıt
    Yemeksepeti olayı yalan olmuş düne kadar puan geliyordu az önce gelmedi

• Muhtemelen bir hata vardır diye yazmıştım.

Birkaç kişi yapınca fark eden olmaz ama foruma yazınca trafik artmıştır ya biz ne yapıyoruz diyen biri çıkmıştır.

• icecoffee İ kullanıcısına yanıt

peki bankamatik kartında sanal kart oluşturabiliyor muyuz

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    Her bankada olduğu gibi sanal kart oluşturabiliyorsunuz hesap kartları kısmından oluşturuluyor. Ama fiziksel almadan sanal oluşuyor mu bilemiyorum. Ben hesabı açar açmaz eve imza almaya kurye geldi ardından kartı teslim etti.

• icecoffee İ kullanıcısına yanıt

kullandığım iş bankası'nda sadece kredi kartına sanal kart oluşturulabiliyor, getirfinans'ta oluşturabilmek güzel olmuş. bilgi için teşekkürler hocam

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.