Şimdi Ara

GETİR FİNANS - %47,5 günlük faiz - Aidatsız kk - %5 getirpara (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.080
Cevap
103
Favori
127.533
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Belli bir hoşgeldin süresi yok bu da diğer bankaların süreli hoşgeldin faizine göre bir artı elinden geldiğince en yüksek faizi vermeye çalışır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    Var mı bildiğiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: humble mumble

Var mı bildiğiniz
    hangikredi.com
    Kredi Kartı Başvurusu & Kredi Kartı Başvuru Sorgulama
    https://www.hangikredi.com/kredi-karti/sorgulama

• Getirfinans'da müşteri olurken sürekli kimlik kartı okutma/tanıtma hatası alan oldu mu?

Her seferinde kimlik doğrulama hatası alıyorum.

Aynı telefon ile diğer bankalara NFC doğrulama ile müşteri olurken hiç bir sorun yaşamamıştım.

• Önceden bildirim gönderiyorlardı artık bildirim de göndermiyorlar.

%46.5 olmuş

• Shrikeen kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de bu sabah fark ettim. Habersiz sessiz sedasız %47,5 dan %46,5 a çekmişler. %52 ile başlamışlardı. Bu kadar kısa sürede çok fazla aşağı çektiler. %47,5 iyiydi, %46,5 a çekmeleri iyi olmadı.

• Shrikeen kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler burada görmesem haberim olmayacaktı. TEB'e geçtim pasif oranları daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Shrikeen

Önceden bildirim gönderiyorlardı artık bildirim de göndermiyorlar.

%46.5 olmuş

Bildirim geldi 46.5 olacak diye. Sizin gözünüzden kaçmıştır.

• GETİR FİNANS - %47,5 günlük faiz - Aidatsız kk - %5 getirpara

• Bakalım ne gibi kampanya yapacaklar? GETİR FİNANS - %47,5 günlük faiz - Aidatsız kk - %5 getirpara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 28 Şubat 2025; 18:46:50 >
  • Kredi Kartını dün aldım, internet alışverişi vs. her şey açık ancak bir türlü internet alışverşi yapamıyorum. Markette posttan denedim sorun yok. Müşteri temsilcileri sorun görünmüyor diyorlar. Anlamadım gitti.

• Ey getirfinans 3.35 bence olmamış, garanti 2 verdi daha geçenlerde birçok kişiye, hem sigorta da çok çıkıyor zaten

• onyxon O kullanıcısına yanıt

getirfinansta kredi için yapılan sigortayı iptal ettirebiliyormuyuz? baska bankalarda yapılıyor diye okumustum.

• vb V kullanıcısına yanıt

Fıbabank üzerinden yapılabilir belki, daha önce hiç iptal etmedim

• n11'de vadesiz 6 taksit olayı kalkmış galiba, bir diğer güzel özellik daha gitmiş.

• Gravaze kullanıcısına yanıt

3'e düşürmüşler taksit sayısını. Başka da öyle aman aman bir avantajı yoktu zaten, kapatılsa da olur bu durumda. Eğer önümüzdeki ay değişiklik olmazsa şahsen ben kapatırım.

• Walled W kullanıcısına yanıt

Ben de aynı düşüncedeyim hocam. vade farksız 9 taksit var diye almıştım aldığım ay 6'ya düşmüştü şimdi de 3'e düşmüş. zaten diğer kartlar da 3 veriyor, ne anladım bu işten. Yeni kampanya olmazsa ben de kapatacağım, boşa genel kart limitimizden yemesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

n11'de vadesiz 6 taksit olayı kalkmış galiba, bir diğer güzel özellik daha gitmiş.

Daha önce faizsiz 6 taksite aldığım bir ürüne baktım;sadece Getirfinans kartına faizsiz üç taksit yapıyor. Bir tane Dyson süpürgeye baktım;Getirfinans kartına üç taksit görünürken Maxinum'a faizsiz altı taksit görünüyor. Getir kartı zaten maximum özellikli. Yani n11'in kendi kartına üç Maxinum'a altı taksit yapması çok saçma. Uygulamaya girdiğimde ise üç kampanya görünüyor sadece. Tüm kampanyalar butonuna tıkladığımda ise başka kampanya çıkmıyor. Umarım geçici bir sorundur. Yoksa kartın bir anlamı kalmaz. Aidatsız kampanyasız maksimum karta döner.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.