Şimdi Ara

GETİR FİNANS - %47,5 günlük faiz - Aidatsız kk - %5 getirpara (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
1.005
Cevap
104
Favori
118.460
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yurt dışı dergi aboneliklerinde %5 kazan

son gün: 28 Şubat 2025

• kredi kartın ile yapacağın peşin Financial Times, The Economist, Bloomberg, Forbes, New York Times ve Harvard Business Review harcamalarından getirpara kazanırsın
    • 'yurt dışı harcamalarında getirpara kazan' kampanyası dahilindedir
    • 1 getirpara; getir, bitaksi ve n11'de harcayabileceğin ₺1 değerindedir
    • her ay toplamda ₺1.000’ye kadar getirpara kazanabilirsin
    • getirpara kazandığın bir harcamanı iptal ya da iade etmen durumda kazanılan getirpara geri alınacaktır
    • kredi kartınla yapacağın harcamaların TL karşılığı muhasebeleşme günündeki TCMB kapanış kuru üzerinden hesaplanır ve ek bir komisyon alınmaz
    • getirpara kazanımları TL karşılığı üzerinden hesaplanır
    • kampanya koşullarını değiştirme hakkı Fibabanka ve getirfinans'a aittir
  • yurtdışı harcamalarında %5 getirpara

• kredi kartın ile yapacağın peşin yurt dışı alışverişlerde getirpara kazanırsın
    • nakit avans, fatura ödeme, şans oyunları ve kuyumcular dahil değildir
    • getirpara kazandığın bir harcamanı iptal ya da iade etmen durumda kazanılan getirpara geri alınacaktır
    • kampanya koşullarını değiştirme hakkı Fibabanka ve getirfinans'a aittir

yurt dışı free shop'larda %5 kazan

• kredi kartın ile yapacağın peşin yurt dışında bulunan free shop harcamalarından getirpara kazanırsın
    • yurt içinde bulunan free shop'lar dahil değildir
    • 'yurt dışı harcamalarında getirpara kazan' kampanyası dahilindedir
    • kredi kartınla yapacağın harcamaların TL karşılığı muhasebeleşme günündeki TCMB kapanış kuru üzerinden hesaplanır ve ek bir komisyon alınmaz
    • getirpara kazanımları TL karşılığı üzerinden hesaplanır

• arkadaşlar yüzde 5 getir para hesaba ne zaman geliyor?

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

ben getir içinde kullanıyorum anında altta sarı lira semboli var onun yanında anında gösteriyor.

brkaç kez de kredi kartı veya sanal kartı başka alışverişlerde kullandım ordada anında gördüm.

eğer getir para gelmeyecek alışverişler ise zaten sonrada hiç yansımadı bana.

anında cash/back oluyor bende genelde, ardından yeni siparişimde getir yemekte veya getir çarşıda vs şipşak daha yemek teslim edilmeden kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 18 Şubat 2025; 17:31:53 >
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    hocam dün ilk defa denemelik sanal banka kartı ile getir yemekten sipariş verdim ancak yüzde 5 getir para gelmedi, bakiyeye baktım bir hareket yok, getirfinans bölümünde kurcaladım ayrı bir yer mi var diye görünen ama bulamadım.

GETİR FİNANS - %47,5 günlük faiz - Aidatsız kk - %5 getirpara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnny lenn -- 18 Şubat 2025; 18:2:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny lenn

hocam dün ilk defa denemelik sanal banka kartı ile getir yemekten sipariş verdim ancak yüzde 5 getir para gelmedi, bakiyeye baktım bir hareket yok, getirfinans bölümünde kurcaladım ayrı bir yer mi var diye görünen ama bulamadım.

Getir, bitaksi ve n11'de geçerli kampanya artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    kendi bünyesindeki kuruluşlardan harcatmak için getir finans'a değil direkt o uygulamalara yüklüyorlar o zaman.

şimdi gördüm. getir/getir alışveriş uygulamasının içinde profilime girdiğimde getir para diye bir sekme var:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnny lenn -- 18 Şubat 2025; 18:55:8 >
  • üye oldum ama şu sayfa gelmiyor.. kartım gelmeden bu sayfaya giremiyor muyum?

• Thomas Anderson kullanıcısına yanıt
    Gelmesi lazım ne çıkıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayfaya girdiğimde bu çıkıyor;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomas Anderson -- 20 Şubat 2025; 14:19:16 >
  • hocam gelmesi lazım. hatta ben kart gelmeden sanal banka kartını oluşturmuştun uygulamadan. dilerseniz müşteri hizmetleriyle bir görüşün.

bu arada adresinizi de güvenlik için blurlarsanız iyi olur ne olur ne olmaz

• 470ktl koydum 469 tl net alıyorum günlük

• Arkadaşlar bu doğalgaz - elektrik - su gibi yaptığımız ödemelerde kredi kartından faiz alıyor mu? Otomatik ödeme talimatı vereceğim eğer faiz almıyorsa. En para harici faiz almayan yok. Getirfinans da durum nedir? Deneyen oldu mu?

• cem_23 C kullanıcısına yanıt

şu anda getirfinans'ta fatura ödemesini sadece hesap kartınla yapabiliyorsun, muhtemelen yakında bununla ilgili kampanya falan da yaparlar

• yinemimezunakaldim kullanıcısına yanıt
    İlginç müşteri hizmetlerine sorduğumda yapabilirsiniz dedi ama sanırım bilmiyor.

• cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Cepteteb kredi kartıyla otomatik ödeniyor benim faturalar, faiz vs alınmadığı gibi fatura başı 50 tl iade alıyorum.

• Arkadaşlar faizsiz kredi veren bir yer var mı şu an? 30k ihtiyacım var da.

• humble mumble kullanıcısına yanıt

Yeni kredi kartı kampanyalarını takip et. 25k faizsiz üç taksit veren bankalara bak.

Başka şekilde de alamazsınız zaten.

• Getirfinansı yeni açtım. Pazartesi birikimimi Cepteteb den buraya taşımayı düşünüyorum ama bu 47,5 luk faiz oranı belirli bir süre mi geçerli yoksa hep piyasaya göre en yüksek oranı mı veriyorlar günlükte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.