Bu tam hesaplamış bir önceki hesaplamada yuvarlama oluşmuş. yoksa işlemler aynı sadece pasif bakiyenin yüksekliğinden kaynaklı faiz oranının yükseliği düşürülmüş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muytech -- 10 Şubat 2025; 16:35:51 > |
GETİR FİNANS - %47,5 günlük faiz - Aidatsız kk - %5 getirpara (48. sayfa)
-
-
anladım hocam teşekkürler
-
N11'de peşin alışverişlerde verdiği %5 getirparada bir üst limit var mı arkadaşlar?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aylık BİNTL max getirpara sınırı var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Enpara şu anda %45 veriyor bana. Sizce ona geçmek mantıklı olur mu 800 bin için? Yani o kullanılmayan 75 binle düşünüldüğünde daha karlı olur mu geçmek?
-
Günlük 37 lira kârınız olur enparada
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: karacaardıç
Günlük 37 lira kârınız olur enparadaEvet hocam ben de baktım daha karlı enparaya geçerim. Ama bu bildiğin dolandırıcılık onu da söyleyeyim, %47,5 faiz veriyorum diye reklam yapıp ama şu kadarını bloke ederim demenin yaptırımı olmalı.
-
O zaman Enpara ve Ortak App dışındaki bütün bankalara ceza vermeleri lazım bakiyeye blok koydukları için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
günlük 45 verdiğine emin misiniz enparanın
-
faiz oranı 47,50 olacak.
brüt getiri bu hesapta %40,375 tir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 11 Şubat 2025; 20:59:27 > -
para enflasyonun ciddi altında.
tutulmaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende 32 gün 45; günlük 40 veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walled -- 11 Şubat 2025; 21:40:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet bende de aylık 45 günlük 41 ama o arkadaş 45 verip pasif bakiye felan yazmış.
o rakam imkansız şu anda. zaten enparada pasif de yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 11 Şubat 2025; 22:1:45 > -
miktar yükseldikçe pasif oranı düşer.
-
Getir dışında hangi bankada şu kadar bakiyenize blok koyup faiz vermem diyor ben bilmiyorum. Yaptıkları müşteriyi kandırmak açık açık.
-
Hocam günlük 45 vermiyor ama aylık yatırırsanız bloke olmadığından daha yüksek faiz veriyor. Yani ille günlük faiz alacağım demezseniz diğer bankalar daha avantajlı.
-
Hepsi
En azından getirde pasif bakiyeyi haftasonu başka bankaya aktarıp işletebiliyoruz
Taksitli avans teklifi gelmiş uygulamaya. %3 faiz ile.
Limit müsait ama en fazla 23000 küsur veriyor.
-
Buralarda yeni olduğunu varsayıyorum dediklerimin dışında belli bir miktarı bloke koymayan bir banka yok varsa da acaba ben mi bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X