Şimdi Ara

GETİR FİNANS - %47,5 günlük faiz - Aidatsız kk - %5 getirpara (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.202
Cevap
113
Favori
137.614
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk harcamanın ne kadar olması gerekiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mecelle M kullanıcısına yanıt
    İlk harcama tutarı ile ilgili bir şey yazmamışlar. "Herhangi bir yerde yapacağın ilk harcama" diye geçiyor. Para çekme, yatırma, fatura ödeme, nakit avans hariç denmiş sadece.

• şimdi kardeşim getirfinanslı olmak için gereken adımları uyguladı ama yüz okuma kısmına gelince uygulama hata veriyor. aynısını yaşayan var mı?

• cem_23 C kullanıcısına yanıt

Beni okumamakla itham edip, kendiniz okuduğunuzu mu iddia ediyorsunuz. "Burada aklıma yatmayan noktalar var. 300 bin civarı diye bahsettiğiniz para nakit miydi? Nakit değilse uygulamadan atabilirdiniz. Neden bankaya gidip te atmayı tercih ettiniz?" Bu yazdıklarınız bir ithamdı, pek tabi yanıtı da ona göre yazdım.

Açık söylemek gerekirse objektif değilsiniz. Altında yatan nedeni de merak etmiyorum.

• Kerros kullanıcısına yanıt
    Anlamamış olabilirim. O sebepten sormuştum. Herhangi bir ithamda bulunmadım. Neyse konuları çok farklı yerlere çekip farklı anlamlar yüklüyorsunuz. Cevap olarak kalın fontlu yazılar ve madde madde yapılan açıklamalar görmek istemiyorum. Doğrudur, haklısınız. Hayırlı günler.

• Alışverişin bir kısmını getirpara ile yaptım ve alışverişi iptal etmek zorunda kaldım.(N11) Getirpara iade olmadı benzer bir süreç yaşayan var mı ne yapmam gerekir?

• Getirfinans 1.99 faizli krediyi çeksek sigorta ücretini iade etmede zorluk çıkartıyor mu acaba ?

• deflepard84 kullanıcısına yanıt

Aynı sorunun cevabını arıyorum, sigorta iptaline dair bir bilgi bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Denediniz mi hocam?

• KnifeRex kullanıcısına yanıt
    Son çare müşteri hizmetlerini arayacağım. Uygulamada hiçbir şey bulamadım sigorta iptali ile ilgili

Ben bugün krediyi kullandım hdi sigortaya üye olup poliçemi görüntüledim, sağ altta çıkan destek iletişim kısmından kredi hayat sigortası iptali gibi bir seçenek var onu seçtim kimlik no telefon no vs istedi ancak en sonda beklenmedik bir durumla karşılaştım diye uyarı verdi. Ben de poliçe numarımı belirtip iptal edilerek tutarın hesabıma iadesini istediğimi belirten bir ticket bıraktım iletişim kısmından. Sonuçlandığında güncellerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndOne -- 22 Nisan 2025; 17:6:45 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende bugün Getirfinans üzerinden kredi çektim. İlk sigorta şirketini aradım fiba bank uygulamasından iptal edebilirsiniz dediler. Uygulamadan iptal tuşuna bastığımda ise şöyle bir uyarı çıkıyor ;

'' Sigortanızı iptal etmeniz halinde kredi faiz oranınız, sigortasız kredi faiz oranına yükseltilecek ve ödeme planınız buna göre güncellenecektir. ''

• AndOne kullanıcısına yanıt
    Bende HDI sigorta üye oldum fakat o sigorta iptali kısmını bulamadım.

Telefonla döndüler ve bana iptalin sadece fibabanka internet veya mobil şubeden yapıldığını ilettiler ancak sorun şu ki getirfinans hariç fiba üyeliğim yok ve getir üyeliği ile de giriş yapamıyorum :)

EDİT: Hallettim. Getirfinansı arayıp kredi işlemleri menüsü üzerinden müşteri temsilcisine bağlanıp krediye bağlı sigortamın iptalini istedim ve hemen hesabıma iadesi geldi dostlar, bilgimize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndOne -- 22 Nisan 2025; 17:47:55 >
  • Yeni müşterilere 1.99 ile 6 ay ihtiyaç kredisi veriyor. 50.000 lira. Lakin 2600 liranın üstünde hayat sigortası kesiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: AndOne

Telefonla döndüler ve bana iptalin sadece fibabanka internet veya mobil şubeden yapıldığını ilettiler ancak sorun şu ki getirfinans hariç fiba üyeliğim yok ve getir üyeliği ile de giriş yapamıyorum :)

EDİT: Hallettim. Getirfinansı arayıp kredi işlemleri menüsü üzerinden müşteri temsilcisine bağlanıp krediye bağlı sigortamın iptalini istedim ve hemen hesabıma iadesi geldi dostlar, bilgimize.
    Kampanya şartlarında yazıyor. Hayat sigortası yapmazsanız oran 4 küsur olarak güncellenecektir.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    Kredi kullanırken sigortalı kullanıyoruz, daha sonra sigortadan cayma hakkımız var, diğer bankalardan da bu sigortaları iptal edip tutarları iade aldım daha önce faiz oranı kullandıktan sonra değişmez

• Dün akşam getir finans müşterisi olup 500 TL getir para kampanyasından yararlanmak için alışveriş yaptım.Alışverişten sonra getir para yüklenmeyince müşteri hizmetlerini aramıştım.Yarın akşama kadar bekleyin yüklenmezse arayın kayıt açalım demişlerdi.500 TL getir para yüklenmesini beklerken bugün 750 TL getir para yüklemişler.

• AndOne kullanıcısına yanıt

Hocam bugün tekrar kontrol ettiniz mi iptal sonrası faiz oranında bir değişiklik var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jaseenstyle kullanıcısına yanıt
    Bir sorun yok hocam, şimdi aldım görüntüyü.

GETİR FİNANS - %47,5 günlük faiz - Aidatsız kk - %5 getirpara

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.