350 tl çok az... beklemekte faide var... |
GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara (8. sayfa)
-
-
Bu kartı market alışverişlerinde pos cihazına okutan oldu mu? Okumuyor cihaz, internet alışverişi yaptım 350 getirparayı aldım ancak hiçbir pos cihazında ne taktığımda ne de temassızı çalışıyor akbankada taktım kartı gösterdim yine de yok okumuyor pos cihazına okutabilen var mı kartı? -
Az önce Bim den şifreli işlem yaptım sorun çıkmadı.
-
Avoya marka sodaları doğru dürüst hiç bir yerde bulamıyordum getirde vardı ama pahalıydı piyasaya göre. konuyu gördüm başvurdum kurye 20 dk da kartı getirdi. 1 tl hepsipaye yükleyip getirden 10 tane 6 lı soda ekledim. Uzun zamandır getiri kullanmadığımdan 100 tl de o indirdi. 34 tl ile alışverişi tamamladım. Benim kumarım biter hayırlı işler :) -
Acaba uygulama üzerinden kartı aktifleştirdiniz mi?
-
-
Getie büyükten kullanan nasıl kullandı geyirparayı gözükmüyor hiç -
başvuru yaptım 25 dakikaya kurye gelecek görünüyor uygulamadan sürekli iler bastım kimlik ön arka fotoğrafını çektim işlem bitti görüntülü görüşme nfc işlemleri istemedi
-
Kredi çekmeyi deneyen var mı? Faiz oranı %kaç? -
-
Bu Getir Para siparişi verirken otomatik mi düşüyor biz bir şey mi yapmamız lazım?
Getirbüyük kullandım ben. Hiç düşmedi bende de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 3 Ekim 2024; 21:5:37 > -
getir para olarak yükleniyor sen ödeme esnasında getir para kullanıyorsun.
-
Sadece Getir hizmetlerinde harcanabiliyor. Bunlar; getiraraç, n11, getir, bitaksi vb.
-
Ben de Getirbüyük'te sorunsuz kullandım.
-
hocam bir kere kartı takıp şifreli işlem yapın, şifre belirlemediyseniz onu da belirleyin bir kere şifreli işlemden sonra temassız da çalışıyor sorunsuz
-
Hesap açtım 350 nin yüklenmesi için ne yapmam lazım?
-
1 tl de olsa alışverip yapıp kartı kullan
-
Kartım yok henüz sadece hesap açtım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X