ERROR: The request could not be satisfied https://getir.com/buyuk/urun/oral-b-cocuklar-icin-dis-fircasi-yedek-basligi-spiderman-2-li-ygsbh0rgnn![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.uzun -- 9 Şubat 2025; 12:58:42 > |
Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (230. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Getir’de Sevgililer Günü’ne özel fırsatlar! Seçili ürünlerde 1 alana 1 bedava.
-
-
GETİR SEVGİLİ kodu aktif 60₺
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Aynı problem farklı markada migrosta başıma geldi ürünün stt ile alakalı olduğunu sanmıyorum muhtemelen o partide sorun vardır, migros sattığı malın arkasında durmuş ve değiştirmişti ürünü getir sınıfta kalmış.
[Geçtiğimiz günlerde konuda fırsat diye bu peynir paylaşıldı
Aldığımız peynirin bir tanesi bozuk çıktı
Nasıl iade olmuyor yumurtalar kırık geldi iade ettim kaşar küflü geldi iade ettim. Süt ürünlerini bu tür sanal uygulamalardan vermek her zaman büyük risk ama..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Getir müşteri hizmetleri açısından berbat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
valla hocam 2 kere müşteri temsilcisine yazdım. "gıda ürünlerini 5 gün sonra iade alamıyoruz" dediler. ben de fotoğrafları tüketici hakem heyetine gönderip attım peynirleri. daha da peynir almam getirden, aldığımız gibi açmak zorundayız sanki.
-
Getirde bugüne özel
DERBİ250 koduyla 150 TL,(Getir çarşıda'da geçerli)
seçili restoranlarda 100 TL indirim Oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula01 -- 24 Şubat 2025; 18:2:28 >
Teşekkurler
-
Bilgi için teşekkürler hocam 👍
Rica ederim
getir yemekte cashback veren bir yer var mı arkadaşlar?
-
Arkadaşlar Getir den sipariş verirken sipariş hatası verdi ve siparişim gerçekleşmedi buna rağmen karttan paramı çekti getir. Kaç gündür müşteri temsilcisi ilgileniyoruz yakın sürede yatar demelerine rağmen gelen giden yok aynı sorunu başka yaşayan oldu mu? Kaç günde parayı geri yatırdılar?
bankadan harcama itirazı açtınız mı? açmadıysanız açın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X