< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 21 Temmuz 2024; 18:59:33 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bu arada getir büyükte 4 litre yudum sıvı yağ 59.90, ilk sipariş 60/30 ile kombolanabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 14 Eylül 2021; 16:30:46 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Getir Yemek artık adam gibi kampanya sunmuyor. Aylardır haftada birkaç gün %50 indirim veren favori restoranlarım okullar açıldığından beri bir kez bile indirim vermedi. Sanırım yollarımız ayrılıyor Getir ile...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk siparişlerde alt limitsiz verilen indirimlerde kalktı.
alacağı yatırımları almıştır bu kadar reklam sonrası. daha fazlası gelmez kolay kolay
-
Hepsiburada ve Trendyol'un hem alışveriş sitesi hem de market özelliği varken n11'in yoktu. Bu eksikliğin giderilmesi için Getir n11 ile ortaklık kurup diğer büyük siteler gibi tek uygulamada birleşebilir belki.quote:
Orijinalden alıntı: yedikeresekizalacağı yatırımları almıştır bu kadar reklam sonrası. daha fazlası gelmez kolay kolay
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: glory34
Hepsiburada ve Trendyol'un hem alışveriş sitesi hem de market özelliği varken n11'in yoktu. Bu eksikliğin giderilmesi için Getir n11 ile ortaklık kurup diğer büyük siteler gibi tek uygulamada birleşebilir belki.
Alıntıları Gösteraetık moda bişiler bulup geliştirip sonra devretmek.
markafoni limango ve daha bir çok site hep bu taktikle büyüyüp devrettiler. aslında büyüdükçe işler zorlaşıyor
-
indirim yoksa bizde yokuz 1 pide sipariş geçerken adamlar 1,5 veya 2 pideye zorluyor zaten fiyatlar kol gibi
-
Eray sinirlenme 4lt yağını al çekil kenara boşver :)
Bu getir büyük hangi illerde var? boşu boşuna ödeme yapmayalımda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ettim ayçiçek kullanmıyoruz
-
-
çarkı bulamadım ama kavurma paketi fiyatı çok iyi
İlk siparişte kampanya bol zaten ama sonrası tırt. Kişiye yere konuma göre kampanyalar geliyor. Genel bişey yok
Şahsen ben alınacak bir şey bulamıyordum getir büyükte piyasa fiyatından pahalı genel olarak, ama 4 lt yağ bugün uygun kupon artı tosya ile birleştirince 23 liraya geldi yağ.
hediye çeki kullanımda alt limti vardır illaki
-
Sipariş teslim edilince mi çark çıkacak kampanya yı seçtim.
Hangi yağ acaba bu ?
Helal olsun bize el birliği ile şımarttık markayı. Mahallenizin Favori restoranında 40/20 indirim var diyor. Restoran sipariş getirme alt limit 40 tl Siparişim 42 tl - Kuponu kullanınca 22 tl Sipariş ver diyorsun ve Getir sana diyorki minimum sepet tutarını geçmeniz lazım.. E başkan ilk başta geçtikya.. hani sen indirim kuponu verdin.. bizde onu kullanınca sepetin altında kaldıkya? O zaman sen bize diyorsunki bu çek aslında 60/20 ama ben size kelime oyunu yapıyorum..? Edit: İmla |
Dolusunu sen açda görelim, konu altında fırsatlar paylaşılsa her fırsat için yeni konu açılmayıp forum kirliliği olmasa daha iyi olmazmı ? |
7 lira getirme ücretinden sonra ismini değiştirirsin bence. Uygun bir isim buldum : ZengineGetir
|
Getirme ücreti 17 TL olmuş ne yapıyorsun abim helikopterle mi getiriyorsun
![]() ![]() |
ilk kez %50 yi boş geçtim. iyce saçma ürünler koymaya başladılar |
Getirme ücreti 8TL olmuş kampanya desen yok ee dışarıdan %20 - 50 arası daha pahalı Getir büyük olmasa silicem uygulamayı
|
Ürünleri alıp sizemi yediriyoruz paşam, hem pazardan durumu olmadığı için gıda topllayan insanları neden aşağılıyorsunuz… inşallah sizde o duruma düşersiz.
|
10-20-30-40 varda gene tırt 400 gr kaşar koymuşsun diğerleri zaten işe yaramaz ürünler 40 TL'ye 400 gr kaşar alacağım diye fiyatı şişirilmiş çer çöp alacağım yetmeyecek 14 TL getirme ücreti ödeyeceğim bir akıllı sensin getir efendi
|
Benzer içerikler
- afyon eko sucuk yorumları
- bim kokoreç
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- coffy bedava kahve
- oliovilla zeytinyağı yorumları
- indirimler ne zaman başlıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X