Getir yemekten alısveris asla yapmayın, kurye sizi 1 kez aradıgında telefonunuz mesgul olursa veya kapalıysa siparisi iptal edip ücret iadeside kesinlikle yapmıyorlar, eksik bir ürün gelsede müşteri hizmetlerinin hali berbat durumda asla müşterinin yanında değiller parayı alıncaya kadar paranızın üstüne çöküyorlar ve baştan savar gibi başka bilgi veremiyoruz diğer müşterilerle ilgileniyorum desteği sonlandırıyorum gibi insanı tilt eden cevaplar veriyorlar. |
Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (228. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar getirde hizmet bedeli diye 9.99 alıyor siparişte, depoları evime uzak olduğu için mi böyle bi yöntem geliştirmiş olduklarını düşündüm, siz denk geldiniz mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
TARAFTAR koduyla Getir Yemek’te 250 TL üzeri 50 TL indirim, kod bazı hesaplarda 275 TL üzeri 75 TL indirim yapıyor
-
-
-
-
-
Getiryemek'te Bugüne Özel 24OCAK Kodu ile 300 TL'ye 100 TL İndirim Var
-
Sağolsun @takirti emeği için ama kodlar geç veriliyor veya geç işler hale geliyor, kaçırınca kötü oluyor, biraz daha erkene çekmeli GetirYemek kod oluşturma işini...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 25 Ocak 2025; 17:26:38 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
25OCAK kodu ile 100tl indirim var bugün ben kullandım.
-
-
Adamların amaçları doğrultusunda hareket etmişsin. Sana 200 tl yi harcatmak için nerdeyse 4 katına yakın masraf yaptırmışlar.. zaten amaç da buydu.. maksat hâsıl olmuş...
-
Bu tür güzellikler biz de bekliyoruz Getir. Bence gayet ekonomik bir alışveriş olmuş. Afiyet olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öncelikle bir alt limit varsa, sana o kadar alışveriş yaptırtıyor, bu da yetmiyormuş gibi bir de ücretsiz teslimat için ekstra bir harcama daha yapmak zorunda kalıyorsun.. Zaten fiyatlar piyasa üstü.. Haliyle indirimli olduğunda anca piyasa fiyatına geldikleri tespitini burda birçok forum üyesi tarafından yapılmakta olduğu için artık bu markanın ünlü % 50 efsane fiyat kampanyalarının yüzüne bakan yok, bir zamanlar burda sayfalarca konuşuluyordu...
-
Doğrudur lakin, 4 kg peynir'e 500 TL para verilmiş. 1 kg 125 TL. Marka olarak beyaz peyniri de fena değil. Netice olarak bence başarılı, saygı duyarım.
Bu fiyata klasik beyaz peynir, hangi siteden veya marketten alınıyorsa bize haber verirsen bende almak isterim.
Getir, genelde skt yaklaşmış ürünleri indirime sokar, hele şok indirim ise bu ihtimal epey yüskek oluyor...
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X