Şimdi Ara

Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Alperen_76 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
4.585
Cevap
424
Favori
566.471
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Getir yemekten alısveris asla yapmayın, kurye sizi 1 kez aradıgında telefonunuz mesgul olursa veya kapalıysa siparisi iptal edip ücret iadeside kesinlikle yapmıyorlar, eksik bir ürün gelsede müşteri hizmetlerinin hali berbat durumda asla müşterinin yanında değiller parayı alıncaya kadar paranızın üstüne çöküyorlar ve baştan savar gibi başka bilgi veremiyoruz diğer müşterilerle ilgileniyorum desteği sonlandırıyorum gibi insanı tilt eden cevaplar veriyorlar.

• Arkadaşlar getirde hizmet bedeli diye 9.99 alıyor siparişte, depoları evime uzak olduğu için mi böyle bi yöntem geliştirmiş olduklarını düşündüm, siz denk geldiniz mi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TARAFTAR koduyla Getir Yemek’te 250 TL üzeri 50 TL indirim, kod bazı hesaplarda 275 TL üzeri 75 TL indirim yapıyor

Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU)getir.com
    ERROR: The request could not be satisfied
    https://getir.com/yemek
  • Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Getir büyük

Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  •  Getiryemek'te Bugüne Özel 23OCAK Kodu ile 300 TL'ye 100 TL İndirim Var

• Zam yapmayı unutmuşlar heralde. He ben yine para vermem de o ayrı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Getiryemek'te Bugüne Özel 24OCAK Kodu ile 300 TL'ye 100 TL İndirim Var

getir.com
    ERROR: The request could not be satisfied
  • takirti kullanıcısına yanıt
    Sağolsun @takirti emeği için ama kodlar geç veriliyor veya geç işler hale geliyor, kaçırınca kötü oluyor, biraz daha erkene çekmeli GetirYemek kod oluşturma işini...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 25 Ocak 2025; 17:26:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25OCAK kodu ile 100tl indirim var bugün ben kullandım.

• Dün akşam getirden aradılar. Otomatik arama şeklinde. Bir süredir bizden alışveriş yapmamissiniz, sizi özledik dediler. Hesabınıza 200 TL çek tanimladik dediler. İsteksizce bir bakayim dedim. Baktım bazı peynirlerde indirim var. Bir sepet oluşturdum. Kargo bedava olması için 700 kusurluk sepet yaptım. Çeki kullanarak asagidaki sepete 513 TL ödedim.
    İyi alışveriş oldu gibi.

• bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt

Adamların amaçları doğrultusunda hareket etmişsin. Sana 200 tl yi harcatmak için nerdeyse 4 katına yakın masraf yaptırmışlar.. zaten amaç da buydu.. maksat hâsıl olmuş...

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Bu tür güzellikler biz de bekliyoruz Getir. Bence gayet ekonomik bir alışveriş olmuş. Afiyet olsun.

• Sahap08 S kullanıcısına yanıt

Öncelikle bir alt limit varsa, sana o kadar alışveriş yaptırtıyor, bu da yetmiyormuş gibi bir de ücretsiz teslimat için ekstra bir harcama daha yapmak zorunda kalıyorsun.. Zaten fiyatlar piyasa üstü.. Haliyle indirimli olduğunda anca piyasa fiyatına geldikleri tespitini burda birçok forum üyesi tarafından yapılmakta olduğu için artık bu markanın ünlü % 50 efsane fiyat kampanyalarının yüzüne bakan yok, bir zamanlar burda sayfalarca konuşuluyordu...

Doğrudur lakin, 4 kg peynir'e 500 TL para verilmiş. 1 kg 125 TL. Marka olarak beyaz peyniri de fena değil. Netice olarak bence başarılı, saygı duyarım.

Bu fiyata klasik beyaz peynir, hangi siteden veya marketten alınıyorsa bize haber verirsen bende almak isterim.

• Sahap08 S kullanıcısına yanıt

Getir, genelde skt yaklaşmış ürünleri indirime sokar, hele şok indirim ise bu ihtimal epey yüskek oluyor...

• An itibariyle bazı peynir çeşitlerinde yine kayda değer indirimler var.

• 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.