Şimdi Ara

Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.583
Cevap
424
Favori
566.300
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU)

Ben de %10 kampanyasıyla biriken getirparaları kullandım hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anxiolytic kullanıcısına yanıt
    getir para getir finans bölümünü aktif edince geliyor galiba, pek sık kullanmıyorum diye açmamıştım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İçim tam yağlı süt 23 TL idi ve 160 60 kuponum da vardı. Onunla beraber sütün tanesini 20 TL'ye denk getirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 27 Aralık 2024; 19:16:27 >
  • Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU)

%50 indirimli ürünler arasında yer alan Taft Saç Spreyi aynı zamanda Sepette Yakala ürünü olduğu için %50 indirimli diğer ürünlerden 300 TL lik sepet yaptıktan sonra eklenince kampanyalar birleşiyor ve tanesi 50 liraya geliyor

• Anxiolytic kullanıcısına yanıt
    hayatında hiç saç spreyi kullanmamış, hele hele taft markası ile işi bile olmamış pek çok kişi, bunu görüp alacaktır. kendini de uyanık sanacaktır. tarihe not düşelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    İhtiyacı olmayan bir şeyi niye alsın ki? Gerçi at tarağı alıp, lazım olunca kullanırım diyen de oldu burada. Almayın, aldırmayın. Ben de bugün %50 ile getir siparişi geçtim. Yumurta ve peynir aldım sadece.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Ben de taft kullanıyorum aslında memnunum da ama sizin sprey tavsiyeniz nedir hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taft sprey kullanmıştım bi ara saçı taş gibi yapiyor. Wax kullanın illa istiyorsanız..

• Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU)

Etin skt si 15, cacık 5 şubat ayran 22 ocak. Ona göre değerlendirin. Bu fiyatlara 3 harflilerden bile alamazsınız😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 6 Ocak 2025; 23:57:7 >

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt

Hocam cağ kebabın tadı nasıl? Denediğinizde yorumlar mısınız?

• hamemo kullanıcısına yanıt
    denemeden yapılan yorum: paket döner tadı nasılsa, bence aynıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • getir de cashback alacağımız bir yer var mı?

Akşam denersem söylerim youtube da falan 1-2 video da çok iyi denmiş ama güven olmaz tabi reklam iş birliği falan vardı sanırım. Ben sistem izin verse 10 tane alacaktım iyiki vermemiş hem skt den korktum hem internette hiç kullanıcı yorumu göremedim işin açıkcası satılan hiç bi yer yok getir dışında:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 7 Ocak 2025; 13:46:20 >
    benim getirde çıkmadı

• caraxesss C kullanıcısına yanıt
    Getir kart yüzde 10

Tamamdır hocam. Denedikten sonra cevabınızı bekliyorum :)

Şimdi denedim hocam daha önce cağ kebabı yemedim tadı neye benziyor bilmiyorum tam ama ben bu ürünü beğendim bayağı. Kaliteli bir döner tadı var böyle eskiden 90 larda yediğim katkısız saf et dönerler olurdu. Yumuşak yağlı sulu kuzu eti sonuçta. Tekrar alsam mı bilemedim malum skt yakın buzluğa atsam pişmiş et 2-3 ay saklanır diyorlar tek yaşadığım için bitirebilir miyim emin değilim. Çünkü 1 pakedi doyurucu bayağı.

Gaza gelip 5 tane daha aldım stokları bitirdim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 7 Ocak 2025; 22:14:20 >

Fotoğraflarda etin formu, yağ oranı vs. güzel görünüyor hocam. Beğenmenize sevindim. Buzlukta dediğiniz gibi 2-3 ay idare eder. Ara ara buzluktan çıkartıp yersiniz, pratik olur.

Cevabınız için teşekkür ederim.

Konum neresi hocam, ankarada 3 ayrı semtte bulamadım

• onurgencx kullanıcısına yanıt

İstanbul. 4-5 farklı adresim var hepsinde gözüküyor stok ama indirim bitmiş sanırım 252 tl gözüküyor.

• 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.