Şimdi Ara

Getir, n11'in tüm hisselerini satın aldı: n11'de yeni dönem başlıyor! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
7.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ne alakası var... yıllardır yüzlerce alışverişim olmuştur n11'den, 1 kere bile sorun yaşamadım. düzgün satıcı bulun, daha önce alıp yorum yapılmış ürün bulun, hiç bir sorun yaşamazsınız. dün üyelik açan satıcıdan alırsanız amazonda da sorun yaşarsınız ne farkeder.

• N11 pişmanlıktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TiesTorN kullanıcısına yanıt
    Ama amazon müşterinin arkasında duruyor. N11 dolandırcının tarafını tutup müşteriye tüketici hakem heyetine git diyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Umarım kapanır.. lanet olası kategori geçiş süreçleri yüzünden o kadar çok sıkıntı çıkıyor ki..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11 tamamen Getir'in içine entegre olacaktır bu adımdan sonra. "n11" adı bile değişebilir.

• nemesis kullanıcısına yanıt

denk gelmedim hiç. çok defa yanlış & bozuk ürün gönderildiği için iade etmem gerekti, hiç birinde sorun yaşamadım. belki de benim şansımdır, bilemem.

• n11 3-5 lira pahalı bile olsa oradan alışveriş yapıyordum kuponları için, şimdi içine edecekler sanırım, maşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyor

• Amazon varken diğerleri zor ya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Getir, agresif bir şekilde büyüyor sonu hayırlı olsun.

• Umarim urunlerden alinan vergiyi arttirmazlar. N11 diyer internet magzacilik firmalsrindan az vergi aliyodu

• 0537 kullanıcısına yanıt

Nerden biliyon istatistik varmı elinde? Ben mesela son 1 ayda 14 alışveriş yaptım n11den. Amazondan sadece 2 alışveriş. O zaman bende şöyle diyeyim amazonu kullanan kalmadı herkes n11den alışveriş yapıyo 

• Mr. Burak kullanıcısına yanıt
    vergi değil,komisyon

• N11 den ürün alıp elime ulaştığında site otomatik onay veriyor herkeste böyle mi?

• Amazonla kiyaslayanlar olmuş, hepsinin kulvari ayrı. Hala gadget diye tabir edebileceğimiz ufak tefek elektronik parça alımında n11 rakipsiz, baktığım elektronik eleman ve devrelerin fiyatları n11 de en düşük.

Amazonda ise Türkiye'de bulamadığımız bazı ürünleri çok rahat bulabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 4 Haziran 2023; 10:55:4 >
  • Ziromen kullanıcısına yanıt

Kargolama sonrası 3 iş günü + isteğe bağlı 24 içerisinde otomatik onay veriyor. Bazen eline gelmeyen ürüne bile onay verdiği oluyor.

Doğrusu ben bir kez sorun yaşadım satıcı sahte kargo numarası girip doğru bilgi taleplerime de geciştirme cevapları veriyordu.

Ürün kargoya bile verilmemişken sahte kargo takip no ile onaylandı. Bu şekilde hiç gönderilmemiş bir şeyi iade edip paramı almam bile 10 gün sürdü.

N11 tamamen güvene dayalı bir sistem karşınıza art niyetli bir çıkarsa en iyi ihtimalle paranız 10 gün rehin kalıyor.

Hepsiburada bu konuda tek favorim.

İade süreci mükemmel işliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amma velakin -- 4 Haziran 2023; 11:19:1 >
  • Düzgün satıcı bulun nedir? İnternetten bir ürün alıyorsak zaten bunun vekili satıcılar. Buna göz yuman bir siteyi savunmanın hiçbir anlamı yok.

Zamanında Sonteklif.com diye bir site vardı, benim alışverişim de olmuştu sorun yaşamamıştım. Bir gecede battı şirket. Benim sorun yaşamamış olmam bu siteyi meşru kılar mı? Binlerce mağdur oluştu. Şimdi de oyun parası alım-satım sitesine evrilttiler. (Eskiden n11 usulü şirketlerin girip satış yapabildiği bir yerdi yanlış anlaşılmasın.)

N11'den çok ürün aldım; 10 kasımda attıkları bildirim, sosyete pazarına dönüşmesi, tüketicinin yanında hiçbir hamle yapmaması sonucunda hepsiburada yada trendyolda varsa gidip oradan alıyorum 3-5 fazla verip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylisyum -- 4 Haziran 2023; 12:12:10 >
  • JrDarKCzech kullanıcısına yanıt
    Amazon Türk mü?

• Dark Territory kullanıcısına yanıt

Ağla.

• Beygir Adam B kullanıcısına yanıt
    Türk olup olmaması önemli değil önemli olan benim için en uygun fiyata ürünü tedarik edendir

• n11 den en son yaptığım alışverisin tarihini hatırlamıyorum. Galiba pandemi öncesi birşeyler almıştım. Pandemide favorim amazon oldu, ki zaten Türkiyede operasyonlarına başladığı tarihten beri alacağım birşey varsa önce amazon da satılıyormu diye bakıyorum, sonra hepsiburada ve diğer sitelere. Bir ara gittigidiyor iyi gibiydi fakat o da 1 yıl falan oldu kapandı. Adam akıllı e pazar yeri kalmadı aslında, n11 çarşamba pazarına dönmüş vaziyette. Aynı fiyat aralığında 100 lerce satıcı var, neyse getir burada bende sahip olduğu kargo-dağıtım gücü ile özellikle büyük şehirlerde sipariş ver 3 saat içinde kapında vb. bir politika izlerse ve n11 algoritması adrese dayalı olarak ürünleri filtrelerse n11 büyük bir patlama yapar. Amazon mesela yapıyor bunu, gece 10-11 de siparişi veriyorum, ertesi günü öğlene kadar çoğunlukla aldığım ürün elimde oluyor. Getir bunu İstanbul-Ankara İzmir Adana-Konya vb. yerlerde kuracağı lojistik depoları sayesinde yapabilir. İlk önce dediğim gibi İstanbulda başlayabilir bu hizmet. Sipariş ver 3 saatte kapında gibi olay mükemmel olur.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.